Birman-maniacs

ο Μορφέας και η Σεμέλη είναι αυτά τα μπουμπουκάκια που κοιμούνται μαζί?? :|τέλεια φώτο, σκέτα κουκλιά !!:inlove::inlove:
:lol:οχι Γιωτα μου! Αυτο δεν εγινε ουτε θα γινει ποτε! :lol:
Πλακα πλακα στο σπιτακι σαλε τα κοριτσια κοιμουνται αγκαλιτσα απο τοτε που ψυχρανε ο καιρος! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ζουληγμα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για ζουληγμα!
κι αν δεν της αρεσει κεφαλοκλειδωμα:lol:δεν πτοουμεθα...
ειδες Δωρα πως τους φιλαω τις κοιλιες στα δικα μου με μανια??? Ειδικα τη Καλυψω που τα "κακαρωνει" στα χερια μου:lol:

Να ερθεις να φιλησεις και τις δικες μας νορβηγοκοιλιες!

Να ερθεις να φιλησεις και τις δικες μας νορβηγοκοιλιες!
μακαρι να μπορουσα, αλλα εχει πεσει μεγαλο τρεξιμο:/:
θα ερθω ομως καλε!!! 2 σκαλες θα μας χωριζουν;):lol:

βγαινουν και μερικα ξινισμενα:lol:

20080210isotta2.JPG
Δεν είναι ξινό είναι σκερτσόζικο ;)

λίγες ακόμα φώτο μας !!

Συνημμένα

• ΜΙΟΥ!!.jpg
    ΜΙΟΥ!!.jpg
    201,3 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ΜΙΟΥ!!!!.jpg
    ΜΙΟΥ!!!!.jpg
    193,9 KB · Εμφανίσεις: 18
  • ΜΙΟΥΥ!!.jpg
    ΜΙΟΥΥ!!.jpg
    84,6 KB · Εμφανίσεις: 17
  • DSC00164.jpg
    DSC00164.jpg
    150,5 KB · Εμφανίσεις: 18
Καλημέρα Γιούλη, καλημέρα σε όλους/ες

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση, θα τα έχω όλα αυστηρά υπόψη! εκείνο που μου κάνει εντύπωση για το γάτο μου που έφυγε, είναι ότι η γιατρός του δεν μου είχε πει τίποτα για στείρωση (2 χρόνια τον είχα!). Τί να πω...όπως και για το ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να αναπαράγονται ημίαιμα, τώρα το ακούω (είπαμε, αρχάριος, και δεν πρόλαβα να γίνω και πιο έμπειρος!) - πάντως τί να 'κανα, έτσι μου τον χάρισαν και παρά ταύτα ο χαρακτήρας του ήταν απίστευτα αξιαγάπητος (γενικά "βιρμανός" σε όλα, εκτός απ' τ' άσπρα γαντάκια, αν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι..."λεπτομέρεια").
Μπαίνω να δω για εκτροφεία κλπ, και με το καλό να γίνει και το πρώτο εδώ. Εν τω μεταξύ, έχετέ με υπόψη σας παρακαλώ!

Βρε τί όμορφιές βλέπω εδώ μέσα κατά τ' άλλα! έχω πάθει πλάκα...

Καλως μας ηρθες!
Δεν ειναι οτι δεν ειναι καλο να γεννιουνται ημιαιμα γατακια,ουτε ειναι φυσικα "κατωτερα" ή λιγοτερο ομορφα,απλα ειναι κριμα να "χαλα" μια φυλη,απο τη στιγμη που ειναι συγκεκριμενα τα χαρακτηριστικα της και γι'αυτο τη λατρευουμε!:)Και υπαρχουν και πανεμορφα ημιαιμα γατακια που γυρνουν στους δρομους,οποτε καλο ειναι να μη διογκωνουμε το προβλημα.
Ελπιζω συντομα να βρεις το βιρμανακι των ονειρων σου!:up:

Δεν είναι ξινό είναι σκερτσόζικο ;)
εγω θα το ελεγα μαχμουρλιδικο:hmm::lol::lol:
σε στυλ δε με χε....τε λεω εγω?:lol:
κατσε να σου δειξω μια δε με χε....τε φωτο της Σεμελης:P

εγω θα το ελεγα μαχμουρλιδικο:hmm::lol::lol:
σε στυλ δε με χε....τε λεω εγω?:lol:
κατσε να σου δειξω μια δε με χε....τε φωτο της Σεμελης:P
δε με παρατατε εχει και ηλιο... με εχετε πρηξει:lol::lol:

p1230006.jpg

Καλημέρα Γιούλη, καλημέρα σε όλους/ες

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την πληροφόρηση, θα τα έχω όλα αυστηρά υπόψη! εκείνο που μου κάνει εντύπωση για το γάτο μου που έφυγε, είναι ότι η γιατρός του δεν μου είχε πει τίποτα για στείρωση (2 χρόνια τον είχα!). Τί να πω...όπως και για το ότι δεν είναι ό,τι καλύτερο να αναπαράγονται ημίαιμα, τώρα το ακούω (είπαμε, αρχάριος, και δεν πρόλαβα να γίνω και πιο έμπειρος!) - πάντως τί να 'κανα, έτσι μου τον χάρισαν και παρά ταύτα ο χαρακτήρας του ήταν απίστευτα αξιαγάπητος (γενικά "βιρμανός" σε όλα, εκτός απ' τ' άσπρα γαντάκια, αν μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι..."λεπτομέρεια").
Μπαίνω να δω για εκτροφεία κλπ, και με το καλό να γίνει και το πρώτο εδώ. Εν τω μεταξύ, έχετέ με υπόψη σας παρακαλώ!

