Birman-maniacs

Καλημέρα Βιρμανάκια!
Μωρε ξερω οτι δε θα μου πει οχι,ειναι καλος,αλλα εγω αγχωνομαι απο μονη μου.:(
Να μην αγχώνεσαι και να ζητήσεις την άδεια. Αντε Δωρα από τωρα για να το εξασφαλήσεις το θέμα!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc?
Γιατί δεν παίρνετε ένα bluetooth υπολογιστή και να τα περάσετε χωρίς καλώδια και μπερδέματα;;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!?

καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!?
Εδώ:;)
Astir Palace - Vouliagmeni

[FONT=&quot]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show

Astir Palace
Hotel Arion, Hall Alexander
Apollonos str.40 16671
Vouliagmeni
www.astir-palace.com

Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU)

Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT=&quot],[/FONT] Mrs[FONT=&quot]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed),

Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th

Hotels
Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ?
Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ?

Information's and reservations at
svetikarytch@hotmail.com
nektaria@nektarcats.com

Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? :up::up:

Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας;)...μη τις πειτε πουθενα:P
https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm

Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον!:lol::up:
Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας...

Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον!:lol::up:
Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας...
κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...:/::Pπως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα?

Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες.

Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες.
Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας:)

Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει!
Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει.

Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει!
Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει.
κανε μονο με το ονομα του! ;)

Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι.

Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι.
κατι με τον χαρακτηρα του π.χ.
Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω :lol:
ή ενος διασημου παλαιστη:P

Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου!:lol:
Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα.

Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου!:lol:
Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα.
ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? :lol:

Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο...:lol:
Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο;

Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο...:lol:
Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο;
μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω...
Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο:P...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν;)

Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια!
Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα.
Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε.
:hmm:

Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back