British - maniacs

Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Τελεια. Γιατί δεν παίρνεις Δωράκι ένα τέτοιο αρκουδάκι? Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Σήμερα η Λούση έχει τις στριμένες της... Βλέπει τα γατιά να παίζουν με τα παιχνίδια τους κ πάει κ τους τα παίρνει απ΄το στόμα κ τα αγριεύει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μάλλον ζηλεύει που παίζουν μεταξύ τους κ αυτή δεν έχει παρέα. Και επίσης τα πήρε στο κρανίο που δεν της έδωσα κοτόπουλο που καθάρισα κ πέταξα τις πέτσες κ αυτή το μύριζε... Τι να πω η στριγγλίτσα τι έπαθε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα...
Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων.

Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια.

δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!:P:Pεγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο..:lol::lol::lol:

Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα...
Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων.
Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη???:blink:

Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο.:hmm::cool:

Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα.:)

Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες???:)

Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες???:)
Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια...
Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα.;)

Γεια! :mad:

Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο!

Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!!

Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες????

Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!!

Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry:

Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες!:P

Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες!:P

Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! :P

Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια...

Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια...

Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου!

Καλέ τι σοκολατάκια:confused:......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο.:lol::lol::lol:
Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα!:lol::up::up::up:

δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!:P:Pεγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο..:lol::lol::lol:
Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά:blink::blink::lol:....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια:D

ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ..

rosies.jpg

crackermabledonromeo_000.jpg
cacat1_9.gif

mabledonCrackerinatree_000.jpg
cacat1_9.gif
bshbestobritzromeo_000.jpg
cacat1_9.gif
gorg_000.jpg

μονο σε μενα αρεσει?

Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει:)....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα:lol:....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο:/:...θέμα γούστου;)

Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει:)....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα:lol:....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο:/:...θέμα γούστου;)
εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!:rolleyes:φαινεται αλλωστε!!!:P

παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back