ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.561 09-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Click για ανάπτυξη... σα κατσικάκι που προσπαθει να φτασει τη κορφούλα απ΄το πουρναρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η moukelis έγραψε: #33.562 09-12-08 15:12 Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.563 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Click για ανάπτυξη... ο σειριος μας ειναι πολύ πιο ομορφος απο αυτον πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #33.564 09-12-08 15:38 Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #33.565 09-12-08 15:40 Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αγααααααπη μου,τι γλυκια που ειναι με τα κερακια! Click για ανάπτυξη... σα κατσικάκι που προσπαθει να φτασει τη κορφούλα απ΄το πουρναρι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η moukelis έγραψε: #33.562 09-12-08 15:12 Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.563 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Click για ανάπτυξη... ο σειριος μας ειναι πολύ πιο ομορφος απο αυτον πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #33.564 09-12-08 15:38 Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #33.565 09-12-08 15:40 Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.563 09-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Click για ανάπτυξη... ο σειριος μας ειναι πολύ πιο ομορφος απο αυτον πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #33.564 09-12-08 15:38 Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #33.565 09-12-08 15:40 Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελα καλε,σαν κατσικακι τοσο ομορφη κοπελα...Τον ειδα τον Σειριο,κι αναρωτιομουν που ετρεχε βιαστικος με ενα πακετακι σημερα το πρωι... Click για ανάπτυξη... ο σειριος μας ειναι πολύ πιο ομορφος απο αυτον πάντως Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:38 Η moukelis έγραψε: #33.564 09-12-08 15:38 Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #33.565 09-12-08 15:40 Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλε τα λεω εγω που ειμαι μαμα του και δεν ειμαι αντικειμενικη,τα λες κι εσυ;Να πως παιρνουν τα μυαλα του αερα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:40 Η Αντα έγραψε: #33.565 09-12-08 15:40 Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:42 Η moukelis έγραψε: #33.566 09-12-08 15:42 Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Αντα!Τι κανουν τα φουντωτα σου; Αληθεια,η κουνιαδα σου τι κανει;Ειναι καλυτερα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:45 Η Αντα έγραψε: #33.567 09-12-08 15:45 Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:49 Η moukelis έγραψε: #33.568 09-12-08 15:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλα ειναι...συνεχιζει τη φαρμακευτικη αγωγη, αλλα ειναι οκ!! Κανει εξετασεις φαινεται να το εχει ξεπερασει. Click για ανάπτυξη... Χαιρομαι!Το σκεφτομουν προχτες...Τι ειχε τελικα,κατεληξαν; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.569 09-12-08 15:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια!!! μεγαλωνει η Σεμελιτσα!!!! Να τη χαιρεσαι Γιουλη!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αντούλα σημερα πηρα αδεια και χαλαρωνω σπιτι με τα παιδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:01 Η Αντα έγραψε: #33.570 09-12-08 16:01 Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.571 09-12-08 16:30 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Αδεια ε?? α καλα ακουγεται......εμεις στη δουλεια αρχιζουμε να ''παιρνουμε φωτια''!! Click για ανάπτυξη... κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Αντα έγραψε: #33.572 09-12-08 16:33 Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια να σου χρωστανε μερες..