Birman-maniacs

Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση:up:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η κυρία Δώρα την έχει πάει για ζευγάρωμα:).
την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν:D
Κυρία ΓΙΟΥΛΗ, τελικά θα έρθω κι εγώ στην έκθεση:up:.
ωραια:up:θα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!:happy:
blue_tabby_kit1a_7mar08.jpg

την πηγε σε εναν αλλο Σιαμεζακο, το Σιμπα και ζευγαρωνουν:D
Α,ωραία!:happy:
ωραια:up:θα εχω και το Χρηστο....ανταλλαξτε τα τηλεφωνα σας με τη Χριστινα να βρεθειτε εκει και να πατε καμια βολτα στους χωρους του ξενοδοχειου που ειναι πολυ ωραιοι ολα τα παιδια μαζι;):)
Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον...:hmm::)

Καλημέρα!:happy:
blue_tabby_kit1a_7mar08.jpg

Θα προτιμούσα να δώσω το τηλέφωνό μου αφού συναντήσω κάποιον...:hmm::)
Συμφωνώ:)!Οι παγίδες στο ίντερνετ καραδοκούν.:/:

Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι:hmm::lol::lol:

Σωστα κοριτσια...μπορει και να ειστε επικινδυνοι κακοποιοι:hmm::lol::lol:
Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα!:mad: :P :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις....:)

Γρήγορα! Όνομα,Επίθετο,τηλέφωνο,διεύθυνση,κινητό,όλα!:mad: :P :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Πάντως είναι καλό να έχεις κάνείς επιφυλάξεις....:)
Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου;
Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία.:)

Ακριβώς.Ξέρεις σε τι διεφθαρμένους έχουν πέσει γνωστοί μου;
Φταίνε και αυτοί όμως που δείνουν τα προσωπικά τους στοιχεία.:)
Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο.

Ανηπομωνώ να φτάσει η μέρα της έκθεσης.:)
Κυρία ΓΙΟΥΛΗ θέλω να γνωρίσω και τις διάσημες γάτούλες σας:D!

Και 'γω ξέρω ένα παιδί που είχε δεχθεί επίθεση προκειμένου να δώσει προσωπικά της στοιχεία μέσω του msn,και για να το αποφήγει άλλαξε λογαριασμο.
Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της:mad: να μπαίνει εκεί:mad:!!!

Και εμένα μια φίλη μου μπαίνει σε ένα chat που λέει ότι είναι 19 (ενώ είναι 12) και μιλά με κάτι διεφθαρμένους που της ζητάν msn, τηλέφωνο κ.τ.λ.Ντροπή της:mad: να μπαίνει εκεί:mad:!!!
Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει;:/:

Γιατί δεν της εξηγείς του κινδύνους αυτού που κάνει;:/:
Αυτό είναι το κακό:(!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι):mad:!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά:mad:.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!!

Κι εγω ανυπομονω!! :)
Να ερθεις να μου μιλησεις να τα πουμε απο κοντα;)

Αυτό είναι το κακό:(!Δεν με ακούει(πολύ αγήριστο κεφάλι):mad:!!!Γενικώς τα παίρνει όλα πολύ στα χαλαρά:mad:.Δεν τη βλέπω καθόλου καλά!!!!!!!!
Αν δεν ακούει μην της ξαναπείς τίποτα και άφησέ την στη μοίρα της...:/: Πολλές φορές κάνοντας υποδείξεις καταφέρνουμε το αντίθετο από αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.;)

Θα μπορούσες να της προτείνεις άλλα πράγματα σχετικά με το ίντερνετ,χωρίς να αναφέρεις αυτές τις συνομιλίες που κάνει.:)

Απλά πιάστε την κουβέντα και μιλίστε για κάτι που αρέσει και στις δυο σας και πως θα μπορούσατε να ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό μέσω του ίντερνετ.:cool: Ίσως έτσι τη βοηθήσεις!:happy:

Επίσης!:happy:

Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:(:(:(:cry::cry::cry:

Ξέρετε πόσο στεναχωριέμαι που δεν μπορώ να έρθω;Είναι πολύ κρίμα...:(:(:(:cry::cry::cry:
Μη στεναχωριέσαι!:) Ξέρεις πόσες έχουν γίνει και θα γίνουν στη Θεσσαλονίκη;;):happy:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back