Birman-maniacs

καλά αφου ντρέπεσαι δεν θα σε ξαναπαινέψουμε τόσο :lol:

παιδιά αυτα τα μουσουδια δεν σας τρελαίνουν;;; Εμενα με κάνουν να θέλω να τα προστατέψω μάλλον μου βγάζουν το μητρικό ένστικτο :hmm:
συμφωνω Ελενα...ασε τη παλιοκακια χαμενη να λεει:P
Εμενα μου φαινονται χαζες.
Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος!:lol:
:lol::lol::lol::lol:
εμεις οι ηθικοι και τιμιοι ομως θα σας κανουμε πολεμο:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πιφ...
Θα σας κανουμε τ'αλατιου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμενα μου φαινονται χαζες.
Βασιλη καλωσορισες στο κλαμπ των κακων εκτροφεων!Χαρα μας να σε εχουμε μελος!:lol:

Και μένα τιμή μου:lol:

Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα:D Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά:lol: 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις:D

σωστα μιας και δεν εχεις ιδεα απο Νορβηγικες και Βιρμανικες γατες...:lol:
αυτο με το λαιμο να το προσεξεις μικρη Κουνελομαμα;):P
Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω!:P Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω:whistle:

Από Νορβηγικες φυσικά και δεν έχω!:P Ούτε χρωματισμούς δεν ξέρω:whistle:
Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους.:P

Μια χαρά είμαι!:D
Δεν ξέρω τι απέγιναν, δεν εχουν στείλει email. Nα'ναι καλά?:hmm:
καλα ειναι..."μιλησαμε" χθες...

Χριστινακι περαστικα.Τα φυλλαδια ειναι για τους παντελως ασχετους.:P
Ευχαριστώ:)Δηλαδή τί γράφουν μέσα; Ότι οι γάτες έχουν πόδια,μάτια,αυτιά,ρουθούνια,νύχια...;:lol:

Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ.

Γιούλη η Τάνια μου έστειλε φωτογραφίες αλλα μου έστειλε ένα άσχετο γατί, κάτι με fire είχε μέσα:D Λέω πάει τα 'παιξε αυτή απ'την γρίπη, αλλά μετά σκέφτηκα οτι δεν μπορούσε να πάει να βγάλει και είπε να με ικανοποιήσει με αλλα γατιά:lol: 2 φορές είπε πως θα μου στείλει σύντομα φωτογραφίες απ'την πέρλα, θα 'χει τύψεις:D
τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι....
κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα...:lol:

Οχι μαρη,καποια πολυ πολυ γενικα πραγματα για την ιστορια τους,την εμφανιση και το χαρακτηρα τους.Σαν περιληψη του κειμενου που εχω στο σαιτ.
μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα...
φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε...:lol:

Α ενταξει. το 'πιασα.

μια απο τα ιδια...ουτε χρωματα ουτε τιποτα...
φανταζεσαι να τους βαζαμε και τα αγκουτια? δεν θα ξερανε που να κρυφτουνε...:lol:
Τι ειναι αγκουτια;:redface::P

τωρα Βασιλη θα σου στελνουν ολες τις νεες φωτο ασχετως της δικης σου...και εσυ πρεπει παντα να τους λες ποσο ωραια γατια εχουν και ποσο καλες εκτροφεις ειναι....
κανε ενα standar κειμενο και βαζε το καθε φορα...:lol:

:lol::lol::lol:
Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε":lol: Θα ετοιμάσω κείμενο:D

:lol::lol::lol:
Δεν ήξερα οτι "θέλουν να το ακούνε":lol: Θα ετοιμάσω κείμενο:D
μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη:lol::lol:

παντως το Περλονι ειναι πανεμορφο γατι...το χαζευα παλι χθες σε αυτες τις αναριθμητες 2 φωτο:lol:

Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες;
Γιουλη ημανε καλη;

μπηκες και εσυ στη λιστα του "γλυψι γλυψι" Βασιλακηηηηη:lol::lol:

Kάθε φορά που θα τους στέλνω email θα εχει θέμα: Fantastic Birman Cattery:lol::lol::lol:

Χριστινα παιδι μου,αυτα ειναι για μεγαλους,μη ρωτας.Και για εκτροφεις.Ειμαστε κλειστο κλαμπ,δεν λεμε τα επαγγελματικα μας μυστικα,για τι μας περασες;
Γιουλη ημανε καλη;
Όχι:mad: Θίχτηκα τωρα:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back