British - maniacs

Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! :P:P

επιτηδες το κανεις βρε νικολεττα μεγαλη ζημια ομως...........................:P:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νικολετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησες με τον γιατρο του Fidelakou???
εμαθες τιποτα????ακομα αγωνια εχω η χαζη!!συγνωμη αν σε πρηζω!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα:(:(

τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα:(:(

Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα ;)

Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα ;)
Αααααααα....:lol:γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??;)Αντε μωρέ και φοβήθηκα....
Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας:up:
Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? :P

Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας:up:
Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? :P

Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω....:hmm:

Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω....:hmm:
η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται?
Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους...:hmm::P:lol:

η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται?
Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους...:hmm::P:lol:

Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι :lol::lol::lol:

Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι :lol::lol::lol:

ακριβως!!!!:lol::lol::lol:και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!!
παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!!:/:
αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!:rolleyes::rolleyes:εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!!:lol::lol::lol:

καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα:lol::lol::lol::lol:

λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι:lol::lol::lol::blink:

οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry:

προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες:lol::lol::lol::lol::lol:

καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. :P

Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. :P

για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε....:mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol:

για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε....:mad::mad::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει :lol::lol::lol:

Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" :blink::blink::lol::lol::lol:

Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει :lol::lol::lol:

Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" :blink::blink::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!!:blink::blink::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!!:blink::blink::lol::lol:

Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε :blink::blink::blink:

Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε :blink::blink::blink:

το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν:lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back