ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:02 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.201 19-12-08 10:02 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!!!! λες δηλαδή στο αλλο Θανοπουλο να μην το εχει? τελοσπα θα δω ποτε θα φτασω εκει.... Click για ανάπτυξη... μωρε σίγουρα θα τον έχει κι ο άλλος...απλά σου ειπα απο που τα πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ria23 έγραψε: #34.202 19-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.203 19-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ...απο νοστιμια δεν ξερω πως ειναι, δηλ. αν οντως προκειται για γνήσια Βελγική σοκολατα, αλλα σίγουρα ειναι μια πολυ έξυπνη και προτοτυπη ιδεα για δώρο ή αν έχεις παιδι...ή αν νοιωθεις παιδι Το σ/κ θα παω με το γιο μου κατι φιλους του στο εξοχικο μας και θα σου πω αντιδράσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ria23 έγραψε: #34.204 19-12-08 10:26 σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.205 19-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Α!!!! λες δηλαδή στο αλλο Θανοπουλο να μην το εχει? τελοσπα θα δω ποτε θα φτασω εκει.... Click για ανάπτυξη... μωρε σίγουρα θα τον έχει κι ο άλλος...απλά σου ειπα απο που τα πηρα εγω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:14 Η ria23 έγραψε: #34.202 19-12-08 10:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.203 19-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ...απο νοστιμια δεν ξερω πως ειναι, δηλ. αν οντως προκειται για γνήσια Βελγική σοκολατα, αλλα σίγουρα ειναι μια πολυ έξυπνη και προτοτυπη ιδεα για δώρο ή αν έχεις παιδι...ή αν νοιωθεις παιδι Το σ/κ θα παω με το γιο μου κατι φιλους του στο εξοχικο μας και θα σου πω αντιδράσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ria23 έγραψε: #34.204 19-12-08 10:26 σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.205 19-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ΑΠΑΙΧΤΟ Να'τα! Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων Click για ανάπτυξη... Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.203 19-12-08 10:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ...απο νοστιμια δεν ξερω πως ειναι, δηλ. αν οντως προκειται για γνήσια Βελγική σοκολατα, αλλα σίγουρα ειναι μια πολυ έξυπνη και προτοτυπη ιδεα για δώρο ή αν έχεις παιδι...ή αν νοιωθεις παιδι Το σ/κ θα παω με το γιο μου κατι φιλους του στο εξοχικο μας και θα σου πω αντιδράσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ria23 έγραψε: #34.204 19-12-08 10:26 σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.205 19-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!! μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!! πεντανοστιμη φαινεται!!! Click για ανάπτυξη... μμμμ...απο νοστιμια δεν ξερω πως ειναι, δηλ. αν οντως προκειται για γνήσια Βελγική σοκολατα, αλλα σίγουρα ειναι μια πολυ έξυπνη και προτοτυπη ιδεα για δώρο ή αν έχεις παιδι...ή αν νοιωθεις παιδι Το σ/κ θα παω με το γιο μου κατι φιλους του στο εξοχικο μας και θα σου πω αντιδράσεις!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:26 Η ria23 έγραψε: #34.204 19-12-08 10:26 σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.205 19-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.205 19-12-08 10:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!! Click για ανάπτυξη... θα τρώει την ερώτηση θες να πεις και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:58 Ο πυρροθριξ: #34.206 19-12-08 10:58 Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από indrilgon: Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ… Click για ανάπτυξη... εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα? Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο... μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα... Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι... Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη Click για ανάπτυξη... κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα! Click για ανάπτυξη... αεροπλανακια μουυυυ Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και μια κατα πρόσωπο! Click για ανάπτυξη... πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... και τα δικα μου!!!! γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:10 Η Αντα έγραψε: #34.207 19-12-08 11:10 Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Δαναη!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:21 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.208 19-12-08 11:21 τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:23 Η Βάσια13859: #34.209 19-12-08 11:23 Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?χθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:27 Η Βάσια13859: #34.210 19-12-08 11:27 ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:28 Η Βάσια13859: #34.211 19-12-08 11:28 το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:29 Η Βάσια13859: #34.212 19-12-08 11:29 και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.213 19-12-08 11:35 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου? Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας! Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.214 19-12-08 11:40 Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:44 Η Αντα έγραψε: #34.215 19-12-08 11:44 Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Βάσια13859: #34.216 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα... Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο? Click για ανάπτυξη... σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα Διακεκριμένο μέλος Η Αντα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 6.587 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η Αντα έγραψε: #34.217 19-12-08 11:48 Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #34.218 19-12-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αεριαναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυδωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα! Click για ανάπτυξη... ΟΚ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:49 Η Βάσια13859: #34.219 19-12-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1709 1710 1711 1712 1713 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1711 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? Click για ανάπτυξη... απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 19 Δεκεμβρίου 2008 στις 11:52 Ο πυρροθριξ: #34.220 19-12-08 11:52 Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Αντα: Γεια σου Δαναη!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων... Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη Click για ανάπτυξη... ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!! Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες Click για ανάπτυξη... Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.