ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

μπλε τορτι
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
το οτι ετοιμαζεται ελληνικο εκτροφειο ειναι υπεροχο νεο...οποτε ΟΟΟΟΟταν θα θελισω ενα βιρμανακι να φροντιζω σε ελληνικο εκτροφειο ελπιζω να απευθυνθω...
αυτο που λες με το ποιο γατακι θα σε κερδισει ειναι πιστευ ωκαι η ποιο μεγαλη αληθεια...ειναι κλασικο αλλα θα το πω...σε διαλεγει...δεν το διαλεγεις!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dion1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Διονυση τη NUANCES την ειδες?
Ναι ωραια γατια εχει!
ο![]()
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...![]()
Αν και τα κοκκινα δεν ειναι το καλυτερο μου αυτο ειναι super!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ακριβωςσιγουρα δεν επιλεγεις εκτροφεα με βαση το χρωμα...
το οτι ετοιμαζεται ελληνικο εκτροφειο ειναι υπεροχο νεο...οποτε ΟΟΟΟΟταν θα θελισω ενα βιρμανακι να φροντιζω σε ελληνικο εκτροφειο ελπιζω να απευθυνθω...
αυτο που λες με το ποιο γατακι θα σε κερδισει ειναι πιστευ ωκαι η ποιο μεγαλη αληθεια...ειναι κλασικο αλλα θα το πω...σε διαλεγει...δεν το διαλεγεις!

ΑΓΓΕΛΟΣ2
Δραστήριο μέλος
σιγουρα κοιτας την μορφολογια...εγω ομως οχι τοσο...αφου θα την θελω για συντροφεια και προφανως θα στειρωθει...οποτε δεν εγινε και τιποτα να μην ειναι ενα υπεροχο διγμα της φυλης...
αυτο με το υφος παιζει πολυ και σε εμανα
...αμμα εχει υφος που σε κερδιζει δεν παει να ειναι και μπλε με μοβ βουλες
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
α..οκ διαβασα ξανα τα ποστ(νισταζω κιολας...δεν τα πιανω τετοια ωρα με την πρωτη) και καταλαβα...
σιγουρα κοιτας την μορφολογια...εγω ομως οχι τοσο...αφου θα την θελω για συντροφεια και προφανως θα στειρωθει...οποτε δεν εγινε και τιποτα να μην ειναι ενα υπεροχο διγμα της φυλης...
αυτο με το υφος παιζει πολυ και σε εμανα...αμμα εχει υφος που σε κερδιζει δεν παει να ειναι και μπλε με μοβ βουλες
![]()

Συμφωνω! Θελεις ενα Pet/heart quality Βιρμανακι τοτε

Luna
Περιβόητο μέλος
ο![]()
κοιτα ενα κοκκινο μωρο...![]()

σαν αρκουδακι ειναι παναθεμα το!!
πωπωπω!! ταραχτηκα..
![]()
η γιαγια του Μορφεα
μπλε τορτι
ωωωω!!!! μα τι υφος ειναι αυτο?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

για μισο λεπτο...να φαω ενα κομματακι...τοσο δα μικρο...

αχχ!! τωρα ειμαι καλυτερα

Luna
Περιβόητο μέλος
μολις επαθα υπογλυκαιμια και ζαλιστηκα
για μισο λεπτο...να φαω ενα κομματακι...τοσο δα μικρο...
![]()
αχχ!! τωρα ειμαι καλυτερα
![]()
σαν παστα ειναι!!!πωπω!!

να φαω κι εγω λιγο?
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι ναι! κατσε να φερω κουταλια! κι ενα για τη Δωρασαν παστα ειναι!!!πωπω!!
να φαω κι εγω λιγο?

moukelis
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Luna
Περιβόητο μέλος
ναι ναι! κατσε να φερω κουταλια! κι ενα για τη Δωρα![]()
μα φυσικα και για την Δωρα..

ολοι μαζι θα φαμε!!!

Luna
Περιβόητο μέλος
η Γιαννα τη μουρη, εγω την ουρα και η Δωρα τα ποδια με τη σαντιγυ τοτε![]()
την μουρη ηθελα!!!που το καταλαβες??

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
γιατι εισαι σοκολατοfan ενω εγω λιγωνομαιτην μουρη ηθελα!!!που το καταλαβες??![]()
θα αρκεστω στο καπρις πουρακι μου
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ελα ελα!!! Πιασε κουταλι κι εμεινε πολλη πολλη σαντιγυ και δυο σοκολατενια στρογγυλα μπαλακιαΓεια σας Μοναχοφαγούδες.![]()
![]()

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Το καλύτερο δηλ.

Δεν παίζεσαι. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο αυτή τη στιγμή. Και έχω πέσει κάτω απ' το γέλιο.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Χα χα! Στην εφερα! Ειναι κοριτσι! Θα αρκεστεις στη σκετη σαντιγυ![]()
![]()
![]()
Το καλύτερο δηλ.
Δεν παίζεσαι. Ευτυχώς είμαι μόνη στο γραφείο αυτή τη στιγμή. Και έχω πέσει κάτω απ' το γέλιο.

gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος

Που θα παει όμως......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 4 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool