Birman-maniacs

πολυ ομορφη Βιρμανικη, με εκπληκτικο στρογγυλο προσωπο ωραια αυτια, αλλα οχι με τα ματια της Σεμελης;)

Faerie%20Kiss%20Johara.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελικα τα 2 αγορακια των καταλινων τα καταφεραν! :)τρωνε απο την ομορφη Rose τη μανουλα τους που ειναι πολυ τρυφερη μαμα!
Ειναι 2 αγορια seal σαν την ονειρεμενη μανουλα τους! :):)
Κι αλλη μια αγοροφουρνια:blink::lol:

Rose
rosie20090321_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ αγορι φετος ε;
Ρωτησα κι εγω για την ομαδα αιματος των μικρων μου και μου ειπε η Ρενέ οτι ειναι πολυ σπανια η ομαδα Β στα νορβηγακια.Ετσι κι αλλιως ολες τις οι γατες εχουν κανει εξετασεις και ειναι Α.

Να και μερικα μπεμπε απο μενα:
202_0291.jpg
204_0468YindeeYoshi.jpg
204_0478.jpg

205_0538Yindee.jpg
205_0543Yentl.jpg
205_0557Yalenka.jpg
205_0569Yip.jpg

συ ειπας:P

Αυτη Χριστινα μου ειναι seal οχι seal tabby...μενεις μετεξεταστεα:/::P:P:lol::lol::lol:

20070225lailoken%20(2).jpg
Ναι;:confused: Αφού έχει ραυδώσεις στο μέτωπο...:hmm:Καλά,ό,τι πει η ειδήμων!:D

τι ομορφα που ειναι τα Βιρμανακια:redface::redface::redface::P
πολυ μπλε Δωρα:lol:...μου θυμιζουν το πρωτο βιρμανακι που κρατησα στη χουφτα μου...τον Pastel μου...:redface:
περιμενω τωρα να δω τι θα γινει με το Σεμελακι....
αυτη η βδομαδα αν ειναι ανοιστρη, θα εχει ενδιαφερον...:hmm:γιατι την αλλη...ισως να εχουμε ανακοινωσεις:rolleyes:ισως:)

Με μενα μιλας,τι χρωματα περιμενες να βαλω;:lol:
Εγω θα προτιμουσα να μην ειναι εγκυος η μικρη κι ας μην εχουμε ανακοινωσεις.Καλυτερα στον επομενο οιστρο της.;)

Με μενα μιλας,τι χρωματα περιμενες να βαλω;:lol:
Εγω θα προτιμουσα να μην ειναι εγκυος η μικρη κι ας μην εχουμε ανακοινωσεις.Καλυτερα στον επομενο οιστρο της.;)
ειναι ο δευτερος αυτος αυτος που περασε...α...ναι...κι εγω δεν βιαζομαι καθολου...να μεστωσει κι αλλο η πιπινιτσα μου...οι καταλινες μου ειπαν οτι μετα τον τριτο οιστρο περνουν μπρος τα κοριτσακια και συλλαμβανουν;)παλι με τις ωτοασπιδες θα ειμαστε...πολυ φωνη η ατιμη:lol:

Seal Tabby point

κοιτα Χριστινακι το seal tabby πως απλωνει το ριγε στη μασκα αλλα και σε ολο το προσωπο...ξεφευγει σε μεγεθος η μασκα του σε σχεση με το choc. point;)κι αυτο δεν μου αρεσει πολυ...:hmm:

Monty_200905_4.jpg

Κατάλαβα,ευχαριστώ!:D

Δείτε αυτό: https://www.mac-kahlils.si/kittens.htm
Είναι βιρμανομαμάδες που θηλάζουν,και υπάρχει και κάποια seal tabby.:)

Δείτε αυτό: https://www.mac-kahlils.si/kittens.htm
Είναι βιρμανομαμάδες που θηλάζουν,και υπάρχει και κάποια seal tabby.:)
Ναι:)
Αυτο ειναι το εκτροφειο Βιρμανοπαραδεισος!!:up: Θελω να παω εκει ΤΩΡΑ! :redface::lol::lol::lol:

