ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.221 09-03-09 11:14 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Click για ανάπτυξη... χαρηκα που σου αρεσουν Πασχαλινι μουπες το και στις ξινες τις δικες μου που τα σνομπαρουν Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Click για ανάπτυξη... ερωτικες γατισιες τριχες...αυτο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η staman2 έγραψε: #37.222 09-03-09 11:32 Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:07 Η staman2 έγραψε: #37.223 09-03-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Περασαμε υπεροχα, επειδη ειστε ολες κουκλες και χαμογελαστες... Να το επαναλαβουμε Αφιερωμενες οι παρακατω φωτογραφιες Για μια θεση στο παραθυρο Σεβασμος στους μεγαλυτερους Ο αφεντης του σπιτιου Αλεπουδογατος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.224 09-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Click για ανάπτυξη... καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #37.225 09-03-09 13:37 Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: θεια γιουληηηηηη ! ευχαριστω για τα γκρινις ! εσυ δεν τα εδωσες στη μαμα ? ειναι μουρλια, ολο της ζηταω, και την πονοκεφαλιαζω !!! Click για ανάπτυξη... χαρηκα που σου αρεσουν Πασχαλινι μουπες το και στις ξινες τις δικες μου που τα σνομπαρουν Αρχική Δημοσίευση από gatouni: Και γω το ξέχασα μετά. Δεν πειράζει... άλλωστε μου άρεσε που είχα τις τρίχες του έρωτα μου επάνω μου . Click για ανάπτυξη... ερωτικες γατισιες τριχες...αυτο ειναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 11:32 Η staman2 έγραψε: #37.222 09-03-09 11:32 Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:07 Η staman2 έγραψε: #37.223 09-03-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Περασαμε υπεροχα, επειδη ειστε ολες κουκλες και χαμογελαστες... Να το επαναλαβουμε Αφιερωμενες οι παρακατω φωτογραφιες Για μια θεση στο παραθυρο Σεβασμος στους μεγαλυτερους Ο αφεντης του σπιτιου Αλεπουδογατος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.224 09-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Click για ανάπτυξη... καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #37.225 09-03-09 13:37 Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 12:07 Η staman2 έγραψε: #37.223 09-03-09 12:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Περασαμε υπεροχα, επειδη ειστε ολες κουκλες και χαμογελαστες... Να το επαναλαβουμε Αφιερωμενες οι παρακατω φωτογραφιες Για μια θεση στο παραθυρο Σεβασμος στους μεγαλυτερους Ο αφεντης του σπιτιου Αλεπουδογατος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.224 09-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Click για ανάπτυξη... καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #37.225 09-03-09 13:37 Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Περασαμε υπεροχα, επειδη ειστε ολες κουκλες και χαμογελαστες... Να το επαναλαβουμε Αφιερωμενες οι παρακατω φωτογραφιες Για μια θεση στο παραθυρο Σεβασμος στους μεγαλυτερους Ο αφεντης του σπιτιου Αλεπουδογατος Click για ανάπτυξη... ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Σου εσβησα και το σεντονι,για δες: Click για ανάπτυξη... Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: παρτε μια γευση απο τα τρια υπεροχα μωρα της τζουλς !!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την επομενη φορα που θα ειμαστε πιο ησυχα, θα ευχαριστηθεις περισσοτερο ζουληγμα Νατα τα κοριτσια μου, ετοιμα για την εκθεση Click για ανάπτυξη... Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.224 09-03-09 13:32 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Click για ανάπτυξη... καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #37.225 09-03-09 13:37 Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιουλάκο μου περαστικά σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια για να γίνεις καλά!!! Τι υπέροχη η φωτο του Μορφέα στην υπογραφή σου!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστω Αναστασακο...ειναι ωραια να εισαι σπιτι οταν οι αλλοι δουλευουν Ο Μορφεας μου ειναι μικρουλης σε αυτη τη φωτο Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΚΑΛΟΝΕΣ ΓΑΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν έχω λόγια!!!!!! Μεγαλουργησες πάλι ΄Δωρακι μου! Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Κουκλίτσες μου! Τι τέλειες και ταιριαστές Γιουλακο μου! ΝΑ τις χαιρεσαι τις κούκλες σου! Click για ανάπτυξη... καλες ειναι μωρε...