Birman-maniacs

η γουνα της ειναι σαν πτερωμα:blink:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• testata_allevamento[1].jpg
    testata_allevamento[1].jpg
    88,8 KB · Εμφανίσεις: 38
H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

H Ναυσικα δε μου αρεσε καθολου...
η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων:P
που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει:P:lol:

παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ!

Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ!
Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο.:P

Η Ναυσικα δε μ'αρεσει λεμε!Ναυσικα απο τη Ναπολη με ακους κοριτσι που;ΔΕ Μ'ΑΡΕΣΕΙΣ!
Το τορτελινι το αφηνω ασχολιαστο.:P
:lol:
καλα τα Βιρμανοπουλα ξετρελαθηκαν με το κουβερτονι απο το τελεμαρκετινγκ...
καλα μου λεει ο Μ. 20 ευρω για αυτο? μωρε 120 θα εδινα του λεω...δε βλεπεις πως σκουντιουνται για το ποιο θα πρωτοκατσει?:P
τελικα τους εδιωξε ολους η αρχοντω και κλωσσαει πανω μονη της...ειναι και καφε σκουρο...της παει τρέλα:Pθα βγαλω φωτο!

Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!!

κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα...:lol::lol::lol::up::rolleyes: πολυυ!!!!:inlove::inlove::inlove:

η Ναυσικα ειναι μια κουκλα Θεα και εσυ μια μικρη κακια εκτροφεας ημιμακρυτριχων Σκανδιναβικων σκαρφαλωτηριων:P
που μπαινεις και μας αμολας μου αρεσει δε μου αρεσει:P:lol:

παντως ειναι δυο γατες... μια τορτελινα και η Ναυσικα που ειναι seal tabby ΘΕΑ!
:lol::lol::lol:Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ!:lol::lol::lol::up:

:lol::lol::lol:Γιούλη,τι να πω πια...Δε μπορείς να με αφήσεις με τα νεύρα μου ποτέ!:lol::lol::lol::up:
:lol:οσο πιο Βιρμανομανιακη, τοσο πιο Βιρμανοπαλαβη! Ειπαμε ειναι αρρωστια αυτες οι γατες:redface::up:
κι εμενα μ'αρεσει η γατα με το πτερωμα...:lol::lol::lol::up::rolleyes: πολυυ!!!!:inlove::inlove::inlove:
εσυ αγαπη μου εισαι μεσα στο μυαλο μου!!!
οι Ιταλιδες Ναπολιτανες εχουν καταπληκτικη μορφολογια...και οι Καταλινες επαθαν πλακα!!
Προερχονται απο μια νεα Ναπολιτανα εκτροφεα που παζαρευει εναν καταλινογαμπρουλη!
Zήτω οι βιρμανόγατες...όλα τ' 'αλλα είν ' απλά...ζωάκια!!!!!!!!!!!!!!
Ζητω!!!! :up:
Αλλα φιλε Νικο ειμαι της γνωμης να μη συγκρινουμε ζωακια...το καθενα εχει τη δικη του ξεχωριστη, εσωτερικη ή εξωτερικη ομορφια...:)

Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα):lol:

Ετσι μπραβο Γιουλιτσκα,εσυ συγκρατησου γιατι ο Υο-Υο ειναι πεινασμενος. (οπως παντα):lol:
θα του πω να φαει ολα τα επιπλα της σοφιτας να ξεμπερδεψω απο δαυτα!!:lol: για να παρω τα ΙΚΕΑ που γουσταρω!!! Φανταζεσαι το σοφιτονι με ΙΚΕΑ??:inlove::inlove:
Θα πακεταρω τις τουαλετες μου και θα ζω πανω με τις γατες μου...κι ας τους αλλους δυο κατω να να κουρευονται:lol:

Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο.:P (και αυτη ηταν η κακία της ημερας)
Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι.:P

