ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.081 17-12-08 15:09 Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #34.082 17-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #34.083 17-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.084 17-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.085 17-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:09 Ο πυρροθριξ: #34.082 17-12-08 15:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #34.083 17-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.084 17-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.085 17-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:10 Η Αντα έγραψε: #34.083 17-12-08 15:10 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.084 17-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.085 17-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.084 17-12-08 15:11 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.085 17-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με τον Γιωργο,νομιζω!!!!! Click για ανάπτυξη... ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.085 17-12-08 15:12 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? Click για ανάπτυξη... Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:13 Η Αντα έγραψε: #34.086 17-12-08 15:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ποιος ειναι αυτος? Αντε...μπράβο το ζευγαράκι...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? Click για ανάπτυξη... Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.087 17-12-08 15:14 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται...... Click για ανάπτυξη... αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:15 Η Αντα έγραψε: #34.088 17-12-08 15:15 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? Click για ανάπτυξη... Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:17 Η Αντα έγραψε: #34.089 17-12-08 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: αυτη γίνεται 4 φορες στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν Click για ανάπτυξη... Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.090 17-12-08 15:18 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες.... τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ Click για ανάπτυξη... Αντε καλα...Αυτο πως το κανεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.091 17-12-08 15:20 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... Click για ανάπτυξη... λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:20 Η Αντα έγραψε: #34.092 17-12-08 15:20 Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.093 17-12-08 15:22 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως..... Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... αστη τη φασολαδα αν πας για meetingθα τους διωξεις ολους... Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:24 Ο πυρροθριξ: #34.094 17-12-08 15:24 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες....... Click για ανάπτυξη... η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο) Που ειναι η Βασια? Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Ισπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!! Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ... Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω Click για ανάπτυξη... και απο αυτα θα μαθουμε. Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι ! Μουρλια έγινε Click για ανάπτυξη... αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η katerina10: #34.095 17-12-08 15:26 Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.096 17-12-08 15:26 Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.097 17-12-08 15:26 Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από katerina10: Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:28 Ο πυρροθριξ: #34.098 17-12-08 15:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη Click για ανάπτυξη... ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Η katerina10: #34.099 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1703 1704 1705 1706 1707 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1705 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!! και απο αυτα θα μαθουμε και απο αυτα θα μαθουμε. αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20' Click για ανάπτυξη... Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Δεκεμβρίου 2008 στις 15:29 Ο πυρροθριξ: #34.100 17-12-08 15:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ Click για ανάπτυξη... ενω οι αντρες πανε πισω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.