Birman-maniacs

κοιτα Γιαννα το γιο του το λουκουμα:lol:

Kenai - choc. point παει κατευθειαν για εκτροφη..

Kenai_20091120_2.jpg

Kenai_20091120_3.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αυτος ειναι ο μικροσκοπικος Kenzo:/: που τελικα τα καταφερε:up:

Kenzo_20091120_1.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμπαθητικη η καινουρια,ο Σεμελος δε μου αρεσε,αλλα το σοκολατακι ειναι αλλο πραγμα...διαμαντι...

κι ενας λιλουκος:P

Kaishu_20091120_2.jpg

Συμπαθητικη η καινουρια,ο Σεμελος δε μου αρεσε,αλλα το σοκολατακι ειναι αλλο πραγμα...διαμαντι...
πραγματι...
για τη Kazumi λες? ειναι κουρτσουδι...

κοιτα Γιαννα το γιο του το λουκουμα:lol:

Kenai - choc. point παει κατευθειαν για εκτροφη..

Kenai_20091120_2.jpg

Kenai_20091120_3.jpg
Axoυ ένα μπουλουκοσοκολατάκι!:rolleyes:
στη νεα γεννα ο Versacce εκανε αλλη μια Σεμελιτσα:happy:

να το το κουτσουνι...
μα με το γοριλακι το βαλανε το γατι?:P

Kazumi - choc. tabby

Kazumi_20091120_1.jpg

Kazumi_20091120_2.jpg
Αυτό πλάκα έχει:D

Πολύ ωραια βαθιά μπλε μάτια έχουν τα καταλινομωρά,αυτό είναι καλό έτσι;:up:

Εμένα μου άρεσουν όλα τα μικρούλια ειναι πανέμορφα
heart.gif

βέβαια ο Kenai ειναι ο πιο πανέμορφος από τα πανέμορφα

Ναι Χριστινα, τα βαθυμπλε ματια ειναι πολυ καλο...κι ενω πολλοι εκτροφεις το'χαν ριξει στα γαντια, παραμελησαν για καποια χρονια το χρωμα τα ματια με αποτελεσμα να βγαζουν Βιρμανες ανοιχτες γαλανες...:/:ετσι, αυξηθηκαν οι ποντοι στα ματια στις εκθεσεις προκειμενου να ξαναβγαλουν πιο σωστες γατες αφαιρωντας ποντους απο τα γαντια...

Γιουλη chock tabby ειναι η μικρα?
seal torbie;)εχει και ολιγον κοκκινακι μεσα:)

Axoυ ένα μπουλουκοσοκολατάκι!:rolleyes:

Αυτό πλάκα έχει:D

Πολύ ωραια βαθιά μπλε μάτια έχουν τα καταλινομωρά,αυτό είναι καλό έτσι;:up:

Ιδανικο!!!

Εμένα μου άρεσουν όλα τα μικρούλια ειναι πανέμορφα
heart.gif

βέβαια ο Kenai ειναι ο πιο πανέμορφος από τα πανέμορφα
εγω χαρηκα και για το αδυναμο μικρο που τα καταφερε:)

Γιουλη πως σου φαινεται αυτος ο κοκκινος κουκλος?
Αν και τα κοκκινα δεν τα πολυσυμπαθω αυτος μου αρεσει πολυ!!!

Συνημμένα

• don_juan_090830_9.jpg-for-web-normal.jpg
    don_juan_090830_9.jpg-for-web-normal.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 24
Τι προβλημα ειχε?
τελευταιος στη γεννα και πιο μικρουλης...
αλλα τελικα πηρε βαρος και τα καταφερε:)

Γιουλη πως σου φαινεται αυτος ο κοκκινος κουκλος?
Αν και τα κοκκινα δεν τα πολυσυμπαθω αυτος μου αρεσει πολυ!!!
εντυπωσιακος...αυτο που μου αρεσει στα κοκκινα, ειναι το κοντραστ του μπλε με το κοκκινο...
δειξτον στο Θοδωρη να πεσει λιποθυμος...εχει αδυναμια στο κοκκινο...
ευελπιστει σε κοκκινο απο το Πλατωνα - Σεμελη λογω του μπαμπα του Πλατωνα...

τελευταιος στη γεννα και πιο μικρουλης...
αλλα τελικα πηρε βαρος και τα καταφερε:)
Παίζει κάποιο ρόλο το συγκεκριμένο;:hmm::)

Παίζει κάποιο ρόλο το συγκεκριμένο;:hmm::)
πολυ συχνα ειναι τα μικροτερα και πιο αδυναμα...

καλως ηρθες στη παρεα μας Σοφια:)
αυτη τη στιγμη υπαρχουν καποιες αστειρωτες προς ζευγαρωμα γατες Βιρμανιας και αναμενεται ζευγαρωμα του χρονου...απλα να γνωριζεις οτι τα γατακια που κανουν ειναι συνηθως λιγα και η ζητηση μεγαλη.
οπως πολυ σωστα σου ειπαν τα κοριτσια, τα γατακια δινονται μετα απο την ηλικια των 3 μηνων προκειμενου να αναπτυχθουν και κοινωνικοποιηθουν σωστα διπλα στη μητερα και τα αδελφια τους.
Αν σε ενδιαφερει να υιοθετησεις απο το εξωτερικο, θα μπορουσαμε οπως σου ειπα στο πμ αφου γνωριστουμε απο κοντα στην εκθεση, να σε φερω σε επαφη με εκτροφεια που εχουν διαθεσιμα γατακια:)
Θα το ήθελα κάτι τέτοιο ..επίσης έχω κάνει την έρευνά μου και βρήκα κάποιο εκτροφείο στις Βρυξέλλες..έχω μια φίλη εκεί ίσως με εξυπηρετήσει..thanks

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back