Birman-maniacs

Χριστινα σου εχω πει οτι τρελαινομαι να ακουω τις ιστοριες του Ελβις και ολα αυτα που κάνετε γι'άυτον??:up:
Μπράβο σας!!
Επισης να σου πω οτι η πονηροφατσα στο avatar σου μου θυμιζει το Σεμελάκι....:)
Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!:)Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!:lol:(πού τα βρίσκω!:lol:)

Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου)
2 πονηροφατσούλες!:happy:

ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!;)ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα![/quote]

Αααααα...:)
Είναι ωραία πάντως!(τα γατάκια όμως είναι πιο όμορφα από τα κουβερτάκια!:lol:)

Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;:hmm:Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες...

Η Escada τι χρωματισμού είναι;:hmm:

Αύριο δεν έχω σχολείο(συνέλευση καθηγητών!:P) και μπορεί να μπω το πρωί!:happy:

Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!:)(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!:lol:)
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου):inlove:

Δεν είναι φάτσα;:rolleyes:
(βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία!:/: Αλλά και πάλι γλύκας είναι!:inlove:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    43,4 KB · Εμφανίσεις: 21
  • 2.jpg
    2.jpg
    44,5 KB · Εμφανίσεις: 21
Καλημέρα Βιρμανάκια. Καλημέρα Χρύσα. Το κρύωμα χάλια. Παλι δεν πήγα δουλειά σήμερα θα φάω τρελό κράξιμο απο το αφεντικό. Αλλά τι να κάνω. Σήμερα έχω ραντεβού με το γιατρό στις 11.30 ωρα αγγλιας. Ας ελπίσουμε να μου δώσει κάτι (ελπίζω αντιβίωση) γιατί αν μου πει οτι ειναι ιος και πρέπει να το υπομένω μέχρι να φύγει θα τρελαθώ. Γιατί οι ιοι στην αγγλία λόγω υγρασίας είναι ντούρασελ και δεν σ'αφήνουν έυκολα. :down:
Περαστικά!:(
Μα αν είσαι άρρωστη δεν μπορείς να πάτεις αναρωτική;:hmm:
Το καλό με το κρύωμα είναι ότι θα σε έχουμε παρέα εδώ!:happy:
Αλλά καλύτερα να είσαι καλά...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τον λατρευω τον Ιωνα στην υπογραφη σου!!! στο εχω πει 100 φορες αλλα δεν ειναι αρκετες!!!
Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!!
Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους:)

ο Ιωνας δεν ειναι μαμακιας, ειναι Αθηνάκιας....:lol:εβαλα την Αθηνα μεσα στο υπνοδωμάτιο, την κοροιδεψα με την προβια-μαμα της...την εβαλα διπλα στο κρεβάτι και κάθησε επιτελους...ε, αυτος λυσσαξε στα νιαου να παει να κοιμηθει εκει..δεν τον αφησα και τελικα μπηκε μεσα στο παπλωμα, αλλα εκει..εφυγε απο μένα να παει στην Αθηνα..Αθηνακιας σας λέω:D
Στο είπα Βάσια μου θα συμφιλιωθούν με την Αθηνούλα σου. Ετσι ψυχανεμίζομαι.!!! Φίλησε μου τα:up:

Ιώνιους Βδελίτιδους!!! Νέο είδος!! ;);)
:lol:

στην αγκαλια μου κι αποψε σαν αστρο κοιμησουυυυ
:D:D:D

τον μαλώνω πολύ με ένα ΜΗ ΜΟΡΦΕΑ!!
Τωρα με κοιτάει και λέει η μάνα μου ειναι αυτή??
Θα του δειξω εγώ...παιδια τα έχασε!!:blink:
Ηρεμησε με τη μια!! Θα πέσει μάλωμα που θα παει σύννεφο!!!! :mad::mad:
Μπράβο Γιουλάκο μου!!! Στο είπα βρε και πριν. Θα καταλάβει οτι αυτο που κάνει δεν είναι επιτρεπτό. Θα του βάλεις τα όρια με την παρατήρηση και πάλι μια στο καρφί κ μια στο πέταλο. Οταν είναι σωστος, θα του κάνεις και τα χαδάκια του. Θα δεις όλα θα πάνε καλά. Υπομονή. Μόνον μην υποχωρήσεις σ΄αυτή την τακτική για να καταλάβει ότι σταθερά η ανεπιθύμητη συμπεριφορά δεν περνά απαρατήρητη:confused::confused:

