anestios19986
Νεοφερμένο μέλος
Τί να πω, αν και Fan των seal point, ο άντρακλας αυτός μ' έχει αφήσει άφωνο. Τον...σκεπάζεσαι το Χειμώνα λέμε, και δεν καταλαβαίνεις ούτε παγετό!απλά...υπέροχος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Τί να πω, αν και Fan των seal point, ο άντρακλας αυτός μ' έχει αφήσει άφωνο. Τον...σκεπάζεσαι το Χειμώνα λέμε, και δεν καταλαβαίνεις ούτε παγετό!απλά...υπέροχος
σου εστειλα κι αλλες προτασεις!
πιο κοντα σε αυτο που ζητας 
Δωρα οι γατες που εβαλες ειναι απο το true blue friends το ολλανδικο υπεροχο εκτροφειο απο οπου προερχεται ο μπαμπας της Περλα!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

bunny
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ναι ε;Να σας τσιμπησω ενα το Γεναρη;![]()
λες για ενα με ουρα?? για τον επιβητορα μου αυτον, θελω διποδο...με προικα...κανενα κουνελι π.χ.

staman2
Περιβόητο μέλος
Κι εμένα!!! Δεν φαινεται?παρτο παρτο τωρα που ειναι μικρο...
ποσο μ'αρεσουν οι κοιλιες μεχρι το πατωμα..![]()

Καλώς τον !!!! Ευχομαι να περνάς καλά στο παρεάκι μας!!!Τί να πω, αν και Fan των seal point, ο άντρακλας αυτός μ' έχει αφήσει άφωνο. Τον...σκεπάζεσαι το Χειμώνα λέμε, και δεν καταλαβαίνεις ούτε παγετό!απλά...υπέροχος

anestios19986
Νεοφερμένο μέλος
bunny
Περιβόητο μέλος
Το κουνέλι...λες για ενα με ουρα?? για τον επιβητορα μου αυτον, θελω διποδο...με προικα...κανενα κουνελι π.χ.![]()

Ά! τωρα που ειπα κουνελι,πάω να σηκώσω τον αδερφό μου από το wii να παέι να μαζέψει το Σίμπα!Μην εχουμε παλι τα προηγούμενα
sofiab612
Νεοφερμένο μέλος
Παιδια καλησπέρα !!!!
Έχω τρελαθεί με τις γάτες Βιρμανίας !!!! Τις ανακάλυψα πρόσφατα κι έχω πάθει πλάκα !!!! Σας παρακαλώ θέλω να αγοράσω ένα καθαρόαιμο θυληκό 1-2 μηνών υπάρχει κάποιος από εσάς που να τα πουλάει ??? Λατρεύω τις γάτες είχα τρεις στο παρελθόν....Μένω Αθήνα αλλά αν χρειαστεί μπορώ να κάνω ένα ταξίδι οπουδήποτε για το πάρω...To e-mail μου είναι sofiab612@yahoo.gr Επικοινωνήστε παρακαλώ....
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Παιδια καλησπέρα !!!!
Έχω τρελαθεί με τις γάτες Βιρμανίας !!!! Τις ανακάλυψα πρόσφατα κι έχω πάθει πλάκα !!!! Σας παρακαλώ θέλω να αγοράσω ένα καθαρόαιμο θυληκό 1-2 μηνών υπάρχει κάποιος από εσάς που να τα πουλάει ??? Λατρεύω τις γάτες είχα τρεις στο παρελθόν....Μένω Αθήνα αλλά αν χρειαστεί μπορώ να κάνω ένα ταξίδι οπουδήποτε για το πάρω...To e-mail μου είναι sofiab612@yahoo.gr Επικοινωνήστε παρακαλώ....
εχουν απαγορευτει οι αγγελιες αγοροπωλησιας....

sofiab612
Νεοφερμένο μέλος
Δεν το ήξερα...πριν λίγες μέρες έκανα εγγραφή οπότε ζητάω συγγνώμη....εχουν απαγορευτει οι αγγελιες αγοροπωλησιας....![]()
Ωραία τα ζουζούνια σου..το ξανθό μου θυμίζει ένα κεραμιδόγατο που είχα κάποτε..
moukelis
Επιφανές μέλος
Εκτροφειο Ιερης Βιρμανιας δεν υπαρχει προς το παρον στην Ελλαδα.Επισης,ενα γατακι 1-2 μηνων δε γινεται να αποχωριστει τη μαμα του ακομα.Οποτε αν θες γατακι βιρμανιας,θα παρεις ενα 3 μηνων,τοσο τα δινουν τα εκτροφεια.Απο οσο ξερω δεν εγκυμονει καποια γατουλα βιρμανιας προς το παρον,ισως θα ηθελες αν ειναι τοσο επειγον να απευθυνθεις σε εκτροφειο του εξωτερικου,αν εχεις το χρονο και τα χρηματα για την αγορα και το ταξιδι.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
καλως ηρθες στη παρεα μας ΣοφιαΠαιδια καλησπέρα !!!!

αυτη τη στιγμη υπαρχουν καποιες αστειρωτες προς ζευγαρωμα γατες Βιρμανιας και αναμενεται ζευγαρωμα του χρονου...απλα να γνωριζεις οτι τα γατακια που κανουν ειναι συνηθως λιγα και η ζητηση μεγαλη.
οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα κοριτσια, τα γατακια δινονται μετα απο την ηλικια των 3 μηνων προκειμενου να αναπτυχθουν και κοινωνικοποιηθουν σωστα διπλα στη μητερα και τα αδελφια τους.
Αν σε ενδιαφερει να υιοθετησεις απο το εξωτερικο, θα μπορουσαμε οπως σου ειπα στο πμ αφου γνωριστουμε απο κοντα στην εκθεση, να σε φερω σε επαφη με εκτροφεια που εχουν διαθεσιμα γατακια

moukelis
Επιφανές μέλος
Μα τι επιπεδο,τι ευγενεια,τι ηθος...καλως ηρθες στη παρεα μας Σοφια
αυτη τη στιγμη υπαρχουν καποιες αστειρωτες προς ζευγαρωμα γατες Βιρμανιας και αναμενεται ζευγαρωμα του χρονου...απλα να γνωριζεις οτι τα γατακια που κανουν ειναι συνηθως λιγα και η ζητηση μεγαλη.
οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα κοριτσια, τα γατακια δινονται μετα απο την ηλικια των 3 μηνων προκειμενου να αναπτυχθουν και κοινωνικοποιηθουν σωστα διπλα στη μητερα και τα αδελφια τους.
Αν σε ενδιαφερει να υιοθετησεις απο το εξωτερικο, θα μπορουσαμε οπως σου ειπα στο πμ αφου γνωριστουμε απο κοντα στην εκθεση, να σε φερω σε επαφη με εκτροφεια που εχουν διαθεσιμα γατακια![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Μα τι επιπεδο,τι ευγενεια,τι ηθος...![]()

....και...τι γατος!!!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

κατσε να στειλω προειδοποιητικο μηνυμα στη Γιαννα να παρει υπογλωσσιο πριν τον δει

δωρι κατσε να σου βαλω μια νεα γατα που πηραν...
μωρε ειχαν ξεμεινει οι καημενες

Luna
Περιβόητο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α ρε Γιαννα...μονο εσυ με νοιωθειςΜΑΜ ΜΑΜ ΜΑΜ!!!!!γιαν φαγωμα ειναι!!!![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

να το το κουτσουνι...
μα με το γοριλακι το βαλανε το γατι?

Kazumi - choc. tabby
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool