PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 15:51 Η PATSOUKAKI: #37.321 13-03-09 15:51 Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:06 Η bunny έγραψε: #37.322 13-03-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... Πού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #37.323 13-03-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:39 Η PATSOUKAKI: #37.324 13-03-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πού; Click για ανάπτυξη... Κάπου στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.325 13-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:06 Η bunny έγραψε: #37.322 13-03-09 16:06 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... Πού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #37.323 13-03-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:39 Η PATSOUKAKI: #37.324 13-03-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πού; Click για ανάπτυξη... Κάπου στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.325 13-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... Πού; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:07 Η bunny έγραψε: #37.323 13-03-09 16:07 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:39 Η PATSOUKAKI: #37.324 13-03-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πού; Click για ανάπτυξη... Κάπου στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.325 13-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... Ωραία! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:39 Η PATSOUKAKI: #37.324 13-03-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πού; Click για ανάπτυξη... Κάπου στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.325 13-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Πού; Click για ανάπτυξη... Κάπου στην Αθήνα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 13 Μαρτίου 2009 στις 16:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.325 13-03-09 16:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα. Click για ανάπτυξη... την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση. Click για ανάπτυξη... ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:18 Η bunny έγραψε: #37.326 14-03-09 11:18 Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλημέρα! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν Α,ωραία! ωραιαθα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι Click για ανάπτυξη... Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:28 Η PATSOUKAKI: #37.327 14-03-09 11:28 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλημέρα! Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον... Click για ανάπτυξη... Συμφωνώ!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.328 14-03-09 11:33 Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 11:37 Η bunny έγραψε: #37.329 14-03-09 11:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι Click για ανάπτυξη... Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:08 Η PATSOUKAKI: #37.330 14-03-09 12:08 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα! Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις.... Click για ανάπτυξη... Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:10 Η bunny έγραψε: #37.331 14-03-09 12:10 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου; Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία. Click για ανάπτυξη... Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:12 Η PATSOUKAKI: #37.332 14-03-09 12:12 Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:16 Η PATSOUKAKI: #37.333 14-03-09 12:16 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο. Click για ανάπτυξη... Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:20 Η bunny έγραψε: #37.334 14-03-09 12:20 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της να μπαίνει εκεί!!! Click για ανάπτυξη... Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:23 Η PATSOUKAKI: #37.335 14-03-09 12:23 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει; Click για ανάπτυξη... Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 12:54 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #37.336 14-03-09 12:54 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Κι εγω ανυπομονω!! Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:30 Η bunny έγραψε: #37.337 14-03-09 17:30 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Αυτό είναι το κακό!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι)!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της... Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε. Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει. Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ. Ίσως έτσι τη βοηθήσεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #37.338 14-03-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Επίσης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:39 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #37.339 14-03-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1865 1866 1867 1868 1869 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1867 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης. Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από bunny: Επίσης! Click για ανάπτυξη... Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 14 Μαρτίου 2009 στις 17:50 Η bunny έγραψε: #37.340 14-03-09 17:50 Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... Μη στεναχωριέσαι! Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.