Birman-maniacs

Α!!!! λες δηλαδή στο αλλο Θανοπουλο να μην το εχει? :hmm::hmm: τελοσπα θα δω ποτε θα φτασω εκει....:happy:
μωρε σίγουρα θα τον έχει κι ο άλλος...απλά σου ειπα απο που τα πηρα εγω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΑΠΑΙΧΤΟ:lol::lol:

Να'τα!
Ειναι της Hasbro! Που ειναι εταιρια παιχνιδιων:blink::lol:

Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!:up::up: μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!!

πεντανοστιμη φαινεται!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη μου εισαι φοβερηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη!!!!!!:up::up: μπηκα στο site τους και σκεφτηκα οτι στο καταστημα της κηφισιας μπορω να παω καθως ειναι διπλα στον ηλεκτρικο!!!!!!!!!!!!

πεντανοστιμη φαινεται!!!:blink::blink::blink::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
μμμμ...απο νοστιμια δεν ξερω πως ειναι,:hmm: δηλ. αν οντως προκειται για γνήσια Βελγική σοκολατα, αλλα σίγουρα ειναι μια πολυ έξυπνη και προτοτυπη ιδεα για δώρο ή αν έχεις παιδι...ή αν νοιωθεις παιδι:P
Το σ/κ θα παω με το γιο μου κατι φιλους του στο εξοχικο μας και θα σου πω αντιδράσεις!!

σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!!:lol::lol::lol::lol:

σιγουρα θα ειναι πολυ ωραιο δωρακι για παιδια!!!! με τα ανηψια μου καθε πρωτοχρονια γινεται πανικος με τα επιτραπεζια!!!!!..ο ενας ειναι και γλυκατζης σαν και μενα...βλεπω πριν απαντησει να τρωει την απαντηση!!!!:lol::lol::lol::lol:
:lol:θα τρώει την ερώτηση θες να πεις:P:lol:
και το άλλο μου άρεσε.... να πολεμας να βρεις την απαντηση μια ώρα:hmm: και να σου λιωνει η ερώτηση στα χέρια:lol:

Μου απάντησε με mail και έστειλα δεύτερο χθες το βράδυ…
εμενα δεν μου απαντησε!στο πηγαδι κατουρησα?:(

δεν ειναι μονη μου που γραφω αλλά ολο το team! Αλλωστε ειμαστε το πρωτο thread εδω και πολύ καιρο...

μαλλον λειτουργει και ως τεστ αντοχης για αυτους που κάνουν διαιτα...
Δεν το έχω ανοιξει θα δω μηπως το χαρτάκι της ερώτησης ειναι κολημενο πάνω στο σοκολατάκι....αν ειναι έτσι, τρως το σοκολατάκι και σου μένει το χαρτάκι...
Μπαινω να χαλαρωσω με χαζά εδω, γιατι σήμερα η μέρα εδω ειναι δύσκολη
κουραγιο Γιουλακο!!!επρεπε να παρεις καμια ερωτηση μαζι σου να φας!!!

DSCN1404.jpg

για να σας φτιαξω τη μέρα, μιας και οι βιρμανοι κοιμουνται τώρα!
αεροπλανακια μουυυυ

DSCN1423.jpg

και μια κατα πρόσωπο!
πειραζει που ειμαι και μαγαληηη φιρμα πειραααζειιιι?:lol::lol::lol:

Ή να σου λιώσει η κάρτα στα χέρια πριν προλάβεις να απαντήσεις
:lol::lol::lol:

Καλημερα!!!!!! αχχ ειναι τελειες φατσουλες και τα δυο...αν τα ειχα μπροστα μου θα τα ειχε ζουληξει πολυ πολυ....τα δικα μου δεν κρατουν πολυ τα αυτακια τους ετσι!!! πιο πολυ κουναμε ποπο πριν να επιτεθουν!!!!!!!!!!
και τα δικα μου!!!!
γιατι δεν κανουν ετσι τα αφτια τους να γελασω κι εγω λιγο?:P

Γεια σου Δαναη!!!!!! :)

τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων...:/:
Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη:P

