πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:34 Ο πυρροθριξ: #35.121 17-01-09 21:34 Αρχική Δημοσίευση από maRina33: κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Click για ανάπτυξη... το ξερω,η Γιουλη ειναι φιλη μου ειναι πολυ καλο το οτι εχεις καλους ανθρωπους να δωσεις τα γατακια!! πρεπει να μαθεις και τι ομαδα αιματος εχει η γατα σου για να αποφευχθουν τυχον προβληματα στα γατακια κατα τη διαρκεια του θηλασμου! αν δεν γραφουν τα χαρτια απο το πετ σοπ απ'οπου την πηρες θα πρεπει να κανεις εξετασεις,αλλα αυτα θα στα πει και η Γιουλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.122 17-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Click για ανάπτυξη... Απο χαρακτηρα ειναι τρυφερος και δεν μας κανει ποτε χου αλλα μονος του λιγες φορες μας ερχεται για χαδακια,οταν κανει πολυ ωρα να μας δει τοτε ειναι που ερχεται και τριβεται πανω μας να του κανουμε χαδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Ο πυρροθριξ: #35.123 17-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που το ξεπερασες,εστω και στο μεγαλυτερο μερος,ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο.. γενικα σοβαρος ειναι ο Πλατωνας,να τιμησει και το ονομα αλλωστε ε? εμας το τρελοερωτακι μας εχει ταραξει!! σας αφηνω,εχει ετοιμασει ο πατηρ δειπνο οικογενειακον... ελπιζω να σας βρω και αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η maRina33 έγραψε: #35.124 17-01-09 21:38 και την δευτερα θα παμε και μια βολτα απ τον κτηνιατρο να μας πει και αυτος αν ειναι ολα οκ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η catspy έγραψε: #35.125 17-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από maRina33: κοιτα,εγω θελω να τα κρατησω ολα...τωρα η μαμα μου ειναι αντιθετη σ αυτο αλλα.... εχουμαι παρα πολλους γατοφιλους και ηδη μας εχουν ζητησει γυρω στα 10 ατομα γατακι..αλλα εγω τους λεω να μην βιαζονται και ολα θα πανε καλα...με τον γατο της γιουλη μπορει να ζευγαρωσει και η δικια μου...τον μορφεα Click για ανάπτυξη... το ξερω,η Γιουλη ειναι φιλη μου ειναι πολυ καλο το οτι εχεις καλους ανθρωπους να δωσεις τα γατακια!! πρεπει να μαθεις και τι ομαδα αιματος εχει η γατα σου για να αποφευχθουν τυχον προβληματα στα γατακια κατα τη διαρκεια του θηλασμου! αν δεν γραφουν τα χαρτια απο το πετ σοπ απ'οπου την πηρες θα πρεπει να κανεις εξετασεις,αλλα αυτα θα στα πει και η Γιουλη.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Θοδωρής Πολύ δραστήριο μέλος Ο Θοδωρής αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.468 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:36 Ο Θοδωρής έγραψε: #35.122 17-01-09 21:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Click για ανάπτυξη... Απο χαρακτηρα ειναι τρυφερος και δεν μας κανει ποτε χου αλλα μονος του λιγες φορες μας ερχεται για χαδακια,οταν κανει πολυ ωρα να μας δει τοτε ειναι που ερχεται και τριβεται πανω μας να του κανουμε χαδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Ο πυρροθριξ: #35.123 17-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που το ξεπερασες,εστω και στο μεγαλυτερο μερος,ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο.. γενικα σοβαρος ειναι ο Πλατωνας,να τιμησει και το ονομα αλλωστε ε? εμας το τρελοερωτακι μας εχει ταραξει!! σας αφηνω,εχει ετοιμασει ο πατηρ δειπνο οικογενειακον... ελπιζω να σας βρω και αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η maRina33 έγραψε: #35.124 17-01-09 21:38 και την δευτερα θα παμε και μια βολτα απ τον κτηνιατρο να μας πει και αυτος αν ειναι ολα οκ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η catspy έγραψε: #35.125 17-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τι ομορφος που εγινε Θοδωρη!