bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 15:33 Η bunny έγραψε: #38.101 10-04-09 15:33 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Moνο που βαζει μεγαλα ορια...ειναι πιο αυστηρα και συγκεκριμενα τα σωστα γαντια... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμένα μου φάνηκε κάπως πιο ελλαστικό,αλλά μου άρεσε το...κόνσεπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η PATSOUKAKI: #38.102 10-04-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπιστευτα μωραΕυχαριστουμε Αντιγονη Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται "Πριγκηπισσα Αναστασια" Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ.Τρομερά τα γατάκια!Λέω να τα βάλω στο αβαντάρ μου. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Σχολείο,ταλαιπωρίες,εξετάσεις και άλλα πολλά...βουίζει το κεφάλι μου. Και είπα να έρθω μια βόλτα από εδώ να χαλαρώσω. Και το πέτυχα! Πολύ ωραίες φωτογραφίες,βίντεο,μωρά... Ανυπομονώ για την Πασχαλινή φωτογράφηση των κούνελων! Έχουμε κάποιο νέο; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης.Μας έχουν αγχώσει πάρα πολύ.Άντε τώρα που είναι Πάσχα να πάω στο χωριό μου να χαλαρώσω επιτέλους! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπού! Click για ανάπτυξη... Αχ τι γλύκα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 18:56 Ο dion1 έγραψε: #38.103 10-04-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ωραιες ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #38.104 12-04-09 21:22 Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 08:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.105 13-04-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Moνο που βαζει μεγαλα ορια...ειναι πιο αυστηρα και συγκεκριμενα τα σωστα γαντια... Click για ανάπτυξη... Ναι,κι εμένα μου φάνηκε κάπως πιο ελλαστικό,αλλά μου άρεσε το...κόνσεπτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 16:04 Η PATSOUKAKI: #38.102 10-04-09 16:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπιστευτα μωραΕυχαριστουμε Αντιγονη Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται "Πριγκηπισσα Αναστασια" Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ.Τρομερά τα γατάκια!Λέω να τα βάλω στο αβαντάρ μου. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Σχολείο,ταλαιπωρίες,εξετάσεις και άλλα πολλά...βουίζει το κεφάλι μου. Και είπα να έρθω μια βόλτα από εδώ να χαλαρώσω. Και το πέτυχα! Πολύ ωραίες φωτογραφίες,βίντεο,μωρά... Ανυπομονώ για την Πασχαλινή φωτογράφηση των κούνελων! Έχουμε κάποιο νέο; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης.Μας έχουν αγχώσει πάρα πολύ.Άντε τώρα που είναι Πάσχα να πάω στο χωριό μου να χαλαρώσω επιτέλους! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπού! Click για ανάπτυξη... Αχ τι γλύκα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 18:56 Ο dion1 έγραψε: #38.103 10-04-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ωραιες ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #38.104 12-04-09 21:22 Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 08:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.105 13-04-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aπιστευτα μωραΕυχαριστουμε Αντιγονη Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται "Πριγκηπισσα Αναστασια" Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ.Τρομερά τα γατάκια!Λέω να τα βάλω στο αβαντάρ μου. Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια σας! Σχολείο,ταλαιπωρίες,εξετάσεις και άλλα πολλά...βουίζει το κεφάλι μου. Και είπα να έρθω μια βόλτα από εδώ να χαλαρώσω. Και το πέτυχα! Πολύ ωραίες φωτογραφίες,βίντεο,μωρά... Ανυπομονώ για την Πασχαλινή φωτογράφηση των κούνελων! Έχουμε κάποιο νέο; Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης.Μας έχουν αγχώσει πάρα πολύ.Άντε τώρα που είναι Πάσχα να πάω στο χωριό μου να χαλαρώσω επιτέλους! Αρχική Δημοσίευση από bunny: Μπού! Click για ανάπτυξη... Αχ τι γλύκα ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 10 Απριλίου 2009 στις 18:56 Ο dion1 έγραψε: #38.103 10-04-09 18:56 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ωραιες ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #38.104 12-04-09 21:22 Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 08:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.105 13-04-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστω παρα πολυ για τις ωραιες ευχες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 12 Απριλίου 2009 στις 21:22 Η staman2 έγραψε: #38.104 12-04-09 21:22 Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 08:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.105 13-04-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 08:41 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.105 13-04-09 08:41 Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Απολυτως. Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες. Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει! Click για ανάπτυξη... Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:51 Η PATSOUKAKI: #38.106 13-04-09 12:51 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:56 Η elvenstar: #38.107 13-04-09 12:56 Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 12:58 Η PATSOUKAKI: #38.108 13-04-09 12:58 Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Χα, χα!!Πολύ καλό! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 13:05 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.109 13-04-09 13:05 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:32 Η bunny έγραψε: #38.110 13-04-09 16:32 Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 16:40 Η bunny έγραψε: #38.111 13-04-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!! Click για ανάπτυξη... Επίσης... Κι εμάς μας λείπει. (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 13 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η PATSOUKAKI: #38.112 13-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Καλησπέρα! Εδώ Βόλος! Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...Μου φαίνεται παράξενο. (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...) Kατά τ' άλλα,όλα καλά. Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα... Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως. Μου λείπουν τα κουνελάκια... Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά! Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής. Εσείς,έχετε κανένα νέο; Click για ανάπτυξη... Καλησπέρα Χριστινάκι! Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.113 15-04-09 20:46 Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Kisses from Lisbon Αρχική Δημοσίευση από PATSOUKAKI: Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει! Click για ανάπτυξη... Kisses guys!!! thanks for your wishes and video!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:47 Η ιβανα έγραψε: #38.114 15-04-09 20:47 Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:50 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.115 15-04-09 20:50 Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ιβανα: Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? Click για ανάπτυξη... I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα Επιφανές μέλος Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 20:55 Η ιβανα έγραψε: #38.116 15-04-09 20:55 περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 15 Απριλίου 2009 στις 23:33 Η moukelis έγραψε: #38.117 15-04-09 23:33 Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη! Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
PATSOUKAKI Πολύ δραστήριο μέλος Η PATSOUKAKI αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Μαρκόπουλο (Αττική). Έχει γράψει 1.008 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 10:43 Η PATSOUKAKI: #38.118 16-04-09 10:43 HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
HELLO!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: I am still in Portugal mari and the keyboard is in English Besides, Greekglish are not allowed in mycat... Click για ανάπτυξη... Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us! With a lot of kisses, Antigonara Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ Διάσημο μέλος Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.796 μηνύματα. 16 Απριλίου 2009 στις 11:07 Η ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ: #38.119 16-04-09 11:07 From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1904 1905 1906 1907 1908 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1906 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
From Agnes to Giouli! Hello Mrs Γιούλη, How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats? Sorry,for many questions. Kisses, Agnes! Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
sabi Πολύ δραστήριο μέλος Η sabi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Μελίσσια (Αττική). Έχει γράψει 1.320 μηνύματα. 19 Απριλίου 2009 στις 12:26 Η sabi έγραψε: #38.120 19-04-09 12:26 ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα image001.jpg 31,4 KB · Εμφανίσεις: 18
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.