Birman-maniacs

ένας χαζός γάτος - κυνηγός ειναι:mad:...έτσι μου'ρχεται να του βάλω και τη στολή της παραλαγής που φορούν οι κυνηγοί!!
Και το Σεμελάκι με κερατάκια να μοιάζει με ελαφάκι!!:P:lol:

Μα τι λέω η γυναικα στις 15.00 ώρα Ελλάδος? :P:lol::lol::lol:

Εγώ πάντως τον αγαπάω και ας το έχει χάσει λίγο απο τις ορμόνες τελευταία. :P

Ε συγνώμη κιόλας αλλά μην τον κατηγορούμε. Εδώ οι άνθρωποι άντρες κάνουν πολλά χειρότερα απο τον Μορφέα και υποτίθεται έχουν και λογική. Και κατηγορούμε τον Μορφέα? Τι να κάνει το παιδί. Σαλέψαν λίγο οι ορμόνες του. Μην μου τον μαλώνεται (ψέματα λίγο να τον μαλώνετε για να στρώσει) τον λατρεμένο μου κανονίστε!! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ πάντως τον αγαπάω και ας το έχει χάσει λίγο απο τις ορμόνες τελευταία. :P

Ε συγνώμη κιόλας αλλά μην τον κατηγορούμε. Εδώ οι άνθρωποι άντρες κάνουν πολλά χειρότερα απο τον Μορφέα και υποτίθεται έχουν και λογική. Και κατηγορούμε τον Μορφέα? Τι να κάνει το παιδί. Σαλέψαν λίγο οι ορμόνες του. Μην μου τον μαλώνεται (ψέματα λίγο να τον μαλώνετε για να στρώσει) τον λατρεμένο μου κανονίστε!! :D
Nα του βάλω Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι όταν έλθεις ή θα ξενερώσεις?? :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λίγο θολή αλλά απ'τις αγαπημένες μου...
Ειμαι μια χαζομαμά...συγχωρήστε με!! :redface:

CIMG0439.JPG

εδώ μικρούλης

CIMG0439.JPG

εδώ μικρούλης

τι αγαθο βλέμμα:redface:

τι αγαθο βλέμμα:redface:
μονο βλέμα βασάκο μου...γιατί μας βγήκε μπουνταλομαγκάκος τελικά:P:lol:

Nα του βάλω Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι όταν έλθεις ή θα ξενερώσεις?? :lol:

Και κελεμπία να του βάλεις παιδί μου εγώ δεν ξενερώνω. Θα ζουλήξωωωωωωω!!!!!

CIMG0439.JPG

εδώ μικρούλης

Αυτό το βλέμμα.....με καθηλώνει χωρίς πλάκα!!! Αυτό το βλέμμα το μπουνταλάδικο είναι που με έχει χαζέψει!!! Θέλω να το ζουλήξω αυτό το ζουζούνι πάει και τελείωσε!!! :inlove:

ότι και να πούμε για το Μορφέα ένα είναι σίγουρο είναι ένας μικρός θεός!

Όντος! Έχει τόσο γλυκιά φατσουλα δεν μπορώ να καταλάβω πως έγινε τόσο στριμαδι.:P Πρέπει να περνάει μεγάλο σοκ με την μικρή ο φουκαράς…

δεν ειναι στριμαδι, απλα ειναι αντρας..:)

δεν ειναι στριμαδι, απλα ειναι αντρας..:)

Αχχ...αυτή είναι μονίμως η απάντηση....και όχι μόνο για τον Μορφέα!!! :lol::lol::lol:

Και αυτό το θεωρούν δικαιολογία …:P Θα στρώσει με το καιρό μωρέ, πόσο είναι τώρα ο μορφεας?

Γεια σας!! εμφανιζομαι για λιγο..για να εξαφανιστω και παλι....τι νεα? τι εγινε παλι με τον Μορφεα? μια μικρη ανασκοπηση σε οτι εχασα?