Απο χαρακτηρα πως ειναι; Click για ανάπτυξη... Απο χαρακτηρα ειναι τρυφερος και δεν μας κανει ποτε χου αλλα μονος του λιγες φορες μας ερχεται για χαδακια,οταν κανει πολυ ωρα να μας δει τοτε ειναι που ερχεται και τριβεται πανω μας να του κανουμε χαδακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Ο πυρροθριξ: #35.123 17-01-09 21:38 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που το ξεπερασες,εστω και στο μεγαλυτερο μερος,ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο.. γενικα σοβαρος ειναι ο Πλατωνας,να τιμησει και το ονομα αλλωστε ε? εμας το τρελοερωτακι μας εχει ταραξει!! σας αφηνω,εχει ετοιμασει ο πατηρ δειπνο οικογενειακον... ελπιζω να σας βρω και αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η maRina33 έγραψε: #35.124 17-01-09 21:38 και την δευτερα θα παμε και μια βολτα απ τον κτηνιατρο να μας πει και αυτος αν ειναι ολα οκ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η catspy έγραψε: #35.125 17-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Πηγα να δω εναν πνευμονολογο σχετικα με την αλλεργια και μου εδωσε καποια χαπια για τον βηχα(στην αρχη που τον πηρα τον Πλατωνα εβηχα πολυ) που τωρα εχει εξαφανιστει,τωρα εχω που και που κανα φτερνισμα και λιγο πρηξιμο στα σημεια που με γρατζουναει κατα τ'αλλα τιποτα σοβαρο...Χαδακια ερχεται και μου κανει το πρωι οταν σηκωνομαι οπου κανει και γουρ γουρ,καποιες φορες με ακολουθαει και γενικα οσο περναει ο καιρος αρχιζει να με συνηθιζει και γινεται ολο και πιο τρυφερος Click για ανάπτυξη... χαιρομαι που το ξεπερασες,εστω και στο μεγαλυτερο μερος,ξερω οτι ειναι αρκετα επωδυνο.. γενικα σοβαρος ειναι ο Πλατωνας,να τιμησει και το ονομα αλλωστε ε? εμας το τρελοερωτακι μας εχει ταραξει!! σας αφηνω,εχει ετοιμασει ο πατηρ δειπνο οικογενειακον... ελπιζω να σας βρω και αυριο!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maRina33 Νεοφερμένο μέλος Η maRina33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 25 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:38 Η maRina33 έγραψε: #35.124 17-01-09 21:38 και την δευτερα θα παμε και μια βολτα απ τον κτηνιατρο να μας πει και αυτος αν ειναι ολα οκ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η catspy έγραψε: #35.125 17-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
και την δευτερα θα παμε και μια βολτα απ τον κτηνιατρο να μας πει και αυτος αν ειναι ολα οκ..... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:39 Η catspy έγραψε: #35.125 17-01-09 21:39 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η moukelis έγραψε: #35.126 17-01-09 21:40 Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει γινει παντως κουκλος,εγω εχω και μια μικρη αδυναμια στα μπλε,οχι οτι ο Ερωτας Δαναη δεν ειναι πανεμορφος!Σκεφτεσαι να του παρεις παρεουλα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catspy Εκκολαπτόμενο μέλος Η catspy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 144 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:40 Η catspy έγραψε: #35.127 17-01-09 21:40 Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Θοδωρής: Click για ανάπτυξη... Αχου το!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:51 Η elvenstar: #35.128 17-01-09 21:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειναι καθαρο chocolate tabby Ελενα...η μυτη των chocolate tabby ειναι ετσι κοκκινούλα κοιτα στο site του Βασιλη να δεις www.birman.gr Click για ανάπτυξη... Στις Βιρμανοφωτογραφίες μπήκα εκεί δεν εννοούσες; ειδα μερικές αλλά δεν έχει κλοουζ απ σε γατάκι chocolate tabby (ή δεν το είδα εγώ ) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:54 Η moukelis έγραψε: #35.129 17-01-09 21:54 Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 21:58 Η moukelis έγραψε: #35.130 17-01-09 21:58 Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:08 Η elvenstar: #35.131 17-01-09 22:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ελενα τα σοκολατενια ταμπυ ειναι σαν το μπαμπα της Σεμελης,τον Vercacce,τον εχεις δει; Click για ανάπτυξη... Ναι ναι τον έχω δει τον κουκλο τον μπαμπά Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... χαχα σε πρόλαβα μωλις μπήκα κ τα ειδα τα χρώματα. Δεν ήξερα όμως ότι στα Βιρμανάκια η μυτη έχει διαφορετικό χρώμα. Αυτό μονο στα τάμπυ συμβαίνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:13 Η moukelis έγραψε: #35.132 17-01-09 22:13 Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι απο οσο ξερω μονο στα ταμπυ.Στα ποιντ ειναι το ιδιο χρωμα σε ολη τη μασκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:38 Η bunny έγραψε: #35.133 17-01-09 22:38 Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιούλη φανταστικές οι γατούλες σου! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η λατρεια μας στις γατες δεν εχει ηλικια...