ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.821 23-11-09 18:36 η γουνα της ειναι σαν πτερωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα testata_allevamento[1].jpg 88,8 KB · Εμφανίσεις: 38 moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #39.822 23-11-09 18:59 H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.823 23-11-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Click για ανάπτυξη... η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #39.824 23-11-09 21:03 Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.825 23-11-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
η γουνα της ειναι σαν πτερωμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 18:59 Η moukelis έγραψε: #39.822 23-11-09 18:59 H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.823 23-11-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Click για ανάπτυξη... η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #39.824 23-11-09 21:03 Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.825 23-11-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 20:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.823 23-11-09 20:47 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Click για ανάπτυξη... η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #39.824 23-11-09 21:03 Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.825 23-11-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου... Click για ανάπτυξη... η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:03 Η moukelis έγραψε: #39.824 23-11-09 21:03 Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.825 23-11-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2009 στις 21:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.825 23-11-09 21:23 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ! Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο. Click για ανάπτυξη... καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ... καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει? τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλαθα βγαλω φωτο! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anestios19986 Νεοφερμένο μέλος Ο anestios19986 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 00:47 Ο anestios19986: #39.826 24-11-09 00:47 Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 02:50 Η Luna έγραψε: #39.827 24-11-09 02:50 κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 08:58 Η bunny έγραψε: #39.828 24-11-09 08:58 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ! Click για ανάπτυξη... Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:18 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.829 24-11-09 09:18 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ! Click για ανάπτυξη... οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες Αρχική Δημοσίευση από Luna: κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα... πολυυ!!!! Click για ανάπτυξη... εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!! οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!! Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη! Αρχική Δημοσίευση από Anestios: Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Ζητω!!!! Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:21 Η moukelis έγραψε: #39.830 24-11-09 09:21 Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.831 24-11-09 09:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα) Click για ανάπτυξη... θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!! για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ?? Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:34 Η moukelis έγραψε: #39.832 24-11-09 09:34 Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.833 24-11-09 09:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο. (και αυτη ηταν η κακία της ημερας) Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι. Click για ανάπτυξη... αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλοτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! θα σας ψεκασω κι εσας πανω να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:52 Η moukelis έγραψε: #39.834 24-11-09 09:52 Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.835 24-11-09 09:57 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 09:58 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.836 24-11-09 09:58 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια; Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος. Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε. Click για ανάπτυξη... τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλατης δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:03 Η moukelis έγραψε: #39.837 24-11-09 10:03 Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:04 Η moukelis έγραψε: #39.838 24-11-09 10:04 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανωκρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου Click για ανάπτυξη... Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η bunny έγραψε: #39.839 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1990 1991 1992 1993 1994 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1992 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... Γιατί;;; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2009 στις 10:08 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.840 24-11-09 10:08 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι. Click για ανάπτυξη... ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατατο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο... Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου. Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του. Click για ανάπτυξη... μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.