Καλημερα...ειδατε τα χαζά πώς κάνουν?:Dχθες το βράδυ τρελάθηκαν στο παιχνίδι...λοιπόν το τσάκι έχει 2 εννοιες και κόλλησε στην Αθηνά, αλλά το κάνει και ο μικρός...Τσάκυ ήταν μια διαβολική κούκλα αν θυμάστε το έργο...αυτή η κούκλα είχε γουρλωτά μάτια, και τα ανοιγόκλεινε σαν χαζή, έτσι κάνει και η Αθηνα για να παίξει...γουρλώνει τα μάτια και βγάζει το τρίτο βλέφαρο και το ανοιγοκλείνει...Τσάκυ λέγαν επίσης ένα σι τζου σκυλάκι που γνώρισα, το οποίο είχε πάλι γουρλωτά μάτια...;)έτσι κόλλησα και έλεγα τσακυ την Αθηνά όταν έπαιζε έτσι..και τελικά το κάνει και ο μικρός..καλά αυτό με τα αυτιά ειναι αποθέωση:lol:

DSCN1392.jpg

ειμαι χαζοφατσα και λίγο αληθωράκι...:)

DSCN1395.jpg

το καινουριο μας καλυμμα, αλλά πόσο θα αντέξει?ήδη το τρύπησε κάποιος με 3 γραμματα!

DSCN1401.jpg

και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες:P

DSCN1401.jpg

και κοιμάμαι μαζι με τη μαμά μου-γκόμενα, δεν ξέρω τι ειναι!Γιούλη μη σχολιάσεις τα παπουτσια τα έβγαλα εκει γιατι εβρεχε χθες:P
:lol:εγω καλε? Αληθεια γιατι ειναι εκει τα αθλητικα σου?
Καλά θα σου'ρθει τωρα σχολιο για τη παντοφλα - αρκουδάκι:P
Εδω φαινεται μικροτερος ο Ιωνας!
Μωρε τι ωραια φωτο...ο άτιμος ειναι πολυ ερωτευμένος!! :inlove:

Καμια σχέση με το Μορφέα!! Ολο μου τη καβαλάει τη Καλυψω μολις μπουμε στο σπιτι...μάλλον για να μας δειξει οτι ειναι δική του...κι ολο το βράδυ έκλαιγε χθες...Ενεργος γάτος παιδια στο σπιτι ειναι δύσκολη υποθεση...:/:κι ας μη ψεκάζει πιστέψτε με:/:

Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα...
Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο?

Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! :up: ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? :cool:

Βασια, η Καλυψω χθες και προχθες μου έκανε εμετο ακριβώς μετα το βραδυνο φαγητο...νομιζω οτι φταιει το caviar που της τριβω απο πάνω...δεν της το ξαναδινω... ο άλλος το τρώει χωρις πρόβλημα...
Να της δώσω λιγο ID σήμερα? Κανει καλο για τον εμετο?

σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αερια:(ναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυ:hmm:δωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...;)πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα!:happy:

Γιουλη και εγω δουλευω με ταχυτητα φωτος σημερα, προσπαθω να κλεισω σημερα τα παντα για να μην ερθω Δευτερα...Αν θα ερθω στην ουσια χανω ενα τριημερο που οι υπολοιποι κερδιζουν :(

σου πα εγω...κοψε το...και στον Ιωνα έκανε βρωμερα κακα και τα αερια:(ναι δώσε της την Id, αν και ψαξε το λιγο μην εχει καμια τριχομπαλα...γιατι εμετος απο αυτο δεν μου πάει και πολυ:hmm:δωσε και defurum 2 μερες συνεχομενες...;)πρέπει να φύγω τα λεμε σε καμια ωριτσα!:happy:
ΟΚ! :):up:

Τελειες φωτο Βασια!!!!!!!!! :up: ωραιο καλυμμα για το καναπε..απο που το πηρες? :cool:

απο ενα μικρο μαγαζάκι εδω...μόνο 25 ευρω, ειναι σπασμένο κομμάτι δηλ ειχε μόνο αυτο..καλα μιλαμε καμια σχεση η τιμη με το αλλο, δεν το λεω να μην με λετε ψώνιο...;)αλλά δεν ξερω πόσο θα αντεξει...

Γεια σου Δαναη!!!!!! :)

τελικα τη Δευτερα δουλευω... με παρακάλεσε να έρθω για κάποιες εκκρεμοτητες προ διακοπων...:/:
Τι να κάνουμε? Ολα δεν μπορούμε να τα έχουμε στη παλιο ζωη:P
ελα μωρε,εγω θα δουλευω ολοημερο πρωτοχρονια και χριστουγεννα!!!υπαρχουν και χειροτερα!!!

DSCN1401.jpg

Βασια εχουμε παρομοια αθλητικα!!!και Γιουλη η παντοφλα ειναι γατακι,οχι αρκουδακι:P!!τι καλα που κοιμουνται πλαι-πλαι!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back