Birman-maniacs

josi2aar6.jpg

η γιαγια του Μορφεα:rolleyes:
μπλε τορτι​

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγουρα δεν επιλεγεις εκτροφεα με βαση το χρωμα...

το οτι ετοιμαζεται ελληνικο εκτροφειο ειναι υπεροχο νεο...οποτε ΟΟΟΟΟταν θα θελισω ενα βιρμανακι να φροντιζω σε ελληνικο εκτροφειο ελπιζω να απευθυνθω...

αυτο που λες με το ποιο γατακι θα σε κερδισει ειναι πιστευ ωκαι η ποιο μεγαλη αληθεια...ειναι κλασικο αλλα θα το πω...σε διαλεγει...δεν το διαλεγεις!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Διονυση τη NUANCES την ειδες?

Ναι ωραια γατια εχει!

quincy1.jpg
ο
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...:inlove:

Αν και τα κοκκινα δεν ειναι το καλυτερο μου αυτο ειναι super!

σιγουρα δεν επιλεγεις εκτροφεα με βαση το χρωμα...

το οτι ετοιμαζεται ελληνικο εκτροφειο ειναι υπεροχο νεο...οποτε ΟΟΟΟΟταν θα θελισω ενα βιρμανακι να φροντιζω σε ελληνικο εκτροφειο ελπιζω να απευθυνθω...

αυτο που λες με το ποιο γατακι θα σε κερδισει ειναι πιστευ ωκαι η ποιο μεγαλη αληθεια...ειναι κλασικο αλλα θα το πω...σε διαλεγει...δεν το διαλεγεις!
ακριβως;):):)

α..οκ διαβασα ξανα τα ποστ(νισταζω κιολας...δεν τα πιανω τετοια ωρα με την πρωτη) και καταλαβα...
σιγουρα κοιτας την μορφολογια...εγω ομως οχι τοσο...αφου θα την θελω για συντροφεια και προφανως θα στειρωθει...οποτε δεν εγινε και τιποτα να μην ειναι ενα υπεροχο διγμα της φυλης...
αυτο με το υφος παιζει πολυ και σε εμανα:rolleyes:...αμμα εχει υφος που σε κερδιζει δεν παει να ειναι και μπλε με μοβ βουλες:hmm:

α..οκ διαβασα ξανα τα ποστ(νισταζω κιολας...δεν τα πιανω τετοια ωρα με την πρωτη) και καταλαβα...
σιγουρα κοιτας την μορφολογια...εγω ομως οχι τοσο...αφου θα την θελω για συντροφεια και προφανως θα στειρωθει...οποτε δεν εγινε και τιποτα να μην ειναι ενα υπεροχο διγμα της φυλης...
αυτο με το υφος παιζει πολυ και σε εμανα:rolleyes:...αμμα εχει υφος που σε κερδιζει δεν παει να ειναι και μπλε με μοβ βουλες:hmm:
:lol::lol::lol:
Συμφωνω! Θελεις ενα Pet/heart quality Βιρμανακι τοτε:)

quincy1.jpg
ο
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...:inlove:

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove: σαν αρκουδακι ειναι παναθεμα το!!:P
πωπωπω!! ταραχτηκα..

josi2aar6.jpg

η γιαγια του Μορφεα:rolleyes:
μπλε τορτι​

ωωωω!!!! μα τι υφος ειναι αυτο?:up::up:

μολις επαθα υπογλυκαιμια και ζαλιστηκα:(

για μισο λεπτο...να φαω ενα κομματακι...τοσο δα μικρο...:P

going_wild_091114.jpg

αχχ!! τωρα ειμαι καλυτερα
:rolleyes:

μολις επαθα υπογλυκαιμια και ζαλιστηκα:(

για μισο λεπτο...να φαω ενα κομματακι...τοσο δα μικρο...:P

going_wild_091114.jpg

αχχ!! τωρα ειμαι καλυτερα
:rolleyes:

σαν παστα ειναι!!!πωπω!!:happy::happy::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
να φαω κι εγω λιγο?

σαν παστα ειναι!!!πωπω!!:happy::happy::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
να φαω κι εγω λιγο?
ναι ναι! κατσε να φερω κουταλια! κι ενα για τη Δωρα:lol:

Εγω δε θελω,λιγωνομαι.:P

η Γιαννα τη μουρη, εγω την ουρα και η Δωρα τα ποδια με τη σαντιγυ τοτε:lol:

ναι ναι! κατσε να φερω κουταλια! κι ενα για τη Δωρα:lol:

μα φυσικα και για την Δωρα..:up::up::up:
ολοι μαζι θα φαμε!!!:P:P:P

η Γιαννα τη μουρη, εγω την ουρα και η Δωρα τα ποδια με τη σαντιγυ τοτε:lol:

την μουρη ηθελα!!!που το καταλαβες??:lol::lol::rolleyes:

την μουρη ηθελα!!!που το καταλαβες??:lol::lol::rolleyes:
γιατι εισαι σοκολατοfan ενω εγω λιγωνομαι:Pθα αρκεστω στο καπρις πουρακι μου:lol:

Γεια σας Μοναχοφαγούδες. :mad: :P

Γεια σας Μοναχοφαγούδες. :mad: :P
ελα ελα!!! Πιασε κουταλι κι εμεινε πολλη πολλη σαντιγυ και δυο σοκολατενια στρογγυλα μπαλακια:redface::redface::lol:

:lol: :lol: :lol: :lol:
Το καλύτερο δηλ. :redface:
Δεν παίζεσαι. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο αυτή τη στιγμή. Και έχω πέσει κάτω απ' το γέλιο.

:lol: :lol: :lol: :lol:
Το καλύτερο δηλ. :redface:
Δεν παίζεσαι. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο αυτή τη στιγμή. Και έχω πέσει κάτω απ' το γέλιο.
Χα χα! Στην εφερα! Ειναι κοριτσι! Θα αρκεστεις στη σκετη σαντιγυ:lol::lol::lol::lol:

Πάααααλι στην πείνα. :cry: :P
Που θα παει όμως......

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back