bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:35 Η bunny έγραψε: #32.221 24-11-08 21:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα σου εχω πει οτι τρελαινομαι να ακουω τις ιστοριες του Ελβις και ολα αυτα που κάνετε γι'άυτον?? Μπράβο σας!! Επισης να σου πω οτι η πονηροφατσα στο avatar σου μου θυμιζει το Σεμελάκι.... Click για ανάπτυξη... Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα![/quote] Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 1.jpg 43,4 KB · Εμφανίσεις: 21 2.jpg 44,5 KB · Εμφανίσεις: 21 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #32.222 24-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά! Μα αν είσαι άρρωστη δεν μπορείς να πάτεις αναρωτική; Το καλό με το κρύωμα είναι ότι θα σε έχουμε παρέα εδώ! Αλλά καλύτερα να είσαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η staman2 έγραψε: #32.223 24-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τον λατρευω τον Ιωνα στην υπογραφη σου!!! στο εχω πει 100 φορες αλλα δεν ειναι αρκετες!!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας δεν ειναι μαμακιας, ειναι Αθηνάκιας....εβαλα την Αθηνα μεσα στο υπνοδωμάτιο, την κοροιδεψα με την προβια-μαμα της...την εβαλα διπλα στο κρεβάτι και κάθησε επιτελους...ε, αυτος λυσσαξε στα νιαου να παει να κοιμηθει εκει..δεν τον αφησα και τελικα μπηκε μεσα στο παπλωμα, αλλα εκει..εφυγε απο μένα να παει στην Αθηνα..Αθηνακιας σας λέω Click για ανάπτυξη... Στο είπα Βάσια μου θα συμφιλιωθούν με την Αθηνούλα σου. Ετσι ψυχανεμίζομαι.!!! Φίλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιώνιους Βδελίτιδους!!! Νέο είδος!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στην αγκαλια μου κι αποψε σαν αστρο κοιμησουυυυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Γιουλάκο μου!!! Στο είπα βρε και πριν. Θα καταλάβει οτι αυτο που κάνει δεν είναι επιτρεπτό. Θα του βάλεις τα όρια με την παρατήρηση και πάλι μια στο καρφί κ μια στο πέταλο. Οταν είναι σωστος, θα του κάνεις και τα χαδάκια του. Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Υπομονή. Μόνον μην υποχωρήσεις σ΄αυτή την τακτική για να καταλάβει ότι σταθερά η ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν περνά απαρατήρητη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναι Βασάκο μου. Κι ο Σεβαχ ακομη που είναι μικρός το πιστεύεις πως χθες έδωσε φάπα στον Τίμυ??? Κανείς δεν του έχει ποτέ ανιμιλήσει του Τίμυ. Τώρα αυτός πώς το διαννοήθηκε τι να πω... ΒΑΣΙΑ!! Εχω βάλει στους πέρσιανς την εξήγηση γιατί ήμουν στενοχωρημένη με τη Νάλα από προχθές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #32.224 25-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Click για ανάπτυξη... ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Click για ανάπτυξη... μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.225 25-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χριστινα σου εχω πει οτι τρελαινομαι να ακουω τις ιστοριες του Ελβις και ολα αυτα που κάνετε γι'άυτον?? Μπράβο σας!! Επισης να σου πω οτι η πονηροφατσα στο avatar σου μου θυμιζει το Σεμελάκι.... Click για ανάπτυξη... Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα![/quote] Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 21:44 Η bunny έγραψε: #32.222 24-11-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά! Μα αν είσαι άρρωστη δεν μπορείς να πάτεις αναρωτική; Το καλό με το κρύωμα είναι ότι θα σε έχουμε παρέα εδώ! Αλλά καλύτερα να είσαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η staman2 έγραψε: #32.223 24-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τον λατρευω τον Ιωνα στην υπογραφη σου!!! στο εχω πει 100 φορες αλλα δεν ειναι αρκετες!!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας δεν ειναι μαμακιας, ειναι Αθηνάκιας....εβαλα την Αθηνα μεσα στο υπνοδωμάτιο, την κοροιδεψα με την προβια-μαμα της...την εβαλα διπλα στο κρεβάτι και κάθησε επιτελους...ε, αυτος λυσσαξε στα νιαου να παει να κοιμηθει εκει..δεν τον αφησα και τελικα μπηκε μεσα στο παπλωμα, αλλα εκει..εφυγε απο μένα να παει στην Αθηνα..Αθηνακιας σας λέω Click για ανάπτυξη... Στο είπα Βάσια μου θα συμφιλιωθούν με την Αθηνούλα σου. Ετσι ψυχανεμίζομαι.!!! Φίλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιώνιους Βδελίτιδους!!! Νέο είδος!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στην αγκαλια μου κι αποψε σαν αστρο κοιμησουυυυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Γιουλάκο μου!!! Στο είπα βρε και πριν. Θα καταλάβει οτι αυτο που κάνει δεν είναι επιτρεπτό. Θα του βάλεις τα όρια με την παρατήρηση και πάλι μια στο καρφί κ μια στο πέταλο. Οταν είναι σωστος, θα του κάνεις και τα χαδάκια του. Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Υπομονή. Μόνον μην υποχωρήσεις σ΄αυτή την τακτική για να καταλάβει ότι σταθερά η ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν περνά απαρατήρητη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναι Βασάκο μου. Κι ο Σεβαχ ακομη που είναι μικρός το πιστεύεις πως χθες έδωσε φάπα στον Τίμυ??? Κανείς δεν του έχει ποτέ ανιμιλήσει του Τίμυ. Τώρα αυτός πώς το διαννοήθηκε τι να πω... ΒΑΣΙΑ!! Εχω βάλει στους πέρσιανς την εξήγηση γιατί ήμουν στενοχωρημένη με τη Νάλα από προχθές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #32.224 25-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Click για ανάπτυξη... ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Click για ανάπτυξη... μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.225 25-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. Click για ανάπτυξη... Περαστικά! Μα αν είσαι άρρωστη δεν μπορείς να πάτεις αναρωτική; Το καλό με το κρύωμα είναι ότι θα σε έχουμε παρέα εδώ! Αλλά καλύτερα να είσαι καλά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:52 Η staman2 έγραψε: #32.223 24-11-08 23:52 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τον λατρευω τον Ιωνα στην υπογραφη σου!!! στο εχω πει 100 φορες αλλα δεν ειναι αρκετες!!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας δεν ειναι μαμακιας, ειναι Αθηνάκιας....εβαλα την Αθηνα μεσα στο υπνοδωμάτιο, την κοροιδεψα με την προβια-μαμα της...την εβαλα διπλα στο κρεβάτι και κάθησε επιτελους...ε, αυτος λυσσαξε στα νιαου να παει να κοιμηθει εκει..δεν τον αφησα και τελικα μπηκε μεσα στο παπλωμα, αλλα εκει..εφυγε απο μένα να παει στην Αθηνα..Αθηνακιας σας λέω Click για ανάπτυξη... Στο είπα Βάσια μου θα συμφιλιωθούν με την Αθηνούλα σου. Ετσι ψυχανεμίζομαι.!!! Φίλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιώνιους Βδελίτιδους!!! Νέο είδος!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στην αγκαλια μου κι αποψε σαν αστρο κοιμησουυυυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Γιουλάκο μου!!! Στο είπα βρε και πριν. Θα καταλάβει οτι αυτο που κάνει δεν είναι επιτρεπτό. Θα του βάλεις τα όρια με την παρατήρηση και πάλι μια στο καρφί κ μια στο πέταλο. Οταν είναι σωστος, θα του κάνεις και τα χαδάκια του. Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Υπομονή. Μόνον μην υποχωρήσεις σ΄αυτή την τακτική για να καταλάβει ότι σταθερά η ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν περνά απαρατήρητη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναι Βασάκο μου. Κι ο Σεβαχ ακομη που είναι μικρός το πιστεύεις πως χθες έδωσε φάπα στον Τίμυ??? Κανείς δεν του έχει ποτέ ανιμιλήσει του Τίμυ. Τώρα αυτός πώς το διαννοήθηκε τι να πω... ΒΑΣΙΑ!! Εχω βάλει στους πέρσιανς την εξήγηση γιατί ήμουν στενοχωρημένη με τη Νάλα από προχθές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #32.224 25-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Click για ανάπτυξη... ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Click για ανάπτυξη... μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.225 25-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: τον λατρευω τον Ιωνα στην υπογραφη σου!!! στο εχω πει 100 φορες αλλα δεν ειναι αρκετες!!! Click για ανάπτυξη... Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ο Ιωνας δεν ειναι μαμακιας, ειναι Αθηνάκιας....εβαλα την Αθηνα μεσα στο υπνοδωμάτιο, την κοροιδεψα με την προβια-μαμα της...την εβαλα διπλα στο κρεβάτι και κάθησε επιτελους...ε, αυτος λυσσαξε στα νιαου να παει να κοιμηθει εκει..δεν τον αφησα και τελικα μπηκε μεσα στο παπλωμα, αλλα εκει..εφυγε απο μένα να παει στην Αθηνα..Αθηνακιας σας λέω Click για ανάπτυξη... Στο είπα Βάσια μου θα συμφιλιωθούν με την Αθηνούλα σου. Ετσι ψυχανεμίζομαι.!!! Φίλησε μου τα Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιώνιους Βδελίτιδους!!! Νέο είδος!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: στην αγκαλια μου κι αποψε σαν αστρο κοιμησουυυυ Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!! Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή?? Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!! Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! Click για ανάπτυξη... Μπράβο Γιουλάκο μου!!! Στο είπα βρε και πριν. Θα καταλάβει οτι αυτο που κάνει δεν είναι επιτρεπτό. Θα του βάλεις τα όρια με την παρατήρηση και πάλι μια στο καρφί κ μια στο πέταλο. Οταν είναι σωστος, θα του κάνεις και τα χαδάκια του. Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Υπομονή. Μόνον μην υποχωρήσεις σ΄αυτή την τακτική για να καταλάβει ότι σταθερά η ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν περνά απαρατήρητη Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι! Click για ανάπτυξη... Ναι Βασάκο μου. Κι ο Σεβαχ ακομη που είναι μικρός το πιστεύεις πως χθες έδωσε φάπα στον Τίμυ??? Κανείς δεν του έχει ποτέ ανιμιλήσει του Τίμυ. Τώρα αυτός πώς το διαννοήθηκε τι να πω... ΒΑΣΙΑ!! Εχω βάλει στους πέρσιανς την εξήγηση γιατί ήμουν στενοχωρημένη με τη Νάλα από προχθές. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 00:44 Ο πυρροθριξ: #32.224 25-11-08 00:44 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Click για ανάπτυξη... ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Click για ανάπτυξη... μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.225 25-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή θα σε στρώσει αυτός Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη) Click για ανάπτυξη... ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!! Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους Click για ανάπτυξη... μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:56 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.225 25-11-08 08:56 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!! Click για ανάπτυξη... Παρήγορη κουβέντα... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!(πού τα βρίσκω!) Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου) 2 πονηροφατσούλες! ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα! Click για ανάπτυξη... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!)[/quote] Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 08:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.226 25-11-08 08:57 Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:09 Η Βάσια13859: #32.227 25-11-08 09:09 Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:28 Η Lita έγραψε: #32.228 25-11-08 09:28 καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:32 Η Βάσια13859: #32.229 25-11-08 09:32 μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:38 Η Lita έγραψε: #32.230 25-11-08 09:38 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί Click για ανάπτυξη... όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.231 25-11-08 09:49 Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! Click για ανάπτυξη... 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:50 Η bunny έγραψε: #32.232 25-11-08 09:50 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Παρήγορη κουβέντα... Αααααα... Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!) Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες... Η Escada τι χρωματισμού είναι; Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!) και μπορεί να μπω το πρωί! Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Δεν είναι φάτσα; (βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία! Αλλά και πάλι γλύκας είναι!) Click για ανάπτυξη... Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!! Ο Μορφέας λεγόταν Barishu... και η Escada ειναι blue tabby...[/quote] A,ευχαριστώ! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι έγινε; ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #32.233 25-11-08 09:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Καλημέρακαι απο μεναβλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε? Click για ανάπτυξη... στις μαύρες μου ειμαι... Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω! Click για ανάπτυξη... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:55 Η bunny έγραψε: #32.234 25-11-08 09:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: 100%. Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά... τον μάλωσα και σταμάτησε.... Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της... Click για ανάπτυξη... Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:58 Η bunny έγραψε: #32.235 25-11-08 09:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: στις μαύρες μου ειμαι... αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα... Click για ανάπτυξη... Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:00 Η bunny έγραψε: #32.236 25-11-08 10:00 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Όντως. Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί... Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο; Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2... 2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά... Click για ανάπτυξη... Καλέ, Καλημέρα! (την ξέχασα την καλημέρα!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:16 Η Βάσια13859: #32.237 25-11-08 10:16 καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:28 Η Βάσια13859: #32.238 25-11-08 10:28 κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:30 Η bunny έγραψε: #32.239 25-11-08 10:30 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1610 1611 1612 1613 1614 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1612 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις! Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Βάσια! Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε) για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού! Να το: https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 10:34 Η bunny έγραψε: #32.240 25-11-08 10:34 Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη... Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια. (Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;) Καλή επιτυχία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.