Birman-maniacs

Λετε και η δικια μου να γινει ετσι?:inlove::inlove::inlove::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• fiore.jpg
    fiore.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 29
Λετε και η δικια μου να γινει ετσι?:inlove::inlove::inlove::D
κι ετσι και πιο ωραια....εχεις τζακι Διονυση? κανε χωρο για τα μεταλλια και τις ροζετες:P:lol:
αντε να τη παρεις να ταξειδευουμε μεγαλο καραβανι για το εξωτερικο....ετοιμαζομαστε απο φθινοπωρο;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιουλη ποτε ειναι η επομενη εκθεση και που;Θα γινει τελικα και σε μας το Δεκεμβρη;

κι ετσι και πιο ωραια....εχεις τζακι Διονυση? κανε χωρο για τα μεταλλια και τις ροζετες:P:lol:
αντε να τη παρεις να ταξειδευουμε μεγαλο καραβανι για το εξωτερικο....ετοιμαζομαστε απο φθινοπωρο;)

Τζακι δεν εχω αλλα ολο και καπου θα βρω να τις βαλω:lol::lol::lol:

Για που ετοιμαζομαστε παρακαλω?

τελικα ολοι οι αρσενικοι βιρμανοι, μπουνταλοποιουνται:P...εκτος απο το πατερα της Σεμελης που ειναι γατος αξια:redface:

Συνημμένα

• GetAttachment.aspx.jpg
    GetAttachment.aspx.jpg
    24,3 KB · Εμφανίσεις: 28
Γιουλη ποτε ειναι η επομενη εκθεση και που;Θα γινει τελικα και σε μας το Δεκεμβρη;

Τζακι δεν εχω αλλα ολο και καπου θα βρω να τις βαλω:lol::lol::lol:

Για που ετοιμαζομαστε παρακαλω?
θα γινει το Δεκεμβρη εδω και η Νεκταρια ετοιμαζεται για Ρουμανια και Ιταλια απο φθινοπωρο....δεν συγκρατησα ημ/νιες...
μεσα στο site της fife αναφερονται ολα τα shows της χρονιας...

Α ρε Παυλε που βγαζεις καταπληκτικες φωτογραφιες!!
πολυ ομορφα ειναι Γιουλακι μου!!!κουκλια!!:inlove::inlove::inlove:

Η Σεμέλη είναι πανέμορφη!:up: Σαν νεράιδα(?)!:happy: Θα κάνει κάτι γατια...:rolleyes:

Διονυση οι εκτροφεις μου ειπαν οτι το δεξια γατακι τους φανεται για λιλα ταμπυ κι οχι για μπλε (αν εχουν δικιο, γι'αυτο ειναι πιο αχνο το χρωμα του απο το αριστερο;)) κι οτι θα διαλεγαν το δεξι:)

η απαντηση τους

Hmmm in our opinion the right is a lilac tabby girl...what we would prefer:)
we like her type and expression a bit more too:)

Διονυση οι εκτροφεις μου ειπαν οτι το δεξια γατακι τους φανεται για λιλα ταμπυ κι οχι για μπλε (αν εχουν δικιο, γι'αυτο ειναι πιο αχνο το χρωμα του απο το αριστερο;)) κι οτι θα διαλεγαν το δεξι:)

η απαντηση τους

Hmmm in our opinion the right is a lilac tabby girl...what we would prefer:)
we like her type and expression a bit more too:)

Μωρε λες!!!!:blink::blink:
Και η δικια μου η εκτροφεας να μην το καταλαβε?:hmm:
Βεβαια ολα ειναι πιθανα.
Και lilac tabby να ειναι δεν με χαλαει καθολου!
Και τα δυο χρωματα ειναι απο τα αγαπημενα μου :up:

Γιουλη σ' ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτο που εκανες:)

Μωρε λες!!!!:blink::blink:
Και η δικια μου η εκτροφεας να μην το καταλαβε?:hmm:
Βεβαια ολα ειναι πιθανα.
Και lilac tabby να ειναι δεν με χαλαει καθολου!
Και τα δυο χρωματα ειναι απο τα αγαπημενα μου :up:

Γιουλη σ' ευχαριστω ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ γι αυτο που εκανες:)
να΄σαι καλα! Παντως με μια δευτερη πιο προσεχτικη ματια μπορει να εχουν δικιο...:hmm:
δε λες στην εκτροφεα σου...
the girl on the right is slightly brighter...could it be a lilac tabby?
δεν θα τη προσβλαλεις ετσι;)

Παιδιά οι φωτογραφίες είναι υπέροχες!!!
Να τα χαίρεστε τα γατόνια σας!
Διονύση τι πανέμορφη που είναι η μικρή σου!
Θα πάρεις τελικά αυτο το δεξί μωρό? Τέλεια είναι!
:)

Παιδιά οι φωτογραφίες είναι υπέροχες!!!
Να τα χαίρεστε τα γατόνια σας!
Διονύση τι πανέμορφη που είναι η μικρή σου!
Θα πάρεις τελικά αυτο το δεξί μωρό? Τέλεια είναι!:)
ακομα κανουμε συμβουλιο Αναστασω...μολις βγαλουμε το πορισμα θα σας το πουμε
:blink::redface::redface::lol::lol:

γεια σας!!!

τι κανεις Γιωτα???
Πηγαινε στους Persian Maniacs Και βαλτους φωτογραφια τη Μιου να τρελαθουν μοιαζει καταπληκτικα με της Σταυρουλας τη Λυρα!!!:blink::up::up:

τι κανεις Γιωτα???
Πηγαινε στους Persian Maniacs Και βαλτους φωτογραφια τη Μιου να τρελαθουν μοιαζει καταπληκτικα με της Σταυρουλας τη Λυρα!!!:blink::up::up:

γεια σου Γιούλη μου μια χαρά είμαι εσύ? τι μικρούλια είναι αυτά που είδα δικά σου είναι, δεν κατάλαβα!και εγώ την είδα αυτη τη γατούλα όντως μοιάζει με τη Μίου μου!:up::up:

γεια σου Γιούλη μου μια χαρά είμαι εσύ? τι μικρούλια είναι αυτά που είδα δικά σου είναι, δεν κατάλαβα!και εγώ την είδα αυτη τη γατούλα όντως μοιάζει με τη Μίου μου!:up::up:
ναι....γεννησε δυο γατακια η Καλυψω με πατερα το Μορφεα:rolleyes:

ναι....γεννησε δυο γατακια η Καλυψω με πατερα το Μορφεα:rolleyes:

τέλεια να σου ζήσουν! κουκλιά!!:up::up::up::up::up:

τέλεια να σου ζήσουν! κουκλιά!!:up::up::up::up::up:
ευχαριστουμε πολυ...μπορεις να τα δεις στο gallery μου απο κατω;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back