σου ευχομαι παντα αμειωτη να μεινει... Click για ανάπτυξη... Όντως δεν έχει ηλικία. Εγώ από τότε που με θυμάμαι είχα ένα πάθος με τα ζώα... Συνήθως με αποπέρνανε,αλλά εγώ συνέχεια εκεί.Μιας και δε μου πέρασε ποτέ,δεν πιστεύω πως θα συμβεί. Η μαμά μου ελπίζει και πιστεύει να μου περάσει,γιατί δεν θέλει ζώα στο σπίτι και αυτός είναι και ο λόγος που τα κουνελάκια μένουν στην ταράτσα μας... Θα κάνω υπομονή όμως.(αν και θα προτιμούσα να είναι ζωόφιλη και η μαμά μου,αλλά κατά τ' άλλα την αγαπώ πολύ!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 22:40 Η zoo έγραψε: #35.134 17-01-09 22:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να ενα για να δεις πως θα γινει οταν μεγαλωσει και σχηματιστει εντελως. Σου εβαλα και στα σιαμ τα χρωματα που λεγαμε το μεσημερι. Click για ανάπτυξη... Έτσι θα γίνει η Σεμέλη όταν μεγαλώσει... ; Ποιός είναι ο μπαμπάς της; Θέλω να τον δω κι εγώ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:09 Η elvenstar: #35.135 17-01-09 23:09 Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να ο μπαμπάς Βερσάζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
catworld Νεοφερμένο μέλος Η catworld αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:22 Η catworld έγραψε: #35.136 17-01-09 23:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... αχου!!!!!!!!!!!αυτος ο γατουλης ειναι πανεμορφος!κουκλακι ζωγραφιστο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:23 Η bunny έγραψε: #35.137 17-01-09 23:23 Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 2.jpg 85 KB · Εμφανίσεις: 107 1.jpg 88,1 KB · Εμφανίσεις: 117 bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τώρα που είδα τον Πλάτωνα και τον Έρωτα τρελάθηκα! Και τώρα έχω ένα πρόβλημα: Σήμερα πήρα τον Έλβις στο καμαράκι της ταράτσας που είναι πολύ ωραίο μέσα με πλακάκια σπιτιού,να παίξουμε και να του δώδω τις αγαπημένες του λιχουδίτσες ως συνήθως.Από την εσωτερική πόρτα που συνδέει το καμαράκι με τον εσωτερικό πάλι διάδρομο ο αδερφός μου έκανε τα ίδια με το Σίμπα σε αυτό το διάδρομο. Περνούσαμε ωραία,μέχρι που η πόρτα άνοιξε κατά λάθος,και μιας και είναι και τα 2 αρσενικά χημίξανε ο ένας στον άλλο. Ο Έλβις όμως είναι πιο μεγαλόσωμος από το Σίμπα.Τον έβαλε εύκολα κάτω και άρχισε να του κόβει τούφες,ενώ ο Σίμπα τον κλωτσούσε και γινόταν χαμός! Είδα κι έπαθα με τον αδερφό μου να τους χωρίσουμε... Είναι κρίμα,γιατί μωρά περνούσαν τόσο καλά μαζί και έμεναν στο ίδιο κλουβάκι(τότε τους είχαμε μέσα στο σπίτι).Έτρωγαν από το ίδιο πιατάκι και έπιναν από την ίδια ποτίστρα. Ήτανε τόσο αγαπημένα που χαιρόσουν να τα βλέπεις! Τώρα όμως,μόλις βλέπουν ο ένας τον άλλο αγριεύει η φατσούλα τους και πρέπει να τρέξεις να τα χωρίσεις πριν τραυματιστούν μεταξύ τους ... Ξέρω ότι είναι αρσενικά και ανταγωνίζονται για την περιοχή,έχουν ορμώνες και όλα τα σχετικά.Προς το παρών τα κρατάμε χωριστά. Έχετε κάτι καλύτερο να προτείνετε; Τα κουνελάκια είναι αγελαία ζώα και δεν τους αρέσει η μοναξιά,δε θα μας αφήσουν να τους πάρουμε από μια σύντροφο,κι έτσι προσπαθούμε να περνάμε αρκετό χρόνο μαζί τους. Δύο φωτό των πρώτων εβδομάδων: (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 17 Ιανουαρίου 2009 στις 23:44 Η bunny έγραψε: #35.138 17-01-09 23:44 Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Nα μην αφιερώσω κάτι στα Βιρμανάκια; Πού τα βρήκα αυτά τα ωραία πράγματα;Εδώ! https://www.serenadas.de/heilige-birma/index.php?option=com_content&task=view&id=26&Itemid=41 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zoo Πολύ δραστήριο μέλος Η zoo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.511 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:17 Η zoo έγραψε: #35.139 18-01-09 00:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1755 1756 1757 1758 1759 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1757 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να ο μπαμπάς Βερσάζε Click για ανάπτυξη... Πάει το έπαθα το έμφραγμα η γυναίκα... Τι είν΄τούτο καλέ....;;;; Ααααααα..... Αντί για άντρα, προτειμώ αυτό το αρσενικό στο σπίτι μου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Ιανουαρίου 2009 στις 00:19 Η moukelis έγραψε: #35.140 18-01-09 00:19 Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι πανεμορφος ο ατιμος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.