Birman-maniacs

Kαι η Hermine δεν παει πισω...
Διονυση θα παρεις γατακι guarantee ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ:up:

foto05.jpg

Δεν ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις οτι η συγκεκριμενη γατα ειναι tortie?
Εννοω οτι δεν ειναι τοσο εντονο το στοιχειο των tortie.
Ή κανω λαθος? :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ειναι λιγο δυσκολο να καταλαβεις οτι η συγκεκριμενη γατα ειναι tortie?
Εννοω οτι δεν ειναι τοσο εντονο το στοιχειο των tortie.
Ή κανω λαθος? :hmm:
πραγματι στο blue η ταρταρουγα δεν κανει αντιθεση....κανει πιο πολυ στο seal ή στο choc...αλλα πολλες ταρταρουγες blue ή λιλα βγαινουν κουκλες..! σαν παστελ....πολυ ωραιες....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πραγματι στο blue η ταρταρουγα δεν κανει αντιθεση....κανει πιο πολυ στο seal ή στο choc...αλλα πολλες ταρταρουγες blue ή λιλα βγαινουν κουκλες..! σαν παστελ....πολυ ωραιες....

Δηλαδη σε γενικες γραμμες αυτο ισχυει?
Αν ναι, χαιρομαι πολυ γιατι αν βγει κατι τετοιο το μικρακι της Hermine δε θα με χαλασει καθολου!!!

Δηλαδη σε γενικες γραμμες αυτο ισχυει?
Αν ναι, χαιρομαι πολυ γιατι αν βγει κατι τετοιο το μικρακι της Hermine δε θα με χαλασει καθολου!!!
Συμφωνω;):):)

Αντε μακαρι γιατι περιμενω ηδη ενα χρονο κι εχω κουραστει λιγο, η αληθεια ειναι!

Αντε μακαρι γιατι περιμενω ηδη ενα χρονο κι εχω κουραστει λιγο, η αληθεια ειναι!
μπλε ταμπυ μαλλον θα μου βγαλει κι ο Μορφεας με τη Σεμελη....:rolleyes:
Κι εγω ενα χρονο εψαχνα:lol::lol:

Aυτη ειναι η Escada, blue tabby που εχει τη μανα του Μορφεα και το πατερα της Σεμελης:P
Δεν ειναι ΘΕΑ?

escada_20080830_4a.jpg

escada_20080830_10a.jpg

Κουκλος ο Μορφεας!!!!

Τετοια μας κανεις.......και η αναμονη γινεται ακομη πιο δυσκολη!!!!;)
Eμ βέβαια τέτοιος θεός που είναι ο Μορφέας!:up:
Μας προκαλεί ΟΛΟΥΣ!!!:up:
Ακομη δεν εμαθα τα χρωματα:(
Αλλα ελπιζω να τα μαθω μεσα στην ερχομενη εβδομαδα.
Καθε φορα που θα εχω νεα και φωτογραφιες θα σας ενημερωνω με μεγαλη μου χαρα:D
Ναι ναι περιμένουμε με πολύ χαρά να μας βάζεις φωτο και να καμαρώνουμε μαζί σου το γατουλίνι σου!!!:up::up:
Με το καλό να το παραλάβεις το καλοκαίρι!!! Περιμένουμε φωτό....:D

foto05.jpg
Τι πλασμα θεϊκο ειναι αυτο !!! και το πιο κατω και το επομενο ,μη βαλω ολες τις φωτο .Αυτα ειναι ζωγραφια σκετη.Θα χαζεψουμε εντελως,με τοσες ομορφιες που βλεπουν τα ματακια μας.:up:

foto05.jpg
Εγώ προτιμώ την Hermine!:happy:

Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία;:) Άντε,να τη δούμε και με την Καλυψούλα!:D
20090208_1399243932_5481web.jpg

Αυτή είναι blue tortie;:hmm:
20080720_1432182612_21.jpg

Δεν είναι υπέροχη φωτογραφία;:) Άντε,να τη δούμε και με την Καλυψούλα!:D
20090208_1399243932_5481web.jpg
Kι αυτή με τη Σεμέλη!:happy:
20081031_1142350419_2879web.jpg

Καλησπερα.
Σημερα εμαθα τα χρωματα απο τα γατακια.

Το αρνητικο ειναι οτι απο τα 12 γατακια τα 8 ειναι αρσενικα, αφου εγω θελω να παρω θυληκο.

Απο τα θυληκα τα 2 ειναι Blue tabby point απο την Sinah's
Ysabel ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/SihasYsabel/pedigreeysabel.pdf ).
Εΐναι χρφωματισμος που μου αρεσει παρα πολυ.

Το τριτο ειναι blue tortie point απο την Hermine Vom Dwarsefeld ( https://www.gattosacrodibirmania.eu/HermineVomDWArsefeld/pedigreehermine.pdf )
Γενικα τα tortie δεν ειναι απο τα αγαπημενα αλλα η συγκεκριμανη γατα ( Hermine Vom Dwarsefeld ) ειναι κουκλα.

Και το τεταρτο ειναι blue creme point που το εχω ηδη αποκλεισει.

Εγω οταν εψαχνα για βιρμανακι μου συνεβει το αντιθετο,εβρισκα μονο θυληκες ενω ηθελα αρσενικο βιρμανακι...

Εγω οταν εψαχνα για βιρμανακι μου συνεβει το αντιθετο,εβρισκα μονο θυληκες ενω ηθελα αρσενικο βιρμανακι...

Κοιτα να δεις πως ερχονατι τα πραγματα.
Αληθεια γιατι επελεξες αρσενικο?

Κοιτα να δεις πως ερχονατι τα πραγματα.
Αληθεια γιατι επελεξες αρσενικο?

Επελεξα αρσενικο γιατι και εγω ειμαι αρσενικος:lol:

Aυτη ειναι η Escada, blue tabby που εχει τη μανα του Μορφεα και το πατερα της Σεμελης:P
Δεν ειναι ΘΕΑ?

escada_20080830_4a.jpg

escada_20080830_10a.jpg

Πραγματικα ειναι απιστευτη γατα:blink::blink::blink::blink:

Παντως οσα λενε για τον χαρακτηρα τους δεν ειναι παντα αληθεια,π.χ. ο δικος μου και ο Μορφεας της Γιουλης εχουν βγει σαν χαρακτηρες πολυ ανεξαρτητοι και δεν ειναι και πολυ του χαιδεματος...

Παντως οσα λενε για τον χαρακτηρα τους δεν ειναι παντα αληθεια,π.χ. ο δικος μου και ο Μορφεας της Γιουλης εχουν βγει σαν χαρακτηρες πολυ ανεξαρτητοι και δεν ειναι και πολυ του χαιδεματος...

Μηπως παιζει ρολο το οτι ειναι αρσενικα?
Διαβασα οτι οι θυληκιες ειναι πιο συναισθηματικες και χαδιαρες.
Βεβαια προσωπικη εμπειρια δεν εχω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back