moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:45 Η moukelis έγραψε: #2.021 18-10-08 00:45 Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Τελευταία επεξεργασία: 1 Δεκεμβρίου 2012 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:50 Η staman2 έγραψε: #2.022 18-10-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Τελεια. Γιατί δεν παίρνεις Δωράκι ένα τέτοιο αρκουδάκι? Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Σήμερα η Λούση έχει τις στριμένες της... Βλέπει τα γατιά να παίζουν με τα παιχνίδια τους κ πάει κ τους τα παίρνει απ΄το στόμα κ τα αγριεύει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μάλλον ζηλεύει που παίζουν μεταξύ τους κ αυτή δεν έχει παρέα. Και επίσης τα πήρε στο κρανίο που δεν της έδωσα κοτόπουλο που καθάρισα κ πέταξα τις πέτσες κ αυτή το μύριζε... Τι να πω η στριγγλίτσα τι έπαθε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #2.023 18-10-08 00:55 Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #2.024 18-10-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Click για ανάπτυξη... δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #2.025 18-10-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:50 Η staman2 έγραψε: #2.022 18-10-08 00:50 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Τελεια. Γιατί δεν παίρνεις Δωράκι ένα τέτοιο αρκουδάκι? Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Σήμερα η Λούση έχει τις στριμένες της... Βλέπει τα γατιά να παίζουν με τα παιχνίδια τους κ πάει κ τους τα παίρνει απ΄το στόμα κ τα αγριεύει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μάλλον ζηλεύει που παίζουν μεταξύ τους κ αυτή δεν έχει παρέα. Και επίσης τα πήρε στο κρανίο που δεν της έδωσα κοτόπουλο που καθάρισα κ πέταξα τις πέτσες κ αυτή το μύριζε... Τι να πω η στριγγλίτσα τι έπαθε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #2.023 18-10-08 00:55 Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #2.024 18-10-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Click για ανάπτυξη... δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #2.025 18-10-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Τελεια. Γιατί δεν παίρνεις Δωράκι ένα τέτοιο αρκουδάκι? Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Σήμερα η Λούση έχει τις στριμένες της... Βλέπει τα γατιά να παίζουν με τα παιχνίδια τους κ πάει κ τους τα παίρνει απ΄το στόμα κ τα αγριεύει. Δεν ξέρω τι έχει πάθει. Μάλλον ζηλεύει που παίζουν μεταξύ τους κ αυτή δεν έχει παρέα. Και επίσης τα πήρε στο κρανίο που δεν της έδωσα κοτόπουλο που καθάρισα κ πέταξα τις πέτσες κ αυτή το μύριζε... Τι να πω η στριγγλίτσα τι έπαθε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 00:55 Η moukelis έγραψε: #2.023 18-10-08 00:55 Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #2.024 18-10-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Click για ανάπτυξη... δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #2.025 18-10-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:02 Η nickis έγραψε: #2.024 18-10-08 01:02 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Click για ανάπτυξη... δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #2.025 18-10-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Τ Τώρα κρατάω αγκαλιά τον Σεβάχ και σου γράφω. Βέβαια όταν τον παίρνω αγκαλιά ο κλαψιάρης νιαουρίζει τοσο γελοία για να τον αφήσω κάτω που με πιάνουν τα γέλια. Click για ανάπτυξη... δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:10 Η staman2 έγραψε: #2.025 18-10-08 01:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχω ηδη δυο βρε Αναστασια και δυσκολευομαι στις μετακινησεις...Εξαλλου εμενα το ονειρο μου ειναι τα ασημενια,και τα μπλε ρωσσικα.Θα μου αρεσε να ιδρυσω καποτε ενα εκτροφειο μπλε ρωσσικων αλλα δεν εχω σταθερη βαση ακομα... Η Λουσιτα ειναι στειρωμενη;Λες να της φταιει αυτο;Ποσο ειναι τωρα;Κι ο Ιβαν μας εχει αρχισει και βγαζει περιεργες συμπεριφορες αλλα ειναι και 14 ετων. Click για ανάπτυξη... Στειρωμένη είναι βέβαια από 14 μηνών την στείρωσα. Τώρα είναι 5 ετών και 8 μηνών. Δεν είναι παράξενη με τα ζωάκια αλλά σήμερα είναι κάπως. Μάλλον φταίμε κ εμείς. Εγώ προσωπικά μπαίνω στο σπίτι κι ενώ αυτή έρχεται με χαρά να με υποδεχθεί, εγω φωνάζω τα γατια και χαϊδεύω πρώτα τα γατια κ μετά αυτήν.Δεν το κάνω επίτηδες. Επειδή αυτή έρχεται κατευθείαν, την αφήνω για μετά κ αναζητώ τα γατιά. Κ επίσης είναι πολυ λαίμαργη κ σήμερα μου το κρατάει που δεν της έδωσα λιχουδιά. Η τσαντίλα της άρχισε απ την στιγμή που είδε τον Σεβάχ κ τη Νάλα να μυρίζουν τα σκουπίδια που είχα μεσα κόκαλα και πέτσες από κοτόπουλο. Κ επειδή δεν την αφήνω να πλησιάζει τα σκουπίδια κ τα γατιά πλησίασαν, αυτή θύμωσε. Τι να πω γεροντοκόρη??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:11 Η staman2 έγραψε: #2.026 18-10-08 01:11 Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Παιδιά καληνύχτα.Πάω για μπανάκι κ ύπνο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:36 Η moukelis έγραψε: #2.027 18-10-08 01:36 Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αχ μωρε μαλλον ζηλευει...Καληνυχτα κι ονειρα γλυκα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
