ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.301 30-04-09 17:20 Αρχική Δημοσίευση από dion: Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Click για ανάπτυξη... ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.302 30-04-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... καλα μωρε για να χαζευουμε κι εμεις...ξεχασες τα δικα μας Βιρμανοψαχουλεματα στα εκτροφεια? Κουνιζουν αρκετα ε? Να ενας Νορβηγος Μουψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:27 Η moukelis έγραψε: #38.303 30-04-09 17:27 Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:29 Η bunny έγραψε: #38.304 30-04-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Θα πάρεις δύο Νορβηγάκια; Ό,τι και να 'ναι,θα είναι υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #38.305 30-04-09 17:31 Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από dion: Χθες που μιλησαμε μου ειπε πως θα μου στειλει φωτο τις επομενες ημερες. Τα γατακια γεννηθηκαν 03/04. Οταν πηγα και τα ειδα ηταν μιας ημερας. Απο οτι καταλαβα περιμενει να ψιλοφαινονται και τα γαντακια τους για να βγαλει φωτο..... Click για ανάπτυξη... ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.302 30-04-09 17:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... καλα μωρε για να χαζευουμε κι εμεις...ξεχασες τα δικα μας Βιρμανοψαχουλεματα στα εκτροφεια? Κουνιζουν αρκετα ε? Να ενας Νορβηγος Μουψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:27 Η moukelis έγραψε: #38.303 30-04-09 17:27 Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:29 Η bunny έγραψε: #38.304 30-04-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Θα πάρεις δύο Νορβηγάκια; Ό,τι και να 'ναι,θα είναι υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #38.305 30-04-09 17:31 Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... καλα μωρε για να χαζευουμε κι εμεις...ξεχασες τα δικα μας Βιρμανοψαχουλεματα στα εκτροφεια? Κουνιζουν αρκετα ε? Να ενας Νορβηγος Μουψης Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:27 Η moukelis έγραψε: #38.303 30-04-09 17:27 Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:29 Η bunny έγραψε: #38.304 30-04-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Θα πάρεις δύο Νορβηγάκια; Ό,τι και να 'ναι,θα είναι υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #38.305 30-04-09 17:31 Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:29 Η bunny έγραψε: #38.304 30-04-09 17:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Θα πάρεις δύο Νορβηγάκια; Ό,τι και να 'ναι,θα είναι υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #38.305 30-04-09 17:31 Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κατσε να καταληξω πρωτα...Εχω στειλει και σε καποια απο Σκωτια,θα βολευε πολυ... Αυτη που εχω περισσοτερη επικοινωνια και στην οποια θ ακαταληξω αν δεν τυχει κατι πιο βολικο ειναι εδω. Χριστινα Βολο θα γυρισω. Click για ανάπτυξη... Ωραία. Θα πάρεις δύο Νορβηγάκια; Ό,τι και να 'ναι,θα είναι υπέροχα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η moukelis έγραψε: #38.305 30-04-09 17:31 Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η bunny έγραψε: #38.306 30-04-09 17:31 Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα αυτή μου αρέσει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.307 30-04-09 17:31 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι μοιαζουν πολυ,καποιοι λενε οτι "χρησιμοποιηθηκαν" νορβηγακια για τη δημιουργια των κουνακίων (μα τι λεει η φιλολογος σημερα)Παρολα αυτα εχουν αρκετες διαφορες στο κεφαλι και στη χαιτη. Τα κοριτσακια που σου ειπα ειναι στην αρχικη σελιδα,και η το ζευγαρι που σκεφτομαι ειναι στα σχεδια τους,η μαμα ειναι η Love me Do.Μα δε θες να τη φας αυτη τη γατα; Click για ανάπτυξη... ωραιο πλασμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:33 Η bunny έγραψε: #38.308 30-04-09 17:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ναι θα παρω ενα ζευγαρακι. Click για ανάπτυξη... Δηλαδή σε μερικά χρόνια θα έχουμε κι άλλα γατάκια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:35 Η bunny έγραψε: #38.309 30-04-09 17:35 Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτή είναι η μαμά; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Η moukelis έγραψε: #38.310 30-04-09 17:37 Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αν με το καλο μετακομισω,μαλλον. Γιουλη εμενα δε μου αρεσουν τα σκουρα χρωματα.Αλλα οταν την ειδα...Οταν την ειδα...δεν ξερω τι επαθα,αλλα μου βγαζει πολυ αιλουροειδες,εχει ωραιο τυπο (και ειναι και κακια) μονο ο μπαμπας δε μου αρεσει πολυ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:37 Ο dion1 έγραψε: #38.311 30-04-09 17:37 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα Blue tabby baby.jpg 74,4 KB · Εμφανίσεις: 27 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ωραια! Καλα κανει...θα ειναι στα καλυτερα τους τωρα Click για ανάπτυξη... Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:38 Η moukelis έγραψε: #38.312 30-04-09 17:38 Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:39 Η moukelis έγραψε: #38.313 30-04-09 17:39 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:43 Ο dion1 έγραψε: #38.314 30-04-09 17:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αχ κατι φατσες!Ξερεις ποια ειναι η δικη σου; Click για ανάπτυξη... Οχι ακομη ..... Περιμενουμε να μεγαλωσουν λιγο ακομη για να δειξουν τα χαρακτηριστικα τους. Σε κανα δυο εβδομαδες να ξεκαθαρισει το τοπιο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.315 30-04-09 17:44 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... ειναι ΚΟΥΚΛΙΑ Διονυση...πολυ ομορφες γατουλες θα γινουν....κατσε να δω λιγο τα χρωματα τωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.316 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... το αριστερο ειναι blue tabby Και το δεξια Blue tortie νομιζω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1 Εκκολαπτόμενο μέλος Ο dion1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 49 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 297 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:45 Ο dion1 έγραψε: #38.317 30-04-09 17:45 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ωραια και η κρεμουλα Χριστινα,απλα εγω δεν ειμαι οπαδος του χρωματος. Η μαμα ειναι αυτη που εβαλες,να 'τη σε ολοσωμη φωτο. Click για ανάπτυξη... Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:46 Η bunny έγραψε: #38.318 30-04-09 17:46 Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από dion: Καλα ουτε τη συζητηση μας να παρακολουθουσε η Ιταλιδα Κοιτα συμπτωση μολις τωρα μου εστειλε την παρακατω φωτο. Ειναι πολυ μικρα βεβαια αλλα επιτρεψτε μου να καμαρωσω σα χαζομπαμπας που ειμαι Click για ανάπτυξη... Το αριστερό πάει προς το μπλε νομίζω. Είναι πολύ χαριτωμένα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #38.319 30-04-09 17:47 Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1914 1915 1916 1917 1918 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1916 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από dion: Αυτη η γατα ειναι πανεμορφη Φαινεται πολυ μυστηριωδης! Click για ανάπτυξη... πραγματι...γνησιος αιλουρος Διονυση προσεξες τις κρεμασμενες ροζετες απο τις βραβευσεις πισω απο τα γατια?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 30 Απριλίου 2009 στις 17:47 Η moukelis έγραψε: #38.320 30-04-09 17:47 Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιουλη εβαλες και το μονοκλ; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.