Το να κουρευονται ητο ολιγον τι αστοχο.:P (και αυτη ηταν η κακία της ημερας)
Στειλε με ενα PM να με πεις τι χρειαζεται να φερω μαζι μου.Αμμολεκανη εχεις μια εξτρα;Αμμο θα φερω,μη σας ειμαστε και υποχρεωμενοι.:P
αμμολεκανη εχω μια ωραια μεγαλη που δεν χρησιμοποιω...γατοδεντρι θα σου δωσω ενα μονο για τα νυχια...αν και καλο θα ηταν να σκισουν κανενα παλιοεπιπλο:redface::Pτη τροφη τους φερε, νερο εχουμε:P
τιποτε αλλο απο τα δικα μου δεν σου δινω γιατι μετα θα ψεκαζει ο αλλος σαν παλαβος:/::P
Χθες βρηκα μια νεα ψεκασια στο καναπε μας...αλλα ευτυχως μυριζε ελαχιστα..πηρα το feliway σε σπρει και ψεκασα στα σημεια που παει...και σημερα που μπηκε μεσα πηγε στις γωνιες του, τις μυρισε καλα καλα και ανακουφισμενος απο τη πλημμυρα της φερορμονης, καθισε στα πλακακια ησυχος!!! Επιασε!! :up:
θα σας ψεκασω κι εσας πανω:P να μην εχουν στρες τα μωρα σας γιατι τα καθησυχαζει! Τους αρεσει πολυ!!! μονο μην εξτασιαστειτε κι εσεις και μας τη κανουν απο κατω οι νοικαρηδες:redface::lol:

Πιανει και στους ανθρωπους το feliway;Να παρω πεντε-εξι μπουκαλια;:lol:
Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος.:lol:
Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε.:lol:

Εχε χαρη που δεν κανει να το χρησιμοποιουμε στην εκθεση,αλλιως ολη μερα θα κοιμοταν ο λουκουμογατος.:lol:
Ευχαριστουμε πολυ για τη χορηγια της αμμολεκανης σας,και το φαι μας θα το φερουμε (ειμεθα και ασυμφοροι) και τα μπωλ μας θα τα φερουμε,και τον αντρα μας θα φερουμε.:lol:
Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανω:redface::lol:κρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου:redface::P

τι εννοεις δεν κανει να χρησιμοποιησουμε feliway στην εκθεση? ηθελα να ψεκασω τη σκηνουλα:hmm:της δινω ανθοιαματα της μικρας αλλωστε:hmm:

Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι.:hmm:

Aααα ξεχασα!! μη φερεις το Δημητρη! Εχω εναν αντρα να σου φερω πανω:redface::lol:κρατα τον κιολας και πηγαινε τον στο Βολο μετα!αν θες αφησε τον και στην Εθνικη καπου:redface::P
Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου.:hmm::lol:
Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του.:lol:

Ειναι καλος;Αμα αξιζει τον κοπο να βρω μια δικαιολογια,αμα ειναι κανενα μπαζο μην αφησω το μουκί μου καταμεσης του δρομου.:hmm::lol:
Δεν θελουμε αντρα,εχουμε,και μαλιστα αντρα που δηλωσε οτι δε θα φυγουμε ουτε για φαγητο απο το κλουβακι μας μη παρει κανεις το λουκουμα του.:lol:
Γιατί;;;:mad::P:lol:

Νομιζω δεν κανει να χρησιμοποιησουμε οτιδηποτε εκτος απο προϊοντα καλλωπισμου στην εκθεση,περσι ειχα ρωτησει για το Σειριο και μου ειχαν πει οχι.:hmm:
ναι ε? θα ρωτησω τη Νεκ...δεν θα ψεκασω τη γατα:hmm::Pτο σκηνακι μονο και δεν εχει ηρεμιστικο...:hmm:
μια χαρα ειναι ο αντρας σου! Φερτον! :up:
εμενα εχει φαγωθει φετος να μαθει που ακριβως ειναι η εκθεση...αλλα εχει φαει πορτα...λεει και καλα να μου φερει τη καλπη...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back