ζορικα τα πραγματα γενικως με ενεργο αρσενικο στο σπιτι!:(
Ναι Βασάκο μου. Κι ο Σεβαχ ακομη που είναι μικρός το πιστεύεις πως χθες έδωσε φάπα στον Τίμυ??? Κανείς δεν του έχει ποτέ ανιμιλήσει του Τίμυ. Τώρα αυτός πώς το διαννοήθηκε τι να πω...:hmm:
ΒΑΣΙΑ!! Εχω βάλει στους πέρσιανς την εξήγηση γιατί ήμουν στενοχωρημένη με τη Νάλα από προχθές.:hmm::hmm::hmm:

Ή θα σε στρώσει αυτός:hmm:
Αγαπητή μου Δανάη ντρέπομαι παρα πολύ γιατί σου έχω υποσχεθεί την ταινία εδώ κ καιρό κ δεν κατόρθωσα ακόμα να την φτιάξω σε DVD (σου το έγραψα κ στους Περζιαν δεν ξέρω αν το είδες το ποστ) αυτό που μπορώ να κάνω ειναι το εξής αν έχεις μσν μπορώ να ανοίξω ένα κοινό φάκελο κ να την βάλω εκεί να την πάρεις κ να την δεις στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο πως να επικολλήσω τους υπότιτλους στην ταινία κ μετά να τα γράψω σε DVD. Ομως στον υπολογιστή επειδή είναι πιο απλή η διαδικασία μπορείς να την δεις αν θέλεις (είναι έτοιμη)
ααα εισαι πολυ καλη!!!οχι δεν ειχα δει το ποστ στους περσιαν γιατι δεν ειχα μπει καιρο και δεν τα διαβασα ολα!θα σου στειλω με πμ το μσν

Μα είναι υπέροχος κούκλος και για φίλημα!!!
Κι ο Έρωτας σου όμως δεν πάει πίσω. Είναι τέλειος στις φωτογραφίες. Και ποζάρει ο άτιμος μια χαρά!!!Να τον χαίρεσαι Δανάη μου και να μου τα φιλήσεις κ τα δύο τους:)
μωρε δεν βγαινει και τοσο καλος στις φωτο μαλλον ειμαι αχρηστη!ευχαριστουμε παντως για το κοπλιμαν!!!!στα εχω φιλησει ηδη!!!:rolleyes:

Γιουλη κουραγιο!!!!δειξε ποιος κουμανταρει αυτο το καραβι που το λενε σπιτι της Γιουλης!!!!:up:
Παρήγορη κουβέντα...:/:

Μου το έχεις πει, και μ' αρέσει να το ακούω!:)Και μ' αρέσει που σ' αρέσει!:lol:(πού τα βρίσκω!:lol:)

Πάντως είναι και η Σεμέλη και η Bambolina(του Αvatar μου)
2 πονηροφατσούλες!:happy:

ναι....εχει και ο Ιωνας και ο Μορφεας!!;)ειναι δωρακι απο τον εκτροφέα!

Τη Σεμέλη τη λένε Faraya στο εκτροφείο;:hmm:Γιατί είδα και τον Μορφέα με άλλο όνομα γραμμένο στις Καταλίνες...

Πάρτε και λίγο Έλβις στο παπούτσι για δωράκι!:)(του αρέσει πολύ η αρβύλα του μπαμπά!:lol:)

(βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία!:/: Αλλά και πάλι γλύκας είναι!:inlove:)[/quote]
Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!!
Ο Μορφέας λεγόταν Barishu...
και η Escada ειναι blue tabby...

Καλημέρα...:/:

Καλημέρα:(και απο μενα:(βλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε?:/:

καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω!

μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί;)

μπράβο Lita, πάντως Γιουλη υπάρχει και η τελευταία λύση της στείρωσης οπότε εχεις και ενα κρυφο χαρτί;)
όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!:lol::lol::lol:: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! :hmm:

όχι καλέ να αφήσει τον γαμπρό μου για κάνα χρόνο ακόμα με τον ανδρισμό του!:lol::lol::lol:: πιστεύεις δηλαδή Βάσια ότι η συμπεριφορά του αυτή οφείλεται στις ορμόνες του? εγώ να σας πω την αλήθεια περίμενα ότι θα είχε πρόβλημά η Καλυψώ και όχι ο Μορφέας! :hmm:
100%.
Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά...:(
τον μάλωσα και σταμάτησε....
Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της...

Παρήγορη κουβέντα...:/:

(βάζω συνέχεια μωρουδιακές,γιατί δεν προλαβαίνω να τον φωτογραφίζω τελευταία!:/: Αλλά και πάλι γλύκας είναι!:inlove:)
Μπραβο Χριστινάκι!Μου εφτιαξες τη διάθεση με τον Ελβις στο παπούτσι του μπαμπά!!
Ο Μορφέας λεγόταν Barishu...
και η Escada ειναι blue tabby...[/quote]
A,ευχαριστώ!:)
Καλημέρα...:/:
Καλέ τι έγινε;:(

ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΙΚΟ!:D

Καλημέρα:(και απο μενα:(βλέπω πολλά κέφια συμπεθέρα, ε?:/:
στις μαύρες μου ειμαι...:(
καλημέρα κορίτσια Γιούλη μην ανησυχείς κάθε γατούλα διαφέρει και με τη δική σου επιμονή και υπομονή σίγουρα όλα θα πάνε καλά!η ζήλια είναι κάτι φυσιολογικό η δικιά μου να φανταστείς ζηλεύει τους πάντες όταν δεν της δίνω τη σημασία που θέλει και φαντάζομαι και πως θα κάνει όταν θα φέρω και άλλη γάτα αλλά είμαι αποφασισμένη να τη στρώσω!
αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακεραιότητα...:/:

100%.
Παιδιά έχω σκάσει...πάλι τη κυνήγησε μετά...επιθετικά...:(
τον μάλωσα και σταμάτησε....
Θα δούμε...Αυριο θα πάω σε μια ομοιπαθητική Κτηνιατρο να συζητήσω μαζι με το Μορφέα...Δεν έχω άποψη για την Κτηνιατρική Ομοιοπαθητική...θα το σκεφτώ αφού μιλήσω μαζί της...
Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο;:(
Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2...:/:
2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά...:)

στις μαύρες μου ειμαι...:(

αυτο που με απασχολεί ειναι η σωματική ακαιρεότητα...:/:
Όντως.:/:
Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί...:(
Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές...:(

Όντως.:/:
Εγώ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο δεν τα αφήνω ποτέ μαζί...:(
Την τελευταία φορά είχαν γεμίσει γρατζουνιές...:(

Κι εγώ τι να πω που όταν ο Έλβις και ο Σίμπα συναντιούνται γίνονται ταύροι σε υαλοπωλείο;:(
Βέβαια είναι αρσενικά και τα 2...:/:
2 θηλυκά κουνελια τα πανε καλύτερα μεταξύ τους απ' ότι 2 αρσενικά...:)
Καλέ,
Καλημέρα!
(την ξέχασα την καλημέρα!:redface:)

καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις!:)

DSCN1247.jpg
κοιτατε πως κολλαει η κολιτσιδα πανω της..αυτη σε αποσταση...

καλημέρα Χριστινάκι....κούκλος ο Ελβις!:)
Καλημέρα Βάσια!:happy:
Έβλεπα κάτι ενδιαφέρον (γιατί δεν έβλεπα να μου απαντάτε:redface:)
για το Νησί του Πάσχα.Είναι εκπληκτικό το πως κατέρευσε ο πολιτισμός αυτού του νησιού!:blink:
Να το:
https://www.oikologos.gr/News2005/0212.html

Γούλη,ξέχασα να σου πω ότι αν είσαι αγχωμένη το περνάς στο Μορφέα και τη Σεμέλη...:/:
Το είχα ακούσει σε μια εκπομπή σχατικά με τα κατοικίδια.:)
(Ηarry's Practice,το έχεις ακουστά;:hmm:)
Καλή επιτυχία!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back