ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:26 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.941 25-11-09 12:26 Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: καλά αφου ντρέπεσαι δεν θα σε ξαναπαινέψουμε τόσο παιδιά αυτα τα μουσουδια δεν σας τρελαίνουν;;; Εμενα με κάνουν να θέλω να τα προστατέψω μάλλον μου βγάζουν το μητρικό ένστικτο Click για ανάπτυξη... συμφωνω Ελενα...ασε τη παλιοκακια χαμενη να λεει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... εμεις οι ηθικοι και τιμιοι ομως θα σας κανουμε πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η moukelis έγραψε: #39.942 25-11-09 12:27 Πιφ... Θα σας κανουμε τ'αλατιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Ο erefer έγραψε: #39.943 25-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... Και μένα τιμή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Ο erefer έγραψε: #39.944 25-11-09 12:31 Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #39.945 25-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Elvenstar: καλά αφου ντρέπεσαι δεν θα σε ξαναπαινέψουμε τόσο παιδιά αυτα τα μουσουδια δεν σας τρελαίνουν;;; Εμενα με κάνουν να θέλω να τα προστατέψω μάλλον μου βγάζουν το μητρικό ένστικτο Click για ανάπτυξη... συμφωνω Ελενα...ασε τη παλιοκακια χαμενη να λεει Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... εμεις οι ηθικοι και τιμιοι ομως θα σας κανουμε πολεμο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Η moukelis έγραψε: #39.942 25-11-09 12:27 Πιφ... Θα σας κανουμε τ'αλατιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Ο erefer έγραψε: #39.943 25-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... Και μένα τιμή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Ο erefer έγραψε: #39.944 25-11-09 12:31 Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #39.945 25-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πιφ... Θα σας κανουμε τ'αλατιου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:27 Ο erefer έγραψε: #39.943 25-11-09 12:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... Και μένα τιμή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Ο erefer έγραψε: #39.944 25-11-09 12:31 Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #39.945 25-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμενα μου φαινονται χαζες. Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος! Click για ανάπτυξη... Και μένα τιμή μου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:31 Ο erefer έγραψε: #39.944 25-11-09 12:31 Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #39.945 25-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:32 Η bunny έγραψε: #39.945 25-11-09 12:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες... αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα Click για ανάπτυξη... Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:34 Η moukelis έγραψε: #39.946 25-11-09 12:34 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω! Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω Click για ανάπτυξη... Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:35 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.947 25-11-09 12:35 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Μια χαρά είμαι! Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά? Click για ανάπτυξη... καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:36 Η bunny έγραψε: #39.948 25-11-09 12:36 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους. Click για ανάπτυξη... ΕυχαριστώΔηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:37 Η moukelis έγραψε: #39.949 25-11-09 12:37 Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:39 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.950 25-11-09 12:39 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις Click για ανάπτυξη... τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.951 25-11-09 12:40 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:41 Η bunny έγραψε: #39.952 25-11-09 12:41 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ. Click για ανάπτυξη... Α ενταξει. το 'πιασα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:42 Η bunny έγραψε: #39.953 25-11-09 12:42 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα... φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε... Click για ανάπτυξη... Τι ειναι αγκουτια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.954 25-11-09 12:43 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Τι ειναι αγκουτια; Click για ανάπτυξη... Δωρα μη της πεις και μας παρει τη δουλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Ο erefer έγραψε: #39.955 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι.... κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα... Click για ανάπτυξη... Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.956 25-11-09 12:44 Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από erefer: Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε" Θα ετοιμάσω κείμενο Click για ανάπτυξη... μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #39.957 25-11-09 12:46 παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:46 Η moukelis έγραψε: #39.958 25-11-09 12:46 Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: V_Jo moukelis Tsakoulinaki Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
erefer Διάσημο μέλος Ο erefer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.731 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:49 Ο erefer έγραψε: #39.959 25-11-09 12:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 1996 1997 1998 1999 2000 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 2053 Επόμενη First Προηγούμενη 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 1998 από 2053 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη Click για ανάπτυξη... Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2009 στις 12:50 Η bunny έγραψε: #39.960 25-11-09 12:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες; Γιουλη ημανε καλη; Click για ανάπτυξη... Όχι Θίχτηκα τωρα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.