κι ομορφες οπως ολα τα μωρα μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chryssa Διάσημο μέλος Η chryssa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 2.947 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:37 Η chryssa έγραψε: #37.225 09-03-09 13:37 Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 13:48 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.226 09-03-09 13:48 Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από chryssa: Καλημέρα Γιούλη! Πολύ στεναχωρήθηκα που δεν σας είδα κι εγώ προχτές, αλλά ευτυχώς μου έκανε ζουζουνιές η δικιά μου και ξεχάστηκα!!! Περαστικά για το κρύωμα, να γίνεις γρήγορα καλά! (αλλά μην τους το πεις στη δουλειά!) Click για ανάπτυξη... σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:31 Η Luna έγραψε: #37.227 09-03-09 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σε ευχαριστω Χρυσσα μουτη κοπανησα πολυ νωρις σημερα καλυτερα που δεν ηρθες γιατι κυκλοφορουσε κι απο αλλες κοπελες ιωση στο σπιτι... Click για ανάπτυξη... ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.228 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ομορφιές μου!!!!!!!!! Τι ωραίες φωτο είναι αυτές Ιωάννα! Click για ανάπτυξη... εγω δεν εκανα τιποτα, τα μοντελα ηταν υπεροχα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:39 Η ιβανα έγραψε: #37.229 09-03-09 14:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 14:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.230 09-03-09 14:49 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ποιος αρρωστησε??? εγω φταιω? Click για ανάπτυξη... ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η Luna έγραψε: #37.231 09-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: εσυ φταις για ολα, ακομα δεν το εχεις καταλαβει ?? Click για ανάπτυξη... οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ναι εσυ φταις...που σε ζουλαγα ολη την ωρα στο σπιτι μου επειδη μου θυμιζεις τη Λουνα σου και τη μιμεισαι Click για ανάπτυξη... ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.232 09-03-09 19:12 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οχι!!!δεν ηξερα τιποτα!!! ειδες?? (σοβαρα τωρα,σε κολλησα??) εισαι αρωστούλα??? Click για ανάπτυξη... ναι...εχω πολυ καταρροη και πονανε τα κοκκαλακια μου...απο χθες... το βλεπω ομως θετικα, σημερα ηρθα στο σπιτι στις 12 απο το γραφειο...κι αυριο λεω να μη παω καθολου για τιμωρια, παρε με τηλ. κατι θελω να σε ρωτησω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 9 Μαρτίου 2009 στις 19:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.233 09-03-09 19:14 Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιαννααααα...ζηλια ζηλια, παιρνω advil Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 10:27 Η staman2 έγραψε: #37.234 10-03-09 10:27 Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:53 Η ιβανα έγραψε: #37.235 10-03-09 11:53 πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:55 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.236 10-03-09 11:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημερούδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Γιουλη μου περαστικά σου κι από εδώ! Γρήγορα καλά να γίνεις !!!! Click για ανάπτυξη... Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.237 10-03-09 11:57 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: πως εισαι σημερα καστανη μας κουκλαρα ? καλυτερα ? Click για ανάπτυξη... χειροτερα ειμαιφλογερη μου κοκκινομαλα αν μου βαλεις ομως μια φωτο της Πασχαλιτσας σου εδω, θα καλυτερευσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η moukelis έγραψε: #37.238 10-03-09 11:58 Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 11:58 Η staman2 έγραψε: #37.239 10-03-09 11:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1860 1861 1862 1863 1864 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1862 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Kαλημερα...μολις σηκωθηκα απ΄το κρεβατι του πονουατιμη ιωση τουλαχιστον λειπει ο μπαμπας μας και ειμαστε οοοολοι μαζι στο κρεβατι... η Καλυψω μου εκανε τσαγακι, η Σεμελη αερισε το δωματιο κι ο Μορφεας με ετριψε με οινοπνευμα Click για ανάπτυξη... Τυχερουλα γατομανουλα!!!!!!!!!!! Και τι φυσικοθεραπευτής ο Μορφέας!!! Εμ αυτο είναι να έχεις άντρακλα γατομπρατσαρά και με σπουδές στη φυσικοθεραπεία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 10 Μαρτίου 2009 στις 12:03 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.240 10-03-09 12:03 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να προσεχεις να μη σε μπουρλωτιασει κιολας! Click για ανάπτυξη... Να σου ζησει το Σειριακι σου Δωρα!!Ετοιμη η τουρτα του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.