moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:37 Η moukelis έγραψε: #39.141 21-09-09 10:37 Αληθεια,τι μωρα θα εκαναν με το Μορφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.142 21-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δε σου κανω. Για την ακριβεια,δε σου κανω τιποτα ξανα αν δεν την παρεις. Click για ανάπτυξη... θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #39.143 21-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.144 21-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Click για ανάπτυξη... Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #39.145 21-09-09 10:50 Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αληθεια,τι μωρα θα εκαναν με το Μορφεα; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.142 21-09-09 10:38 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δε σου κανω. Για την ακριβεια,δε σου κανω τιποτα ξανα αν δεν την παρεις. Click για ανάπτυξη... θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #39.143 21-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.144 21-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Click για ανάπτυξη... Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #39.145 21-09-09 10:50 Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Τιποτα δε σου κανω. Για την ακριβεια,δε σου κανω τιποτα ξανα αν δεν την παρεις. Click για ανάπτυξη... θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:40 Η moukelis έγραψε: #39.143 21-09-09 10:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.144 21-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Click για ανάπτυξη... Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #39.145 21-09-09 10:50 Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα βγαλουν μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ... αστα... Click για ανάπτυξη... Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.144 21-09-09 10:43 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Click για ανάπτυξη... Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #39.145 21-09-09 10:50 Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις. Click για ανάπτυξη... Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:50 Η moukelis έγραψε: #39.145 21-09-09 10:50 Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.146 21-09-09 10:52 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε! Click για ανάπτυξη... θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:58 Η moukelis έγραψε: #39.147 21-09-09 10:58 Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.148 21-09-09 11:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... ε δε παιζεσαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:01 Η moukelis έγραψε: #39.149 21-09-09 11:01 Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:02 Η staman2 έγραψε: #39.150 21-09-09 11:02 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εγω μαρη να την παρω; Click για ανάπτυξη... Ναι εσύ να την πάρεις αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις Click για ανάπτυξη... Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι! ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!! κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:04 Η moukelis έγραψε: #39.151 21-09-09 11:04 Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:05 Η staman2 έγραψε: #39.152 21-09-09 11:05 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Θα στο θυμισω. Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα. Click για ανάπτυξη... Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη. Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι. Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:06 Η staman2 έγραψε: #39.153 21-09-09 11:06 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω. Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω. Click για ανάπτυξη... Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!! Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.154 21-09-09 11:07 θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.155 21-09-09 11:07 παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:07 Η moukelis έγραψε: #39.156 21-09-09 11:07 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε? Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή Click για ανάπτυξη... ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει; Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα") Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:08 Η moukelis έγραψε: #39.157 21-09-09 11:08 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα σας σκοτωσω αμφοτερες βαλθηκατε να με χωρισετε Click για ανάπτυξη... ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:09 Η moukelis έγραψε: #39.158 21-09-09 11:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:11 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.159 21-09-09 11:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1956 1957 1958 1959 1960 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1958 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο. Click για ανάπτυξη... που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχεςη χαρα του Μαριου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 21 Σεπτεμβρίου 2009 στις 11:12 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.160 21-09-09 11:12 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Click για ανάπτυξη... παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.