Birman-maniacs

Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια!
σα κατσικάκι που προσπαθει να φτασει τη κορφούλα απ΄το πουρναρι:P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι...
:lol:
ο σειριος μας ειναι πολύ πιο ομορφος απο αυτον πάντως:cool:

Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα...:P

Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! :) Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!!

Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου;
Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα;

Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. :)

Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. :)
Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν;

Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! :) Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!!
ευχαριστω Αντούλα:)
σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια...

Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!!:(

Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!!:(
κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες...
Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά...:)

CIMG2328_232247.JPG

Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. :( Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος.

Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! :)

κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες...
Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά...:)

CIMG2328_232247.JPG
Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!!:):P

Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!!:):P
να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!!
Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύ:)αν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει...:)

Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! :)
καλή ειναι....
στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα:P

Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω.

να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!!
Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύ:)αν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει...:)
:redface::redface::redface:Της το είπα κι εγώ....:redface::redface:να σου ερθει!!!!:redface::redface:απο μόνη μου...:redface::redface:πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα...:hmm:

Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι...:(

σημερα γιναμε 5 μηνων:cool:...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο:P...που να τα σβησω η δολια?:/:

CIMG2322.JPG
χρονια πολλα Σεμελιω!!!!
αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο:

Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι
ο χρονος πολλα μωρα να φερει
να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη
ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη
που η Δαναη Δελφους θα φερει
για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη
ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!!

μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping...

CIMG2325.JPG
Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο?

Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!!

Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!!

Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?:hmm:ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back