ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Kenai - choc. point παει κατευθειαν για εκτροφη..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
που τελικα τα καταφερε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πραγματι...Συμπαθητικη η καινουρια,ο Σεμελος δε μου αρεσε,αλλα το σοκολατακι ειναι αλλο πραγμα...διαμαντι...
για τη Kazumi λες? ειναι κουρτσουδι...
bunny
Περιβόητο μέλος
Axoυ ένα μπουλουκοσοκολατάκι!κοιτα Γιαννα το γιο του το λουκουμα
Kenai - choc. point παει κατευθειαν για εκτροφη..
![]()
![]()

Αυτό πλάκα έχειστη νεα γεννα ο Versacce εκανε αλλη μια Σεμελιτσα
να το το κουτσουνι...
μα με το γοριλακι το βαλανε το γατι?
Kazumi - choc. tabby
![]()
![]()

Πολύ ωραια βαθιά μπλε μάτια έχουν τα καταλινομωρά,αυτό είναι καλό έτσι;

elvenstar
Επιφανές μέλος
βέβαια ο Kenai ειναι ο πιο πανέμορφος από τα πανέμορφα
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ετσι, αυξηθηκαν οι ποντοι στα ματια στις εκθεσεις προκειμενου να ξαναβγαλουν πιο σωστες γατες αφαιρωντας ποντους απο τα γαντια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
seal torbieΓιουλη chock tabby ειναι η μικρα?
εχει και ολιγον κοκκινακι μεσα
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Axoυ ένα μπουλουκοσοκολατάκι!
Αυτό πλάκα έχει
Πολύ ωραια βαθιά μπλε μάτια έχουν τα καταλινομωρά,αυτό είναι καλό έτσι;![]()
Ιδανικο!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εγω χαρηκα και για το αδυναμο μικρο που τα καταφερεΕμένα μου άρεσουν όλα τα μικρούλια ειναι πανέμορφα![]()
βέβαια ο Kenai ειναι ο πιο πανέμορφος από τα πανέμορφα

dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
εγω χαρηκα και για το αδυναμο μικρο που τα καταφερε![]()
Τι προβλημα ειχε?
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
τελευταιος στη γεννα και πιο μικρουλης...Τι προβλημα ειχε?
αλλα τελικα πηρε βαρος και τα καταφερε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εντυπωσιακος...αυτο που μου αρεσει στα κοκκινα, ειναι το κοντραστ του μπλε με το κοκκινο...Γιουλη πως σου φαινεται αυτος ο κοκκινος κουκλος?
Αν και τα κοκκινα δεν τα πολυσυμπαθω αυτος μου αρεσει πολυ!!!
δειξτον στο Θοδωρη να πεσει λιποθυμος...εχει αδυναμια στο κοκκινο...
ευελπιστει σε κοκκινο απο το Πλατωνα - Σεμελη λογω του μπαμπα του Πλατωνα...
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Παίζει κάποιο ρόλο το συγκεκριμένο;τελευταιος στη γεννα και πιο μικρουλης...
αλλα τελικα πηρε βαρος και τα καταφερε![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
πολυ συχνα ειναι τα μικροτερα και πιο αδυναμα...Παίζει κάποιο ρόλο το συγκεκριμένο;![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
Oχι,για τον Kenai.πραγματι...
για τη Kazumi λες? ειναι κουρτσουδι...

sofiab612
Νεοφερμένο μέλος
Θα το ήθελα κάτι τέτοιο ..επίσης έχω κάνει την έρευνά μου και βρήκα κάποιο εκτροφείο στις Βρυξέλλες..έχω μια φίλη εκεί ίσως με εξυπηρετήσει..thanksκαλως ηρθες στη παρεα μας Σοφια
αυτη τη στιγμη υπαρχουν καποιες αστειρωτες προς ζευγαρωμα γατες Βιρμανιας και αναμενεται ζευγαρωμα του χρονου...απλα να γνωριζεις οτι τα γατακια που κανουν ειναι συνηθως λιγα και η ζητηση μεγαλη.
οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα κοριτσια, τα γατακια δινονται μετα απο την ηλικια των 3 μηνων προκειμενου να αναπτυχθουν και κοινωνικοποιηθουν σωστα διπλα στη μητερα και τα αδελφια τους.
Αν σε ενδιαφερει να υιοθετησεις απο το εξωτερικο, θα μπορουσαμε οπως σου ειπα στο πμ αφου γνωριστουμε απο κοντα στην εκθεση, να σε φερω σε επαφη με εκτροφεια που εχουν διαθεσιμα γατακια![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool