Birman-maniacs

:hmm:δυσκολη αποφαση Διονυση....μια ωρα τα κοιτουσα με το μονοκλ:P
το αριστερο εχει το ομορφο ολοστρογγυλο προσωπο που απαιτειται στη βιρμανικη και θα βγαλει πιο γρηγορα τα tabby markings...το δεξια εχει ελαχιστα πιο μακρυ προσωπο αλλα ωραιο βιρμανικο υφος....δες σε λιγες μερες και το βαθος του μπλε στα ματια....εκτος αν εχουν το ιδιο....
νομιζω οτι η σωματοδομη του δεξια ειναι πιο δεμενη....οι κριτες το κοιτουν πολυ αυτο...τους αρεσει η massive κατασκευη...
παντως κατα τα γνωμη μου μη κολλας στα "τελεια" γαντια μονο...
οι βαθμοι στην εκθεση ειναι
κεφαλι και αφτια 20 βαθμοι
ματια 15 βαθμοι
χρωμα και κατασταση τριχωματος 20 βαθμοι
ουρα 5 βαθμοι
σωμα και ποδια 20 βαθμοι
γαντια 20 βαθμοι

συνεπως κοιτα το συνολικα και αποφασισε....

παντως παρε το γατακι που το βλεμμα του θα σε κερδισει περισσοτερο...αυτο ειναι το πιο σημαντικο

ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΕΣ!! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΣ...:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση ;)η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεν σε πειραζει θα στειλω τις φωτο στις εκτροφεις μου να μου πουντη γνωμη τους, οπως επισης και στην κριτη που γνωρισα στην εκθεση ;)η γνωμη ενος κριτη μετραει πααααρα πολυ:)

Δεν με πειραζει καθολου.
Ισα, ισα οι γνωμες των ειδικων ειναι ο,τι καλυτερο;)

Συμφωνω με αυτα που ειπες.
Η αληθεια ειναι οτι ενα κολλημα με τα γαντακια το εχω.
Για να ειμαι ειλικρινεις μου αρεσουν και τα δυο πολυ.
Δεν χρειαζεται να αποφασισω τωρα.
Επειτα και η εκτροφεας επιμενει να περιμενουμε να δουμε πως θα εξελιχθουν και μετα να αποφρασησω , αφου μου πει και αυτη τη γνωμη της.

Μου εστειλε και φωτο απο το blue tortie tabby

Συνημμένα

• blue torbie2.jpg
    blue torbie2.jpg
    171,3 KB · Εμφανίσεις: 28
:hmm:δεν φαινεται ακομα το tortie της...
θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι...
καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο:lol::lol:...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο:P

επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις :Pμπορουν να ζευγαρωσουν:)

:hmm:δεν φαινεται ακομα το tortie της...
θυμιζει εντονα την αριστερη μικρη με το στρογγυλο φατσακι...
καληνυχτα συμπεθερε....μολις τελειωσα ενα ωραιο νυφολουτρο:lol::lol:...αντε να αποφασισεις να της παρουμε τα μετρα για το νυφικο:P

Συμπεθερα τωρα που το ξαναβλεπω και μενα ιδιο με το αριστερο μου φαινεται.
Λες να εκανε λαθος η εκτροφεας στις ονομασιες των φωτο?:hmm:
Ολα ειναι πιθανα.

επισης Διονυση, αφου σκεφτεσαι την αναπαραγωγη, θα σου προτεινα αν θες αφου αποφασισεις και κρατωντας επικοινωνια με την εκτροφεα σου, να της ζητησεις τη γνωμη για τον επιβητορα....δεν ειναι διαθεσιμος μονο ο Μορφεας.....υπαρχουν και των αλλων παιδιων οι γατοι που αν ειναι ενεργοι μεχρι τοτε και συμφωνουν οι γονεις :Pμπορουν να ζευγαρωσουν:)

Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις?

Λετε;Σε αυτη την ποζα αν ειναι το ιδιο δε μου αρεσει...Διονυση ακου καλυτερα τη Γιουλη γιατι απο μενα...:lol:

Οταν λες να ζητησω τη γνωμη για τον επιβητορα τι εννοεις?
να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα:P
πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα?

Πολύ ωραία τα γατάκια!:up: Για να είμαι ηλικρινής δε βλέπω και μεγάλη διαφορά στα χρώματα...:redface: Πάντως είναι και τα 3 υπέροχα...:) Δύσκολη απόφαση...:hmm::lol::up:

Μη μιλάς εσύ!:P:D:lol::lol::lol::up:
kittens043.jpg

να δουν το pedigree του για να σου πουν τη γνωμη τους για τις γραμμες του...π.χ. μπορει να τους αρεσουν περισσοτερο οι γραμμες του γαλλου πλατωνα απο του γερμανου Μορφεα...λεω εγω τωρα:P
πως θα την ονομασεις τη μικρα? εχεις σκεφτει η οχι ακομα?

Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα:/::/:
Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα:)

Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια:up::D
mail
mail

Ναι καταλαβα, αλλα να σου πω την αληθεια μου φαινεται παρα πολυ μακρινο ακομα:/::/:
Σκεφτομαι αρκετα ονοματα αλλα νομιζω οτι θα αποφασησω οταν τη δω απο κοντα:)
συμφωνω...νομιζω οτι το πιο σωστο ειναι να τη δεις απο κοντα πρωτα και μετα να της δωσεις ενα που να της ταιριαζει...:)
Και δυο νεες φωτο απο τα μικρακια:up::D
mail
mail
δεν τις βλεπω:/:

Μορφεας

ο αρχων φυλακας:P

Συνημμένα

• morpheas.jpg
    morpheas.jpg
    25,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Σεμελη

το τσαχπινοπιπινι:P:lol:

Συνημμένα

• semeli1.jpg
    semeli1.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 25
  • semeli2.jpg
    semeli2.jpg
    23,9 KB · Εμφανίσεις: 26
Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες!

Καλημερα.
Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα
θα με ενημερωσεις ,ε??:D

Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο:)

Συνημμένα

• kittens 045.jpg
    kittens 045.jpg
    154,4 KB · Εμφανίσεις: 28
  • kittens 048.jpg
    kittens 048.jpg
    95,2 KB · Εμφανίσεις: 23
Γιουλη αλλαξες μηχανη;Οι νεες φωτο ειναι αψογες!
ο Παυλος μου τις τραβηξε χθες...εχω κι αλλες πολλες....δεν ειναι υπεροχες??
Καλημερα.
Γιουλη αν εχεις καποιο νεο απο τις εκτροφεις για τα γατουνια μου τα μικρα
θα με ενημερωσεις ,ε??:D

Ελπιζω τωρα να μπορεις να δεις τις φωτο:)
μπορω να τις δω....εχουν το ιδιο τσαχπινικο υφος εδω:)
θα σου στειλω με pm το e mail μου να μου τις στειλες ολες οσες εχεις...να τις στειλω τωρα...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back