Birman-maniacs

καλησπέρα...
DSCN1471.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ιων ο επιδειξίας!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DSCN1475.jpg

τσακωμος για το ποιος θα κάτσει πιο πάνω!:)

DSCN1479.jpg
και το Αθηνιω, πάλι μαλλιαρο!

Και μετά θα αρχίσουμε τις επισκέψεις. Τι λέτε?
Κι εμείς έχουμε υποψιν μας να σας επισκεφθουμε Ελενάκι και Νικολετάκι!

Άντε άντε και σας περιμένουμε.....:up::up::up:
Το ίδιο ισχύει και για την Γιούλη!!!!:D:rolleyes:

βασια ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ:up::up::up::up:
Καλα καταλαβες ποια μου αρεσε πιο πολυ ε? :redface::P:lol::lol::lol:
το Ιωνακι...μεγαλωσε πολυ!!!

Άντε άντε και σας περιμένουμε.....:up::up::up:
Το ίδιο ισχύει και για την Γιούλη!!!!:D:rolleyes:
Μωρε θα'ρθω δεν το συζητω...:up:

Γεια!:happy:
Καλημερα! :)
Νεκρα απο τους Birmans παλι σημερα...:(
Tσα!:)
εξελισσεται αργα αλλα σταθερα...18 μηνες θα κανει να ολοκληρωθει;)

κοιτα το μωρο πως ηταν?

κι αυτη ειναι η αγαπημενη μου!

Το είχε από γατάκι!:inlove:
καλημερα Ελενα! :)
Καλη η παρατηρηση σου! Αλλα εγω τα χρειαζομαι απλα για να ανεβαινουν σε ένα μια τεραστια εσοχη που εχει ψηλα ο τοιχος οπου εκει για τις γατες ειναι παραδεισος! Θα τους βαλω μαξιλαρες εκει πανω κλπ...
Αυτα ειναι ιδεα της Νικολετας οπου εχω τοσα χρονια ειχα αυτη την εσοχη ψηλα και σκεφτομουν βιτρω και φωτισμους και τετοια, μεχρι που ηρθε η αναφτρα και μας εβαλε φωτιες:lol:
Ποιο ράφι;:hmm:

Καλημερα!
Μολις εγινα μπαμπας ενος πανεμορφου Βιρμανου και εχω την παρακατω ερωτηση..
Ειναι ολα τα γατια της ρατσας τοσο ηρεμα ή ο Μανη εχει τετοιο χαρακτηρα?
Χτες πρωτο-ηρθε στο σπιτι και ειναι αρκετα φοβιτσιαρης..!(π.χ σημερα το πρωι μπορει να ηταν και 2 ωρες μεσα στην αμμο-λεκανη του ΚΑΙ ενω ειχε κανει πιπι δεν εφυγε μεχρι που τον εβγαλα εγω οταν γυρισα σπιτι _Κατι αρκετα αφυσικο για γατα_ ).Λογικο να φοβαται δεν λεω,αλλα απο εκει και περα νυχια και δοντια δεν μου εβγαλε ΠΟΤΕ!!Προς το παρον του δινω χρονο να γνωρισει το μερος..(ειναι συνεχεια καπου χωμενος αλλα ευτυχως αλλαζει μερος καθε φορα)

Καλημερα!
Μολις εγινα μπαμπας ενος πανεμορφου Βιρμανου και εχω την παρακατω ερωτηση..
Ειναι ολα τα γατια της ρατσας τοσο ηρεμα ή ο Μανη εχει τετοιο χαρακτηρα?
Χτες πρωτο-ηρθε στο σπιτι και ειναι αρκετα φοβιτσιαρης..!(π.χ σημερα το πρωι μπορει να ηταν και 2 ωρες μεσα στην αμμο-λεκανη του ΚΑΙ ενω ειχε κανει πιπι δεν εφυγε μεχρι που τον εβγαλα εγω οταν γυρισα σπιτι _Κατι αρκετα αφυσικο για γατα_ ).Λογικο να φοβαται δεν λεω,αλλα απο εκει και περα νυχια και δοντια δεν μου εβγαλε ΠΟΤΕ!!Προς το παρον του δινω χρονο να γνωρισει το μερος..(ειναι συνεχεια καπου χωμενος αλλα ευτυχως αλλαζει μερος καθε φορα)
Να σου ζησει!:up:Ειναι ΚΟΥΚΛΟΣ!!
χρειαζεται απλα λιγο χρονο για να προσαρμοστει...πηγαινε τον στο Κτηνιατρο να του ριξει και μια ματια..αλλα το πιο βασικο, μιλα με τον παλιο ιδιοκτητη!
Δες και λιγο αυτο το site
www.birman.gr

Γιουληηηη δες κατι ομορφιες...
Harley.jpg
Zeta-tree.jpg

Γιουληηηη δες κατι ομορφιες...
Harley.jpg
Zeta-tree.jpg
ΤΕΛΕΙΕΣ!!!!:up:
Να΄σαι καλα Δωρακι! Ετσι λετε να γινει το Σεμελακι? Μακαρι...

