Birman-maniacs

:lol::up::up::up:
Moνο που βαζει μεγαλα ορια...ειναι πιο αυστηρα και συγκεκριμενα τα σωστα γαντια...:hmm:
Ναι,κι εμένα μου φάνηκε κάπως πιο ελλαστικό,αλλά μου άρεσε το...κόνσεπτ.:happy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπιστευτα μωρα:up:Ευχαριστουμε Αντιγονη:)

Το δεξια γατακι και στις δυο φωτο λεγεται
"Πριγκηπισσα Αναστασια":rolleyes:

cuccioli-nike-2009-27.jpg

cuccioli-nike-2009-28.jpg
Παρακαλώ.Τρομερά τα γατάκια:up::up:!Λέω να τα βάλω στο αβαντάρ μου.:hmm:
Γεια σας!:happy: Σχολείο,ταλαιπωρίες,εξετάσεις και άλλα πολλά...βουίζει το κεφάλι μου.:blink: Και είπα να έρθω μια βόλτα από εδώ να χαλαρώσω.:) Και το πέτυχα!:happy: Πολύ ωραίες φωτογραφίες,βίντεο,μωρά...:rolleyes:

Ανυπομονώ για την Πασχαλινή φωτογράφηση των κούνελων!:D

Έχουμε κάποιο νέο;:hmm:
Κι εγώ επίσης.Μας έχουν αγχώσει πάρα πολύ.Άντε τώρα που είναι Πάσχα να πάω στο χωριό μου να χαλαρώσω επιτέλους:happy::cool:!
Αχ τι γλύκα !

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το καλό να πάρεις το γατάκι των ονείρων σου Διονύση!!! Σε βλέπω πολύ κατασταλαγμένο και αποφασισμένο για το γατάκι που επιθυμείς και το έχεις ψάξει το θέμα. Μπράβο σου! Είναι ότι καλλίτερο θα μπορουσες να κάνεις που πήγες και απο κοντά να γνωρίσεις τους εκτροφείς και το περιβάλλον όπου ζουν τα γατάκια... Πολλές ευχές για μια γατοζωή μαζί του ΤΕΛΕΙΑ και πολλά πολλά χρόνια!!!:up:

Ευχαριστω παρα πολυ για τις ωραιες ευχες!

Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!!

Απολυτως.
Κι εγω ποτε δεν ειχα γατες.
Αλλα με αυτη τη ρατσα εχω τρελλαθει!

Με το καλό να την πάρετε τη γατούλα για να δείτε τι υπέροχο ζώο είναι η γάτα και τι υπέροχη ράτσα είναι η Βιρμανική!Να ανοίξετε και ένα θέμα στο forum και να μας λέτε για τις σκανταλιές,τα νέα της κλπ.Η γάτα σας θα είναι μια υπέροχη συντροφιά,θα σας χαρίσει αγάπη και αφού δεν είχατε ποτέ γάτα θα ξετρελλαθείτε ακόμα περισσότερο!

Απο Λισσαβώνα, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΥΛΗ στα βιρμανάκια της μου είπε να δώσω... της λείπουμε όλοι πολύ και τα γατουνάκια της επίσης.!!!
Κι εγώ επίσης σας στέλνω ένα φορτηγό φιλάκια και λουλούδια!

Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε

Χα, χα!!Πολύ καλό!

Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY
Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει!:inlove::inlove::inlove:

Καλησπέρα!:happy:

Εδώ Βόλος!:D Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...:lol:Μου φαίνεται παράξενο.:P:lol::up: (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...:hmm:)

Kατά τ' άλλα,όλα καλά.:happy: Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα...:rolleyes::P:lol: Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως.:)

Μου λείπουν τα κουνελάκια...:( Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά!:up: Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής.:lol:

Εσείς,έχετε κανένα νέο;:hmm:

Επίσης...:) Κι εμάς μας λείπει.:) (Κι εκείνη και οι πολλές πολλές βιρμανοφωτογραφίες,ιστορίες κ.α. που μας βάζει!:happy:)
sealadult.JPG

Καλησπέρα!:happy:

Εδώ Βόλος!:D Παιδιά,δεν την παλεύω με το αργό ίντερνετ του τηλεφώνου...:lol:Μου φαίνεται παράξενο.:P:lol::up: (Πρέπει να βρω ένα Internet Cafe...:hmm:)

Kατά τ' άλλα,όλα καλά.:happy: Οι μπέμπες,οι σοκολάτες,το χαρτζιλίκι,η ξάααπλα...:rolleyes::P:lol: Βέβαια διαβάζουμε για τις εξετάσεις,χαλαρά όμως.:)

Μου λείπουν τα κουνελάκια...:( Με παρηγορεί το ότι δεν θα κάνουν και φτερά!:up: Μάλλον η Πασχαλινή φωτογράφηση θα γίνει κατόπιν εορτής.:lol:

Εσείς,έχετε κανένα νέο;:hmm:
Καλησπέρα Χριστινάκι!:)
Έδώ βιβλιοθήκη!Το σκάφος Αντιγονη θα φτάσει στο προορισμό Μάνη στις 16/4/09.Ο Καπετάν Πατσαβούρας δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί και θα παραμείνει στο Σταθμό Σ.Π.Ι.Τ.Ι.Τα απόριτα έγγραφα του Σταθμού Σ.Χ.Ο.Λ.Ε.Ι.Ο. δεν έχουν ανοιχτεί ακόμη για λόγους τεμπελιάς:redface:.Καλή νυστία.ΟΒΕΡ!:P

Kisses from Lisbon

Και από μένα αφιερωμένο σε όλα τα Βιρμανάκια κ σε όσους τα αγαπάνε

Εγώ θα της στείλω κάτι άλλο: https://www.youtube.com/watch?v=uVCXbc0sMDY
Ίσως η πιο γλυκιά σκηνή που έχω δει!:inlove::inlove::inlove:
Kisses guys!!!
thanks for your wishes and video!!!
:):)

Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? :lol::lol:

Γιουλακο μας ! ακομα πορτογαλια εισαι η γυρισες? γιατι μιλας αγγλικα μαρη? 4-5 μερες εισαι εξωτερικο κ ξεχασες τα ελλήνικος ? :lol::lol:
I am still in Portugal mari and the keyboard is in English:P;)
Besides, Greekglish are not allowed in mycat...

περνας καλα? ποτε μας ερχεσαι? δεν ηταν το ιδιο το φορουμ χωρις εσενα .... :redface:

Τα αγγλικα αγγλικα,αλλα και το μαρη μαρη!:lol:
Ποτε γυριζεις μαρη σουρτουκω;

HELLO!!!!

I am still in Portugal mari and the keyboard is in English:P;)
Besides, Greekglish are not allowed in mycat...
Hi Mrs Giouli!!!!I'm so happy to see you again!Have you got a nice trip?Write us!
With a lot of kisses,
Antigonara:P

From Agnes to Giouli!

Hello Mrs Γιούλη,

How are you?I'm so happy to hear you!When did you arrive in Portugal?When are you coming back?Do you like Portugal?Did you bought birman cats?

Sorry,for many questions.

Kisses,

Agnes!:)

Συγνώμη αν έχω κάνει λάθη στα αγγλικά.:(

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!:D:D:D

Συνημμένα

• image001.jpg
    image001.jpg
    31,4 KB · Εμφανίσεις: 18

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back