Βρε τί όμορφιές βλέπω εδώ μέσα κατά τ' άλλα! έχω πάθει πλάκα...
ειδες τη νεα κοπελιτσα που θα παρει ο Βασιλης?
εχει και μια αδελφουλα seal Που δινουν;)

δε με παρατατε εχει και ηλιο... με εχετε πρηξει:lol::lol:

p1230006.jpg

κούκλα με τα ροζ πατουσάκια της! και ο Μορφέας ροζ έχει? της Μίου μου είναι σαν να έχει ροζ απο κάτω και τα έχει βάψει με ασημένιο απο πάνω :lol::lol:

κούκλα με τα ροζ πατουσάκια της! και ο Μορφέας ροζ έχει? της Μίου μου είναι σαν να έχει ροζ απο κάτω και τα έχει βάψει με ασημένιο απο πάνω :lol::lol:
ολες οι γατες με λευκα ποδια νομιζω εχουν ροζ πατουσια:hmm:το χρωμα του ποδιου καθοριζει και το χρωμα των μαξιλαριων...

Ο Υο-Υο εχει λευκα πατουσια αλλα διχρωμα μαξιλαρακια.Νομιζω ομως οτι στα βιρμανακια ειναι υποχρεωτικα τα ροζ μαξιλαρακια.

Moukelis, ευχαριστώ πολύ για την ευχή, από το στόμα σου και στων...γατοθεών τ' αυτί.

Γιούλη, κούκλα η του Βασίλη, αλλά εγώ έχω τρελό κόλλημα με τους αρσενίκουλες! και γιατί τέτοιον είχα, κι επίσης γιατί ως πιο, έτσι,μαγουλάτοι, είναι πολύ μπουμπούκοι!
(μη με πείτε ρατσιστή!:P)

Συγχαρήτήρια για την νέα υπέροχη σοκολάτα, νουγκατίνα και τέλος πάντων όλα αυτά τα ονόματα που αναφέρατε και με λιγώσατε!!! Είναι απλά πεντάμορφη. Με το καλό να έρθει.:up: :up:
Εύχομαι να έχετε καλές γέννες και το κυριότερο γερά μωρά. :D
Και να ευχηθώ και σε μένα κάποια στογμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα τέτοιο παραμυθένιο πλάσμα!!!

Γιούλη μια κουκλίτσα η Σεμέλη όπως λιάζεται. :inlove::inlove:

Ο Υο-Υο εχει λευκα πατουσια αλλα διχρωμα μαξιλαρακια.Νομιζω ομως οτι στα βιρμανακια ειναι υποχρεωτικα τα ροζ μαξιλαρακια.
μωρε μετα σκεφτηκα οτι και το Σεμελιω εχει ενα ροζ-σοκολατι μαξιλαρακι...οχι Δωρα, στα standards δεν συμπεριλαμβανονται μαξιλαρια...νομιζω σε καμια φυλη...:hmm:
Moukelis, ευχαριστώ πολύ για την ευχή, από το στόμα σου και στων...γατοθεών τ' αυτί.

Γιούλη, κούκλα η του Βασίλη, αλλά εγώ έχω τρελό κόλλημα με τους αρσενίκουλες! και γιατί τέτοιον είχα, κι επίσης γιατί ως πιο, έτσι,μαγουλάτοι, είναι πολύ μπουμπούκοι!
(μη με πείτε ρατσιστή!:P)
οχι καλε...ολοι εχουμε προτιμησεις...σου αρεσουν οι μπουνταλαδες λοιπον ε? :lol:
Συγχαρήτήρια για την νέα υπέροχη σοκολάτα, νουγκατίνα και τέλος πάντων όλα αυτά τα ονόματα που αναφέρατε και με λιγώσατε!!! Είναι απλά πεντάμορφη. Με το καλό να έρθει.:up: :up:
Εύχομαι να έχετε καλές γέννες και το κυριότερο γερά μωρά. :D
Και να ευχηθώ και σε μένα κάποια στογμή να καταφέρω να αποκτήσω ένα τέτοιο παραμυθένιο πλάσμα!!!

Γιούλη μια κουκλίτσα η Σεμέλη όπως λιάζεται. :inlove::inlove:
στο ευχομαι ολοψυχα:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back