staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 10:50 Η staman2 έγραψε: #37.021 18-02-09 10:50 Καλημέρα Βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε ξερω οτι δε θα μου πει οχι,ειναι καλος,αλλα εγω αγχωνομαι απο μονη μου. Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι και να ζητήσεις την άδεια. Αντε Δωρα από τωρα για να το εξασφαλήσεις το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #37.022 18-02-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc? Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν παίρνετε ένα bluetooth υπολογιστή και να τα περάσετε χωρίς καλώδια και μπερδέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η Lita έγραψε: #37.023 18-02-09 17:28 καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:59 Η bunny έγραψε: #37.024 19-02-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Click για ανάπτυξη... Εδώ: Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.025 19-02-09 14:43 Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Βιρμανάκια! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μωρε ξερω οτι δε θα μου πει οχι,ειναι καλος,αλλα εγω αγχωνομαι απο μονη μου. Click για ανάπτυξη... Να μην αγχώνεσαι και να ζητήσεις την άδεια. Αντε Δωρα από τωρα για να το εξασφαλήσεις το θέμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:17 Η bunny έγραψε: #37.022 18-02-09 15:17 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc? Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν παίρνετε ένα bluetooth υπολογιστή και να τα περάσετε χωρίς καλώδια και μπερδέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η Lita έγραψε: #37.023 18-02-09 17:28 καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:59 Η bunny έγραψε: #37.024 19-02-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Click για ανάπτυξη... Εδώ: Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.025 19-02-09 14:43 Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Θοδωρη εσυ που εισαι pc expert...πηρα ενα κινητο της LG το οποιο εχει καλωδιο για συνδεση με υπολογιστη...αν τραβηξω video πρεπει να εχω ειδικο προγραμμα για να το περασω στο pc? Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν παίρνετε ένα bluetooth υπολογιστή και να τα περάσετε χωρίς καλώδια και μπερδέματα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lita Πολύ δραστήριο μέλος Η Lita αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 927 μηνύματα. 18 Φεβρουαρίου 2009 στις 17:28 Η Lita έγραψε: #37.023 18-02-09 17:28 καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:59 Η bunny έγραψε: #37.024 19-02-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Click για ανάπτυξη... Εδώ: Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.025 19-02-09 14:43 Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 08:59 Η bunny έγραψε: #37.024 19-02-09 08:59 Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Click για ανάπτυξη... Εδώ: Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.025 19-02-09 14:43 Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Lita: καλησπέρα τι γίνεται τελικά με αυτή την έκθεση γάτας που θα γίνει τελικά?είδα το θέμα αλλά χάθηκα με τόσες απαντήσεις!μία μικρή βοήθεια!? Click για ανάπτυξη... Εδώ: Astir Palace - Vouliagmeni [FONT="]I n v i t a t i o n[/FONT] Athens International Cat Show Astir Palace Hotel Arion, Hall Alexander Apollonos str.40 16671 Vouliagmeni www.astir-palace.com Duration:10:00 - 19:00, Vet-check: from 08:30, Health-Certificate:Int. Pet Passport + microchip Vaccinations: Triple (+ Rabies when non EU) Judges: Mrs. Loredana Fanelli, IT (All breed), [FONT="],[/FONT] Mrs[FONT="]. M. Cristina Kowalczuk IT [/FONT](All breed), Entry-costs : 1st cat:15 ?, 2nd cat 10 ?, and 3nd each more 7 ? Housecats 7 ? Registration deadline: March 12th Hotels Les Amis ** Single room 50 ?, Double room 60 ? Plaza Vouliagmeni Strand Hotel **** Single room 79 ?, Double room 95 ? Information's and reservations at svetikarytch@hotmail.com nektaria@nektarcats.com Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.025 19-02-09 14:43 Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ελα να σκισουν οι Ιερες Γατες μας στην Εκθεση ε?? Να και συμβουλες!! Αλλα ειναι μονο για μας...μη τις πειτε πουθενα https://www.northernbirmancatclub.co.uk/showing.htm Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 14:59 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.026 19-02-09 14:59 ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ετσι πλενουμε https://www.youtube.com/watch?v=zhS8scLRFEw&NR=1 κι ετσι χτενιζουμε και πουδραρουμε https://www.youtube.com/watch?v=bE7tt1WKUu4&feature=related Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:07 Η moukelis έγραψε: #37.027 19-02-09 15:07 Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.028 19-02-09 15:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γιουλη πηρες φορα ε;Κατεχεις ολα τα μυστικα του grooming πλεον! Να δω που στο καλο θα βρω δερμα σαμουα να γυαλισω το τερας... Click για ανάπτυξη... κι εγω υφασμα για το φιογκο στο κλουβακι της...