arfic Εκκολαπτόμενο μέλος Η arfic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Λαύριο (Αττική). Έχει γράψει 322 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:44 Η arfic έγραψε: #2.028 18-10-08 01:44 Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 01:56 Η moukelis έγραψε: #2.029 18-10-08 01:56 Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από arfic: Βρε Δώρα τα μωρά τα choc σε πιο σαιτ τα βρηκες??? Click για ανάπτυξη... Το σοκολατενιο δεν ειναι αναγνωρισμενο χρωμα σε ολες τις διοργανωσεις για τα βρετανακια... Εδω ας πουμε ομως εχουν καποια σοκολατενια,αλλα πολλοι δουλευουν ακομα το χρωμα γιατι ειναι δυσκολο να φτασουν τα στανταρ,δεν υπαρχουν πολλες καλες γραμμες ακομα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:04 Η aalyah έγραψε: #2.030 18-10-08 02:04 Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια! Τι θα γινει?? Εδω μπαινουμε...καρδιακο! Στα βιρμανακια μπαινουμε.....εγκεφαλικο!!! Εμας τις ερμες τις στειρες γατομανες που ειμαστε χωρις γατοπαιδα γιατι μας βασανιζεται με τοσες φωτογραφιες???? Θα κανω απεργια! Θα σταματησω να μπαινω αν συνεχισουμε ετσι!!! Θελψ γατααααααααααααααααακιιιι. Σνιφ :cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:06 Η moukelis έγραψε: #2.031 18-10-08 02:06 Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:13 Η aalyah έγραψε: #2.032 18-10-08 02:13 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Και που να μεινει εγκυος η Μοιρα,την εβαψες! Click για ανάπτυξη... Δωρακι προειδοποιω! Θα αρχισω και με απειλες στα σοκολατακια ε! Δεν θα κινδυνευουν μονο τα ραισοπουλα με απαγωγη! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:18 Η moukelis έγραψε: #2.033 18-10-08 02:18 Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 02:20 Η aalyah έγραψε: #2.034 18-10-08 02:20 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε τα σοκολατακια δεν ειναι τοσο σπανια οσο τα Ραϊσογατα...Σιγα πια... Click για ανάπτυξη... Ααααα!!! Ολα κι ολα!! Δεν με νοιαζει ειναι δεν ειναι σπανια!! Αν μου τα τριβεις στην μουρη θα εκδοσω ενταλμα απαγωγης για τα σοκολατακια σου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 09:17 Η Raisa έγραψε: #2.035 18-10-08 09:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εμ πως να αντισταθεις σε τετοια σοκολατακια... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σοκολατάκια......αυτά είναι σοκολατάρες, ξέρεις, από εκείνες που τις πουλούν με το μέτρο. Αν έλεγες "Αρκουδάκια" θα το πίστευα! Αρχική Δημοσίευση από nickis: δεν εχουν απιστευτα ησυχο νιαουρισμα??!!εγω οταν τον σηκωνω κανει ετσι και κατι φορες το κανει τοσο απαλα το νιαουρισμα...απλα βλεπεις το στοματακι του να ανοιγει...δεν ακουσ τπτ αλλο.. Click για ανάπτυξη... Και τώρα φαντάσου το όλο αυτό από γάτο 7,5 κιλά....έτσι ακριβώς κάνει και ο Φιντέλ...και η Ραίσα βέβαια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:41 Ο πυρροθριξ: #2.036 18-10-08 10:41 ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ρε παιδια δεν ξερω για σας,αλλα εμενα μου αρεσει και το κρεμ.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 10:53 Ο πυρροθριξ: #2.037 18-10-08 10:53 μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μονο σε μενα αρεσει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 11:19 Η Raisa έγραψε: #2.038 18-10-08 11:19 Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 13:17 Ο πυρροθριξ: #2.039 18-10-08 13:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 100 101 102 103 104 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 102 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ όχι....και το κρεμ μου αρέσει....το πολύ κρεμ, δλδ σχεδόν άσπρο με μια κόκκινη σκόνη από πάνω, κάτι σαν ρυζόγαλο με κανέλα....τα κόκκινα όμως όχι και τόσο...θέμα γούστου Click για ανάπτυξη... εμενα και τα κοκκινα μου αρεσουν!!!φαινεται αλλωστε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 18 Οκτωβρίου 2008 στις 14:12 Η ria23 έγραψε: #2.040 18-10-08 14:12 παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παιδια θα μας ανοιγετε για πολυ ακομα την ορεξη αντε...!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.