Birman-maniacs

περηφανα βουνα....περηφανος ιδιοκτητης Βιρμανικης...:rolleyes:
γατουλα που απορει προς τι αυτη η αγκαλια:redface::lol:

KenzoBOB.jpg

πολυ πιπινικο βλεμμα εχει αυτη η γατα..:inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εελα!!!κοιτα,ξερω καποια πραγματα αλλα δεν εχω βοσκισει κιολας...:D:D
μην φανταστεις!!
εσυ απο που Γιουληηηηηηη?δεν ησουν παντα Ερυθραια?;);):P

ασχετα αν εχει αυτια,εμενα μου θυμιζει κουκουβαγια εκει πανω με αυτα τα ολοστρογγυλα ματια!!:P:P:P:P
ειναι πανεμορφη!!:inlove::inlove::inlove::inlove:
γεννημα θρεμα...αλλα οι καταβολες ειναι απο χουριο της Ηπειρου και της Θεσσαλιας :cool::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

soulmatefoto7.jpg

γεννημα θρεμα...αλλα οι καταβολες ειναι απο χουριο της Ηπειρου και της Θεσσαλιας :cool::D

ααα!!!!!!:P:P:Pγιατι ειχα εντυπωση οτι εχεις σχεση με Σμυρνη?:blink::blink::blink:
ειμαι στοκος?

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΝΤΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

ααα!!!!!!:P:P:Pγιατι ειχα εντυπωση οτι εχεις σχεση με Σμυρνη?:blink::blink::blink:
ειμαι στοκος?
οχι καλε...Σμυρνια απο τη μερια της μαμας...απο εκει ηταν οι παππουδες μου αλλα δεν πηγα ποτε...
μονο στο χωριο του μπαμπα τα καλοκαιρια...ξυποληταρια ολη μερα αλητευα με παιδακια μου μυριζαν γαλα και γιαουρτι:)μου αρεσαν αυτα τα απλα παιδια...:)
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΥΝΤΩΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
ειναι ενας γατος Βιρμανιας blue point:):lol:
soulmatefoto14.jpg

Primafoto13.jpg

οχι καλε...Σμυρνια απο τη μερια της μαμας...απο εκει ηταν οι παππουδες μου αλλα δεν πηγα ποτε...
μονο στο χωριο του μπαμπα τα καλοκαιρια...ξυποληταρια ολη μερα αλητευα με παιδακια μου μυριζαν γαλα και γιαουρτι:)μου αρεσαν αυτα τα απλα παιδια...:)

ειναι ενας γατος Βιρμανιας blue point:):lol:
soulmatefoto14.jpg

ετσι οπως το λες σαν να μου διαβαζεις αποσπασμα απο το καπλανι της βιτρινας ειναι...:happy::happy::happy:
ειναι ενας γατος βιρμανιας blue point?τι μας λες...:blink::blink::lol::lol::lol::lol:

ωραιος που ειναι....:inlove::inlove::inlove::inlove::up:
σαν χνουδομπαλακι ειναι..

ειμαστε οι γατες λαστιχο:cool::cool::lol:

201000001391.png

ξυποληταρια ολη μερα αλητευα με παιδακια μου μυριζαν γαλα και γιαουρτι:)μου αρεσαν αυτα τα απλα παιδια...:)
Ειπε η Μαρια Χουακινα...:lol::lol::lol::lol::lol:
Αχ συγνωμη Γιουλιτσκα,δεν αντεξα...:lol:
Αμα κανω και δευτερη φουρνια πιο κοντα στις γιορτες θα σου στειλω ενα πακετακι για να μην σου μπαγιατεψουν.

Ειπε η Μαρια Χουακινα...:lol::lol::lol::lol::lol:
Αχ συγνωμη Γιουλιτσκα,δεν αντεξα...:lol:
Αμα κανω και δευτερη φουρνια πιο κοντα στις γιορτες θα σου στειλω ενα πακετακι για να μην σου μπαγιατεψουν.
αυτη να υποθεσω ειναι πρωταγωνιστρια σε Βραζιλιανικο σηριαλ? :P
καλα αυτο δεν παιζει!!!:blink::blink::blink::blink:την εχουν τραβηξει απο πανω!!:lol::lol::lol:
τι λες καλε? ξεχασες τη Καλυψω που τεντωνεται και λυγιζει στα χερια μου?:lol:

Oχι καλε,δεν εβλεπες Καρουζελ;

αυτη να υποθεσω ειναι πρωταγωνιστρια σε Βραζιλιανικο σηριαλ? :P

τι λες καλε? ξεχασες τη Καλυψω που τεντωνεται και λυγιζει στα χερια μου?:lol:

οχι δεν την ξεχασα αλλα αυτη τεντωνεται στα χερια σου!!δεν κανει κατακορυφο με κληση...:lol::lol::lol::lol:

xmmm...η καλυψω ειναι κουκλαρα γιατι τα μπλε ματια της κανουν αντιθεση με το σκουρο του προσωπου...και γιατι να καλτσακια τις φενονται απο μιλια μακρυαααα...

τα αλλα δυο σου παλι εχουν ποιο γλυκα χρωματα...

οποτε ποιο απο ολα να σου "δανιστω" για μερικα χρονακια?...και τα 3 γιατι δεν μπορω τα δηλιματα...

υπαρχουν πολλες υπεροχες ρατσες...αλλα νομιζω η βιρμανιας ειναι στην κορυφη των προτιμησεων μου..και σαν εμφανιση..και σαν ιδιοσυγκρασια...
ελπιζω καποια μερα να αποκτισω μια κρυρια της ρατσας αυτης...!

τα καλτσακια της Καλυψως φαινονται στα ματια της φαντασιας μας θα ελεγα Αγγελε:lol::lol::lol:
Ειναι κορυφαια τα Βιρμανακια....συμφωνω απολυτα...
παρε να αρρωστησεις κι εσυ:P
www.birman.gr

ωωωωωωχ....με εκανες ζημια τωρα...εκλεισα την σελιδα γιατι ειδα πολυ ωραι απραγματα...και θα με παρουν τα χαραματα αμμα την κοιτουσα..η αρωστια προγραματιζετε για αυριο...

λυπον...ειστε για ενα συνεταιρικο εκτροφειο?2 να εχω εγω..2 ο αλλος...2 ο παραδιπλα...δεν βγενουμε στο χωρο παιδια:lol:

τυχεροι οσοι τις εχετε!!!
ελπιζω αργοτερα...σε καποια χρονια να εχω την δυνατοτητα(τα 3 χ...χρονος,χωρος και το καταραμενο χρημα) και εκτος των ημιαιμακων να εχω και καμια βιρμανιας...γιατι αυτη η καψουρα αντι να φευγει φουντονει...

η αρρωστια αγαπητε Αγγελε...δεν σταματα στο ενα...αντιθετα φουντωνει περισσοτερο:redface::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back