Birman-maniacs

θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! :lol:
χαρηκα που σου αρεσουν Πασχαλινι μου:inlove::inlove:πες το και στις ξινες τις δικες μου που τα σνομπαρουν:lol:
Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου:lol: :lol:.
ερωτικες γατισιες τριχες...αυτο ειναι:up::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλάκο μου περαστικά σου!!!:)
Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!!
Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!!
:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περασαμε υπεροχα, επειδη ειστε ολες κουκλες και χαμογελαστες...
Να το επαναλαβουμε

Αφιερωμενες οι παρακατω φωτογραφιες:)

Για μια θεση στο παραθυρο:P

CIMG3117.JPG

Σεβασμος στους μεγαλυτερους:redface:

CIMG3118.JPG

Ο αφεντης του σπιτιου:P

CIMG3120.JPG

Αλεπουδογατος:lol:

CIMG3124.JPG
ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!!:):up:

Σου εσβησα και το σεντονι,για δες:
15e16d31.jpg
Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου!:up:

παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! :D
Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα!:D
την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα;):)

Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση:P:up:
Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου!:up:

Γιουλάκο μου περαστικά σου!!!:)
Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!!
Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!!:up:
ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν:P
Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο:)
ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!!:):up:

Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου!:up:

Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου!:up:
καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας:)

Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!):)

Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!):)
σε ευχαριστω Χρυσσα μου:)τη κοπανησα πολυ νωρις σημερα:up:
καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι...

σε ευχαριστω Χρυσσα μου:)τη κοπανησα πολυ νωρις σημερα:up:
καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι...

ποιος αρρωστησε???:(:(
εγω φταιω?:(:(:redface:

εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα :up::up::up:

εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? :lol::lol::lol:

ναι εσυ φταις:mad:...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι:redface::P:P:lol::lol:

εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? :lol::lol::lol:

οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!!:P:P:lol::lol:

ναι εσυ φταις:mad:...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι:redface::P:P:lol::lol:

:lol::lol::up::up:ειδες??
(σοβαρα τωρα,σε κολλησα??)
εισαι αρωστούλα???:(:(:(

οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!!:P:P:lol::lol:

:lol::lol::up::up:ειδες??
(σοβαρα τωρα,σε κολλησα??)
εισαι αρωστούλα???:(:(:(
ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες...:P
το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου:up:
για τιμωρια, παρε με τηλ. :lol:κατι θελω να σε ρωτησω;)

Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil:P:P:P:lol::lol::lol:

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!!:up:

πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ?:hmm:

Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!!:up:
Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονου:/:ατιμη ιωση:(
τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι...;):up:
η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα:blink::blink::lol::lol:

πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ?:hmm:
χειροτερα ειμαι:(φλογερη μου κοκκινομαλα:lol:
αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω;)

Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας!:lol:

Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονου:/:ατιμη ιωση:(
τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι...;):up:
η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα:blink::blink::lol::lol:
Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία:lol::lol:

Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας!:lol:
:lol::up::lol::up::lol:
Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του?:rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back