British - maniacs

οντως....;)μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!!:whistle::whistle:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οντως....;)μην το λες οτι θα κλεψεις το μωρο γιατι μετα οι κατηγοριες θα πεσουν πανω σου !!!!παιχ'το αδιαφορη!!:whistle::whistle:

Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις.

Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? :cool:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλε κανεις δεν θα καταλαβει τιποτις.

Ολοι θα νομίζουν οτι ειμαι ακομα αγγλια. Για χαζη μ'εχεις? :cool:

ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα...:whistle::whistle::whistle:

ετσι σε θελω...και εγω δεν ξερω τιποτα...:whistle::whistle::whistle:

Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"!:up::up:

Αν κανεις την παπια θα γλυτώσει ο Γκρίζλυ την απαγωγη. Θα σε ρωτάνε και θα λες "καλε τι λετε. Αυτη ακόμα αγγλια ειναι"!:up::up:

:lol::lol:αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα...:whistle::whistle::whistle::whistle:

:lol::lol:αν ειναι να γλιτωσω το παιδι μου...απο τωρα...:whistle::whistle::whistle::whistle:

Ε καλα τώρα ειμαι αγγλια ετσι κι αλλιως αρα θα λες την αληθεια. Αλλα συντομα....να συνεχίσεις να λες το ιδιο τροπαρι. "Αυτη ειναι αγγλια". :lol::lol:

Καλημέρα!
Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? :redface:ποιο πήρες εσυ?? :hmm:
Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum...
πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε??:redface: Στο χρωστάγαμε άλλωστε! ;):)
Λοιπόν το σκέφτομαι για την έκθεση γιατί κατάλαβα ότι και το ξενοδοχείο είναι οικονομικό... θα δω... :)
Θα έρθω και θα χαρώ πολύ να βοηθήσω και το Νικολετάκι και την Αννα και τη Νεκταρία!

Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά!

Καλημέρα Γιούλη! Μην το σκέφτεσαι καθόλου για την έκθεση, να έρθεις σίγουρα! Δεν ξέρω αν έχεις έρθει σε έκθεση στην Αθήνα, αλλά στην Βουλγαρία είναι πολύ καλύτερα με πολύ περισσότερες συμμετοχές. Αξίζει πραγματικά!
Γι'αυτό φτιάχνομαι Αννούλα μου... θα έρθω για βοήθεια και χάζι...:)
Επίσης θέλω να μιλήσω και με εκτροφείς Βιρμανικών! :)
Ασε έχουν ξεσηκωθεί και οι Birmaniacs... για εμάς αφιερωματάκι δεν θα εχει?? :P:lol:

Αννα... δεν ανοίγεις ένα thread να τα λέμε εκεί οι ενδιαφερόμενοι?? :hmm:Λέω εγώ τώρα... :rolleyes:

Καλημέρα!

Νικολέτα βάλε μας ονόματα των μωρών και χρήστες του forum...
πάντως φιλενάδα... έβαλα κι εγώ λίγο το χεράκι μου... στο μπουμπούκι σου ε??:redface: Στο χρωστάγαμε άλλωστε! ;):)

Λοιπόν έχουμε και λέμε::D

Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ

Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν

Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ

Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων

οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ.....:(

Ευχαριστούμε για το χεράκι:rolleyes::rolleyes: (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε :confused:)

Υ.Γ.
Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση:up::up:

Λοιπόν έχουμε και λέμε::D

Nickis -----Γκριζούλης / Γκρίζλυ

Αντωνία-----Γκρινιάρα/ Κάρμεν

Αναστασία---- Χουρχούρη/ Σεβάχ

Κορίνα-----Μπούλη/Νέρων

οι υπόλοιποι δεν είναι στο φόρουμ.....:(

Ευχαριστούμε για το χεράκι:rolleyes::rolleyes: (δεν κατάλαβα γιατί μας το χρωστούσατε :confused:)

Υ.Γ.
Γιούλη μου, θα είναι τέλεια αν μπορέσεις και έρθεις στην έκθεση:up::up:
Erefer Και Ερωτας! ;)Οι διάσημοι "Ερ";):lol:

Erefer Και Ερωτας! ;)Οι διάσημοι "Ερ";):lol:
Αααααα....σιγά το πράγμα καλέ:rolleyes:...χαρά μου να σας βρίσκω τους έρωτες της ζωής σας!!!!:up::lol::lol:

το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... :hmm:(το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...)

το θέλω κι εγώ πολύ να έρθω στην Εκθεση... αλλά μια το σκέφτομαι θετικά και μια αρνητικά... :hmm:(το δεύτερο φυσικά είναι για το οικονομικό...)
Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε:D;).....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό.:hmm:

Κοίτα, αν δεν έρθει ο Κώστας τελικά, μπορούμε να πάρουμε ένα δίκλινο που πάει περίπου 40 ευρώ και να το μοιραστούμε:D;).....και το εισιτήριο με το τρένο δεν πρέπει να είναι πολύ ακριβό.:hmm:

Με το τρένο απο Θεσσαλονίκη είναι 34 ευρώ με επιστροφή.:)

Καλημέρα!
Nickis τέλειος ο γατούλη σου?? Αγοράκι δεν είναι? :redface:ποιο πήρες εσυ?? :hmm:

γιουλη μου ειδες ποιον πηρα...το πρωην γκριζουλη!!ευχαριστουμε!ευχαριστουμε!

Νικολετα κοιταααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

o-wurf_002.jpg

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
γιατί το κάνεις αυτό??? Τι σου έκανα??????????:cry::cry:

:P:up::up:

black11.jpg

blackundpueppy1.jpg

classics.jpg

dalton4.jpg
jules_012.jpg

josie.jpg

kimba1.jpg

kimbaundfreund.jpg

kira.jpg

kira3.jpg

lilly1.jpg

lucky1.jpg

lucky11.jpg

mogli_001.jpg

spottedmaedchen.jpg

tabbys.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back