Γεια σας!! εμφανιζομαι για λιγο..για να εξαφανιστω και παλι....τι νεα? τι εγινε παλι με τον Μορφεα? μια μικρη ανασκοπηση σε οτι εχασα?

τιποτα Αντουλα, απλα ειναι ακομα επιθετικος με το Σεμελακι..:(

Θελει αυτος ενα βρωμοξυλο μου φαινεται...:redface: μαλλον ειναι πολυ αντρας και δεν μπορει να αποδεχτει οτι μοιραζεται το χωρο του με δυο γυναικες!!

Θελει αυτος ενα βρωμοξυλο μου φαινεται...:redface: μαλλον ειναι πολυ αντρας και δεν μπορει να αποδεχτει οτι μοιραζεται το χωρο του με δυο γυναικες!!

Ενώ για άλλους αυτό είναι ένα απραγματοποίητο όνειρο. :lol::lol::lol:

Μάλλον οι ορμόνες τον ζορίζουν Άντα. Καινούρια "μυρωδιά¨ η Σέμελη νιώθει ίσως οτι απειλείται και ο χώρος του και κάνει τσιριμόνιες ο κύριος.

Ενώ για άλλους αυτό είναι ένα απραγματοποίητο όνειρο. :lol::lol::lol:

Μάλλον οι ορμόνες τον ζορίζουν Άντα. Καινούρια "μυρωδιά¨ η Σέμελη νιώθει ίσως οτι απειλείται και ο χώρος του και κάνει τσιριμόνιες ο κύριος.
Αυτο ειναι που λεμε τον τρελαναν οι ορμονες του!! :lol::lol:

Αυτο ειναι που λεμε τον τρελαναν οι ορμονες του!! :lol::lol:

Εμ έτσι είναι. Δεν φταίει το παιδί. Τι να κάνει? Να καθήσει να σκεφτεί λογικά οτι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει? Αφού μιλάνε οι ορμόνες τώρα. Μην ξεχνάτε οτι και εμείς νοήμων άνθρωποι όταν είμαστε στις...."μερες" μας....οι ορμόνες δίνουν και παίρνουν. Και αρχίζουμε και ουρλιάζουμε σαν υστερικές και είμαστε μέσα στα νέυρα.

Γι'αυτό λοιπόν θα το ξαναπω για τον προστατευόμενο μου. Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθο βαλαίτω (ή κάπως έτσι τέλος πάντων :P)

Εμ έτσι είναι. Δεν φταίει το παιδί. Τι να κάνει? Να καθήσει να σκεφτεί λογικά οτι δεν είναι σωστά αυτά που κάνει? Αφού μιλάνε οι ορμόνες τώρα. Μην ξεχνάτε οτι και εμείς νοήμων άνθρωποι όταν είμαστε στις...."μερες" μας....οι ορμόνες δίνουν και παίρνουν. Και αρχίζουμε και ουρλιάζουμε σαν υστερικές και είμαστε μέσα στα νέυρα.

Γι'αυτό λοιπόν θα το ξαναπω για τον προστατευόμενο μου. Ο αναμάρτητος πρωτος τον λίθο βαλαίτω (ή κάπως έτσι τέλος πάντων :P)
Να βγαζει αλλιως τις ορμονες του..και οχι σε αυτο το μικρο ανυπερασπιστο χνουδωτουλι!!! :blink:

Να βγαζει αλλιως τις ορμονες του..και οχι σε αυτο το μικρο ανυπερασπιστο χνουδωτουλι!!! :blink:

Ναι σ'αυτό θα συμφωνήσω. Εχεις δίκιο. Αλλά τι να κάνουμε που δεν ακούει την Γιούλη?? Μακάρι να πιάσει το κόλπο με το μάλωμα και τους επαίνους μπας και ηρεμήσουν τα πράγματα γιατί δεν τα βλεπω καλα.

DSCN1255.jpg
το καγκουρω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back