Birman-maniacs

Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε:P:lol:

Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο:)
Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι:P) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι !
Μουρλια έγινε;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα:P:lol:

Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? :)(Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο:P)

Που ειναι η Βασια?:hmm:
με τον Γιωργο,νομιζω!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε:P:lol:

Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο:)
Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι:P) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι !
Μουρλια έγινε;)
Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? :hmm::up:

με τον Γιωργο,νομιζω!!!!!
ποιος ειναι αυτος?:hmm::P
Αντε...μπράβο το ζευγαράκι:up:...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? :lol:

Μου αρεσει που το υπογραμμισες και ολας.....εμενα κατι μου θυμιζει αυτη η συνταγη.....ειναι μηπως ΙΔΙΑ με την αλλη με τα μανιταρια? :hmm::up:
Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? :hmm:

ποιος ειναι αυτος?:hmm::P
Αντε...μπράβο το ζευγαράκι:up:...πήγαν για καφέ και μετα για φαγητο και μετα ξανα για καφε και μετά για ποτάκι? :lol:
Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται......:redface::redface::redface::P

Καμια αλλη δραστηριοτητα δεν ακουω να γινεται......:redface::redface::redface::P
αυτη γίνεται 4 φορες:blink: στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν:lol::lol:

Δε βάζαμε το πορτοκάλι που ειναι αυτο που του δινει τη τέλεια γεύση...κι εγώ δεν έβαζα τα λουκανικα..έβαζες εσύ? :hmm:
Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες....:cool::cool: τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ :happy:

αυτη γίνεται 4 φορες:blink: στα μεσοδιαστήματα που επιστρέφουν σπίτι για να φρεσκαριστούν και να ξαναφυγουν:lol::lol:
Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... :blink::blink:

Ωραια πορτοκαλι - λεμονι , μανιταρι, χοιρινο - λουκανικο. Εχει μονο 2 διαφορες....:cool::cool: τωρα που το σκεφτομαι θα κανω λαχανο στο φουρνο με λουκανικο - γιαμ γιαμ :happy:
Αντε καλα...:)Αυτο πως το κανεις?

Με τοσο υγρο και φαγητο στο στομαχι τους, πολυ αμφιβαλω..... :blink::blink:
λες να το ριχνουν στον υπνο αντι για...;);):redface:

Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως.....
Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παιδακια σας αφηνω, παω για meeting.....αν σας προλαβω καλως.....
Γιουλη τωρα θελω ομελετα με λουκανικο, ακομη πιο γιαμ γιαμ, και ακομη πιο πιο πιο γιαμ φασολαδα με λουκανικο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αστη τη φασολαδα αν πας για meeting:P:lol:θα τους διωξεις ολους...
Αντε να'ρθεις να μου πεις το λουκανικο με το λαχανο:)

Οτι ειναι ωραια γλωσσα ναι...απλα δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να ακουσω ενα γαλλικο τραγουδι και να μην καταλαβω χριστο!!! ολες οι λεξεις να ειναι καπως μπουρδουκλομενες.......
η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!!

Mαθετε καλε Ιταλικα που ειναι ομορφα κι απλα

Να σας πω ευκολο φουρνιστο φαγάκι που έκανα χθες? (Αντα... βασικα για σένα το λεω μονο)

Που ειναι η Βασια?
και απο αυτα θα μαθουμε

:DΙσπανικά ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!!:P

Ι ΣΠΑ ΝΙ ΚΑ!!!!!!!!!!!!!!!Τέλεια εύκολα και απλά ΤΕΛΕΙΑ!!!!Κι εγώ θέλω να μάθω φουρνιστό φαγάκι..μπας και μαγειρέψω ποτέ...

Για πες....μονο μανιταρια να μην εχει και γαστρα - εχω μεινει με τραυματα απο το καπακι που δεν θυμαμαι ποτε επρεπε να το κλεισω ΅η να το ανοιξω
και απο αυτα θα μαθουμε.

Αντε καλα...Ιθπανικα τοτε

Πατάτες με χωριατικα λουκανικα στο φουρνο
Τα κοβουμε, τα βάζουμε σε λαδοκολα ή γάστρα (με καπακι) και προσθέτουμε, αλατι, πιπερι, ριγανη, μουστάρδα, λαδι, και μπολικο χυμο απο φρεσκοστυμενο πορτοκαλι !
Μουρλια έγινε
αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20':lol::lol::lol:

Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ

Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? :lol:
Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη:lol:

Καλέ λυσσαξατε με το λουκάνικο.............Εμένα δεν μου αρέσει το λουκάνικο....ΙΟΥ
Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ:P:lol:

Μαρι παντρεύεσαι και θα τα μαθεις ολα αυτα? :lol:
Γιατι νομιζεις εγω μαγειρευω? Στη χαση και στη φεξη:lol:
ναι ναι ναι!!!δεν θα κατσω εγω στην κατσαρολα και στο κρεμμυδακι!!!

η προφορα ειναι λιγο δυσκολη ονδως!!!η γραμματικη ειναι ευκολη ομως!!

και απο αυτα θα μαθουμε

και απο αυτα θα μαθουμε.

αν το βαλεις σε γαστρα να βγαλεις τι καπακι τα τελευταια 20':lol::lol::lol:
Καλέ πότε θα προλάβεις τόσες γλώσσες..εγώ με το ζορί τώρα αν το πάρω το ισπανικό πάω για γερμανικά!:)

Πολυ γκρινιαρες ειμαστε εμεις οι γυναικες ρε παιδι μου ΙΟΥ:P:lol:
ενω οι αντρες πανε πισω?:lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back