που τετοια τυχη. Γενικα αυτος ο μηνας προβλεπεται δυσκολος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:34 Η Αντα έγραψε: #33.573 09-12-08 16:34 Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:40 Η katerina10: #33.574 09-12-08 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι εγω στο γραφειο ειχα πολλά πραγματα να κάνω, αλλά αφησα αντικατάσταση σήμερα γιατι μου χρωστουν πολλές μερες μεχρι το τελος του ετους και πρεπει να τις παρω ολες... Να παρε ενα Σεμελάκι παρηγοριά... Click για ανάπτυξη... Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 16:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.575 09-12-08 16:58 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ανηψάκι μου!!!!Εχεις γίνει μια θεα!!!Ησουν πάντα αλλά δεν μπορώ να συγκρατηθώ θέλω να σε ζουλήξω!!! Click για ανάπτυξη... να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #33.576 09-12-08 17:00 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ειδα λιγο τις φωτογραφιες που εβαλες...μου αρεσει εκεινη που ειναι στα δυο της ποδια η μικρουλα!! Click για ανάπτυξη... καλή ειναι.... στις φωτο δειχνει πολύ μεγαλύτερη απ'τη πραγματικότητα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η Αντα έγραψε: #33.577 09-12-08 17:02 Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ποια Αναστασια? Αχχ δεν ξερω....δεν εχω και φαγητο στο σπιτι. Πρεπει να μαγειρεψω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:02 Η katerina10: #33.578 09-12-08 17:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να ερθεις οποτε θελεις αδελφούλα....κι οταν στολισω αυριο μεθαυριο, ειναι ευπροσδεκτοι ολοι οι καλοι φιλοι στο σπιτι!! Αντα, ερχεται τωρα η Βασια για καφεδακι και θα ερθει και η Αναστασια....ΟΤΙ ωρα και να σχολασεις κι αν εισαι καλά έλα κι εσύαν δεν μπορεις, ελάτε τη Πεμπτη...τωρα με πηρε και μου ειπε οτι μπορει... Click για ανάπτυξη... Της το είπα κι εγώ....να σου ερθει!!!!απο μόνη μου...πρέπει να είμαι δίκαιη πρώτα πρέπει να παω σε αναστασία και μετά ξανα σε εσενα αν και οι καταστάσεις λένε άλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 17:16 Η Αντα έγραψε: #33.579 09-12-08 17:16 Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1677 1678 1679 1680 1681 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1679 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αχχ γιατι δεν κανετε και μια συναντηση εξω απο το σπιτι ....παραπονο πια το εχω......ολο σπιτι σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 9 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:48 Ο πυρροθριξ: #33.580 09-12-08 19:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σημερα γιναμε 5 μηνων...αλλα τα κερακια μας η μαμα τα έχει βάλει στο φωτιστικο...που να τα σβησω η δολια? Click για ανάπτυξη... χρονια πολλα Σεμελιω!!!! αφιερωνω το κατωθεν επταστιχο: Σεμελη,εισαι γλυκια σαν μελι ο χρονος πολλα μωρα να φερει να μοιαζουν σε σενα ω Σεμελη ενα λιλα τιγρε την λιλαμελη που η Δαναη Δελφους θα φερει για να θυμαται ο Ερως την Σεμελη ω Σεμελη που εισαι γλυκια σαν μελι!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπαμπας , μαμα και παιδι, κανουν camping... Click για ανάπτυξη... Μ:τι εγινε ρε κοριτσια?θα αραξουμε για υπνο ή θα παμε για κανα καφε στο γατομπαλκονο? Κ:εγω λεω να την πεσω...μου ηρθε μια νυστα!!!και μην ξεσηκωνεις την μικρη με καφεδες!!δεν κανει ακομα,ειναι στην αναπτυξη!!! Σ:εγω κυριε Μορφεα πολυ θα ηθελα να πιω ενα καφεδακι μαζι σας,νομιζω ομως οτι η κυρια Καλυψω εχει δικιο!δεν ειναι της ηλικιας μου!!Νομιζω οτι θα κοιμηθω πλαι στην κυρια Καλυψω στην πολυ ομορφη σκηνη!!!παντως ευχαριστω για την προσκληση!!! Μ:(μεσα απο τα δοντια του)τι μου τις κουβαλησες εδω αυτες ρε μανα?τα κοριτσια της παντοφλας!!!εμενα λενε Μορφεα, αυτες κοιμουνται!!!μηπως προκαλω υπνηλια?ας φαω καμια κροκετα καθως το σκεφτομαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.