παιδια καλησπερα..δυστιχςσ ο μικυ μου εχει προβλημα με το νεφροτου,αυριο μπενει χειρουργιο,τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ειπε ο κτηνιατρος..χερετε καμια περιπτωση που το εχει χεπερασει???μαλλον 8α χριαστει να του βγαλουν το ενα νεφρο,χωρις να χεροθμε ομως αν ανταποκριθει το αλλο..ευχαριστω που με ακουσατε..

παιδια καλησπερα..δυστιχςσ ο μικυ μου εχει προβλημα με το νεφροτου,αυριο μπενει χειρουργιο,τα πραγματα ειναι πολυ δυσκολα ειπε ο κτηνιατρος..χερετε καμια περιπτωση που το εχει χεπερασει???μαλλον 8α χριαστει να του βγαλουν το ενα νεφρο,χωρις να χεροθμε ομως αν ανταποκριθει το αλλο..ευχαριστω που με ακουσατε..
κριμα η ψυχουλα...ξερεις να ανοιξεις ενα νεο θεμα στα "προβληματα υγειας" να μπουν να σου γραψουν πολλοι χρηστες??

Ναι:)
Αυτο ειναι το εκτροφειο Βιρμανοπαραδεισος!!:up: Θελω να παω εκει ΤΩΡΑ! :redface::lol::lol::lol:
Πολλοί θέλουμε!:D Κ.Γιούλη δεν ακούγεται ωραίο να γίνετε η πρώτη βιρμανοεκτροφέας στην Ελλάδα;:hmm::redface: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής και το Μορφέα που είναι καλός για breeding,όπως είπε η κριτής στην έκθεση...:hmm:Και δημιουργείται το εξής ερώτημα: γιατί όχι;:)

Υ.Γ.:Δεν θα ήθελα να φανώ αγενής,είναι απλά μια πρόταση.:)

Πολλοί θέλουμε!:D Κ.Γιούλη δεν ακούγεται ωραίο να γίνετε η πρώτη βιρμανοεκτροφέας στην Ελλάδα;:hmm::redface: Έχουμε τη Σεμέλη,με πολύ καλά χαρακτηριστικά φυλής και το Μορφέα που είναι καλός για breeding,όπως είπε η κριτής στην έκθεση...:hmm:Και δημιουργείται το εξής ερώτημα: γιατί όχι;:)

Υ.Γ.:Δεν θα ήθελα να φανώ αγενής,είναι απλά μια πρόταση.:)
για να γινω επισημη....πρεπει να εχω ενα ακομα καλο θηλυκο...τη Καλυψω για εκτροφη επισημη τη ξεχναμε.
στα ονειρα μου ειναι μια ομορφη seal με εντονη μασκα και ανοιχτο κορμακι...
αλλα ακομα θα αργησω να την αποκτησω...
εκτος αν παρασυρθω απο καμια καταλινοκαταιγιδα τρομερων μωρων...:redface::P

Η Δώρα έχει 2 νορβηγάκια για το εκτροφείο αν δεν κάνω λάθος...Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω.:) Όποτε νομίζετε.:)

η Sassi, blue point, ειναι εγκυος απο το Versacce...:up:
εδω θα γινει χαμος:inlove::inlove::inlove:

sassari_20081226_1.jpg

versacce_20080510_2.jpg

Η Δώρα έχει 2 νορβηγάκια για το εκτροφείο αν δεν κάνω λάθος...Αλλά δεν θέλω να σας πιέσω.:) Όποτε νομίζετε.:)
με μονο δυο ομως δεν μπορει να γινει επισημη εκτροφεας...
Για να γινεις επισημος χρειαζεσαι Minimum δυο θηλυκες κι εναν αρσενικο κατα τη FIFE:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back