Το Σεμελακι θα γινει πιο ωραιο ακομα,αυτα νομιζω ειναι seal tabby.

Το Σεμελακι θα γινει πιο ωραιο ακομα,αυτα νομιζω ειναι seal tabby.
ναι...παντως κι ο μπαμπας της που ειναι choc tabby αρκετα σκουρος εγινε:up:

Ναι αλλα αλλο το σκουρο σοκολα κι αλλο το seal.Το σοκολα εχει αλλη γλυκα.

Νικολετα επισης θελω να κανω κι ενα ραφι για μενα...να αντεχει 58 κιλα γυρω στο 1.63 μηκος....πες καμια ιδεα:lol::lol:
:lol::lol::lol:Αλήθεια Γιουλη μου τι το θες το ράφι? θα κάνεις τη γάτα? Μάλλον θα τσακιστείς!!!!:P:P:P

καλησπέρα...
DSCN1471.jpg
Καλησπέρα Βάσια! Τέτοιες αγάπες πραγματικά δεν τις φανταζόμουν τότε στην αρχή που μιλάγαμε κ είχε πρωτοέρθει ο Ιωνάκος. Αλλα θα μου πεις το ίδιο έγινε κ με τη Νάλα κ τον Σεβάχ.:up:
Ιων ο επιδειξίας!
Εεεεεμ μάλιστα τώρα υπάρχει κι ένας δεύτερος για να μην λέω μόνο τον Τιμάκο μου έτσι:lol::lol::lol::lol:
Να τα χαίρεσαι είναι κ τα δυο τους κουκλάκια.

Ναι αλλα αλλο το σκουρο σοκολα κι αλλο το seal.Το σοκολα εχει αλλη γλυκα.
Δηλαδή εμείς κυρία μου δεν την έχουμε αυτή την άλλη γλύκα που λες;:mad:
Εφτασαααα!!!! Κι εγώ βρε πού είμαι σε όλα αυτά???? Εγώ το βρήκα θα είμαι η επισκέπτρια. Και η επόπτρια:lol::lol::lol:Θα βρίσκομαι εκει στο σπίτι, καθόλην την διάρκεια των διακοσμήσεων και θα χαζεύω και θα με περιποιείστε!!! Και επίσης άνευ αμοιβής.:lol::lol::lol:Γιατι θα κάνω και την ψυχοθεραπεία μου.:rolleyes:
Ελενα τι ενυδρείο είναι αυτο που θα βάλεις? Ηλεκτρικό?

Προς το παρον περάστε απο εμένα όταν θα καταπλεύσει η Έλενα ξανά. Στο άμεσο μέλλον δηλαδή.:) Και μετά θα αρχίσουμε τις επισκέψεις. Τι λέτε?
Κι εμείς έχουμε υποψιν μας να σας επισκεφθουμε Ελενάκι και Νικολετάκι!
Εσύ βρε θα είσαι η δική μου μάνατζερ τι έτσι θα είμαι εγώ ξε@@@ τη; Να μην έχω κ εγώ έναν εκπρόσωπο; Το ενυδρείο Αναστασία μου είναι καταπληκτικό
heart.gif
είναι σαν LCD τηλεόραση κ μπαίνει στον τοίχο έχει πολύ μικρό πάχος σε σχέση με τα συμβατικά ενυδρεία που ξέρουμε

Ε αλλη η γλυκα του Μπατ κι αλλη της Σεμελης!Ειπαμε,ο Μπατ ειναι σοκολάτος υγειας,ενω η Σεμέλη γάλακτος!:P
Το ενυδρειο ειναι πολυ ωραιο Ελενα!

Δηλαδή εμείς κυρία μου δεν την έχουμε αυτή την άλλη γλύκα που λες;:mad:

Εσύ βρε θα είσαι η δική μου μάνατζερ τι έτσι θα είμαι εγώ ξε@@@ τη; Να μην έχω κ εγώ έναν εκπρόσωπο; Το ενυδρείο Αναστασία μου είναι καταπληκτικό
heart.gif
είναι σαν LCD τηλεόραση κ μπαίνει στον τοίχο έχει πολύ μικρό πάχος σε σχέση με τα συμβατικά ενυδρεία που ξέρουμε

Ωραίο ενυδρείο!:up:

Πάντως όσο για τη γλύκα,η κάθε γατούλα και το κάθε ζωάκι έχει κάτι που το κάνει υπέρωχα ξεχωριστό!:happy:

Και ξαναρωτάω εγώ τώρα(ελπίζοντας να μην γίνομαι ενοχλητική:redface:): Για ποιο ράφι έλεγες Γιούλη;:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back