και πως στο καλο θα τον δεσω...πως ειπαμε οτι το λενε το υφασμα? Οργατζα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:23 Η moukelis έγραψε: #37.029 19-02-09 15:23 Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.030 19-02-09 15:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι πουλακι μου,οργατζα.Μπορεις να βρεις σε καταστηματα με υφασματα,ή με ειδη χομπυ.Θα ειμαι Αθηνα απο την Παρασκευη,φερε να στη φτιαξω εγω και με χαντρες αν θες. Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω πολυ...θα μου το φτιαξει η μανουλα μου που ειναι η καλιιτεχνης (στα χερια) της οικογενειας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:33 Η moukelis έγραψε: #37.031 19-02-09 15:33 Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.032 19-02-09 15:42 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Α ωραια τοτε θα την περιποιηθει! Λες να κανω κι εγω τιποτα για τον Σειριο;Αλλα εμεις δεν εχουμε ιστορια ρατσας κτλ για να κανουμε καρτελακι σαν αυτο που σου ειχα προτεινει. Click για ανάπτυξη... κανε μονο με το ονομα του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:45 Η moukelis έγραψε: #37.033 19-02-09 15:45 Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:51 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.034 19-02-09 15:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σκεφτομουν κατι πιο τσαχπινικο,αλλα και συντομο,π.χ. ονομα,τι του αρεσει και τι οχι.Και ξερω και καποιον που θα μας το κανει και πολυ ωραιο...Δε θα στολισω κλουβακι ομως για κοτζαμ μαντραχαλο,μονο το καρτελακι. Click για ανάπτυξη... κατι με τον χαρακτηρα του π.χ. Ας πουμε τη φωτο ενος νονου της νυχτας απο κατω ή ενος διασημου παλαιστη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 15:58 Η moukelis έγραψε: #37.035 19-02-09 15:58 Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.036 19-02-09 16:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ντροπη σου Γιουλη να κοροϊδευεις το παιδι!Εξαλλου δε φοβασαι;Εχει δει τη φατσα σου! Πω πω διαβαζα τωρα για τα πραγματα που πρεπει να εχει κανεις μαζι του στην Εκθεση και κατααγχωθηκα. Click για ανάπτυξη... ελα μωρε...Sanitas δισκακι, αμμο, φαγακι, νερο, καμια βουρτσιτσα, το βιβλιαριο του...α ναι...και το Σειριο μη ξεχασεις ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:02 Η moukelis έγραψε: #37.037 19-02-09 16:02 Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.038 19-02-09 16:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Δε θελω το χαζοSanitas,ασε που τον Σειριο τον εξιταρει το αλουμινιο... Χωραει αραγε μεσα στο κλουβακι μια μικρη αμμολεκανη;Εκει τριγυρω εχει κανενα pet shop ή θα κουβαλαω και αμμο απο την Καλυμνο; Click για ανάπτυξη... μενω στην αλλη πλευρα της Αθηνας και δεν ξερω να σου πω... Κοντα στον Αστερα, εχει βιλες και οργανωμενες παραλιες μονο...ρωτα την Αναστασια, ή καμια στη Γλυφαδα να σου πουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:24 Η staman2 έγραψε: #37.039 19-02-09 16:24 Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1850 1851 1852 1853 1854 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1852 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλε τώρα μόλις διάβασα τα τελευταία τελευταία σας μηνύματα κ δεν προλαβαίνω να διαβάσω και τα άλλα γιατι ξαναφεύγω σε λίγο για δουλεια! Τι λέγατε ωρέ για καρτελάκια και τα ρέστα? Φτιάξτε μου κι εμενα ή πείτε μου να μου δώσετε καμια ιδέα να φτιάξω στα μωρά μου!!! Οσο για αμμο Δωράκι, νομίζω πως πριν ξεκινήσει η έκθεση η εταιρεία που είναι και σπόνσορας, μοιράζει σε όλους μας άμμους. Απο ένα σακί για κάθε γάτα. Αλλα καλου κακου πρέπει να έχουμε κι εμεις μαζί μας. Να πάρεις σκαφάκι σάνιτας αλλα δεν θα κάνουν τίποτα. συνήθως τις ώρες της έκθεσης δεν τρώνε και δεν κατουράνε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 19 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η moukelis έγραψε: #37.040 19-02-09 16:32 Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειναι μια ιδεα διακοσμησης για την Εκθεση Αναστασω μου...Απλα ρωτησα για την αμμο γιατι δεν ξερω αν θα εχει εκει πετ σοπ και δε μπορω να κουβαλαω ΚΑΙ αμμο απο την Καλυμνο.Ποια διασταση ταψακι χωραει;Εχω μια πολυ μικρη αμμολεκανη της royal canin.Και σιγα που δε θα φαει ο κοιλιοδουλος ο Σειριος τοσες ωρες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.