Birman-maniacs

Αληθεια,τι μωρα θα εκαναν με το Μορφεα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τιποτα δε σου κανω.
Για την ακριβεια,δε σου κανω τιποτα ξανα αν δεν την παρεις.:P:lol:
θα βγαλουν
μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red:P, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ...
αστα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα βγαλουν
μπλε, seal, μπλε / seal ταμπυ, red:P, μπλέ / seal τορτυ / τορμπυ...
αστα...
Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις.:mad:

Αυτο ηταν,την πηρες.Τελος,δε θελω αντιρρησεις.:mad:
Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι:P
να τους γραψω λες?:redface: Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις:redface:

Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε!

Να την παρεις πριν τους εκτροφεις.Εξαλλου εσενα θα σε προτιμησουν,σε ξερουν και εχεις παρει ηδη μωρα τους.Αντε αντε να την προλαβουμε!
θυμησε μου να σε σκοτωσω οταν σε δω απο κοντα:lol::lol:

Θα στο θυμισω.
Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα.

Θα στο θυμισω.
Καμε τους γραμμα,και πες τους οτι δυο σμυρνιες θελουν το μικρο που ειναι σαν κρεμ μπρουλε,με ξυσματα bitter σοκολατας και πασπαλισμενη με κανελα.
ε δε παιζεσαι:up::up::up::up::up:

Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη.
Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι.:P

Εγω μαρη να την παρω;:P
Ναι εσύ να την πάρεις :)αφου πριν είπες :Την θέλωωωωωωω ή κανω λάθος???? Οπως κ να ΄χει πάρτη εσύ να την ζουλάει η Γιουλη:lol::lol::lol:

Τι καλο εισαι ξεσηκοδωρακι:P
να τους γραψω λες? Μωρε κατι μου λεει οτι την κελαρουν εκτροφεις:redface:
Α ναι???? Ειναι καλό το ξεσηκοδωράκι? :hmm:
Ε τότε ειναι καλο και το ξεσηκοαναστασάκι!:P
ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΓΙΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΑΛΛΟΙ!!!
:up::up::up::up::up::up:
κ εγώ κρατιομουν τόση ώρα να μην σε ξεσηκώνω. ΤΩΡΑ θα δεις φιλενάδα:P:lol::up:
Και ξέρεις πολυ καλά οτι 1 μα ΕΝΑ μήνυμά σου στις Καταλίνες αρκει για να την κλείσεις. Και φιλενάδα???? Ακου στο αεροδρόμιο θα πάμε μαζί για την υποδοχή της!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Οσο σκέφτομαι τα νορβηγάκια που εγώ τα πρωτοαντίκρυσα συγκινουμαι πάλι. σνιφ σνιφ:(
:)

Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω.:P
Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω.

Θα στο θυμισω.
Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε?:lol::lol::P:P

Μα ειναι το μοναδικο γατι με κανελλα!Φαντασου μυρωδια!Παρε την και θα την κανουμε πολιτισσα,θα γινει μεγαλη τσαχπινα αυτη.
Αντε αμα μου κανεις το χατηρι και την παρεις θα σε παρω μαζι μου οταν παω να παρω το επομενο νορβηγακι.:P
Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή:up::up::up:

Εμενα δε με παιρνει για βιρμανακι,εξαλλου εφαρμοζω το συστημα της Γιουλης,το παιρνουν οι φιλες μου για να το ζουλαω εγω.:P
Δεν ειναι πολυ ομορφη Αναστασια αυτη η μπουμπου;Την ερωτευτηκα με το που την ειδα.Απο τις πιο ωραιες γατες που εχω δει...Θα ερθω κι εγω στην παραλαβη της,εστω και αυθημερον αν πεφτει σε μερα που δε δουλευω.
Κι εγώωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!
Ναι να έρθεις αγάπη μου μεγάλη:up:
:up::up:
Ειναι πραγματι πανέμορφη γάτα. Κι εγώ που δεν λατρευω τις ταρταρουγες αρχίζω και αναθεωρώ ξανά.

θα σας σκοτωσω αμφοτερες:/::P:lol:
βαλθηκατε να με χωρισετε:redface::/::(:P:lol:

παντως, εστειλα ενα συντομο γραμματακι
:redface::redface::redface:

Παρακαλώ διορθώστε!:Τρεις (3) Σμυρνιές. Η μία μάλιστα και νυν Νεο Σμυρνιά εμ πώς παίζουμε?:lol::lol::P:P

Ναιιιιιιιιιιιιιι κι εγώ μαζί στο επόμενο νορβηγάκι και σε όλα οσα θα παραλάβεις μαρή:up::up::up:
ΤΡΕΙΣ Σμυρνιες μαρη,ποιος εκτροφεας θα μας τη βγει;:lol:
Εσυ εισαι ηδη κλεισμενη για το επομενο νορβηγακι,το κερδισες με το σπαθι σου με τη βοηθεια και την υπομονη που εκανες την προηγουμενη φορα (και τις φοβερες ατακες σου,ακομα γελαω με το "να μας βγαλετε μια καρτα γιατι εδω θα μεινουμε σημερα"):lol:

θα σας σκοτωσω αμφοτερες:/::P:lol:
βαλθηκατε να με χωρισετε:redface::/::(:P:lol:
ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο.:P

ΕΓΩ,ΕΓΩ θα σε παρω,μη μου στενοχωριεσαι.Και θα βαλεις και νεραϊδισιο νυφικο.:P
που θα το υφανουμε με Βιρμανοτριχες:lol:η χαρα του Μαριου:lol::lol::lol:

παντως για το αλλο το γατι της Μικαελα την seal point δεν μου ειπαν τιποτα...ακομα available την εχει:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back