ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 08:50 Η ria23 έγραψε: #2.381 22-11-08 08:50 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις βρε νικολεττα μεγαλη ζημια ομως........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Luna έγραψε: #2.382 22-11-08 21:55 Νικολετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησες με τον γιατρο του Fidelakou??? εμαθες τιποτα????ακομα αγωνια εχω η χαζη!!συγνωμη αν σε πρηζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.383 22-11-08 22:23 τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #2.384 22-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.385 22-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Αχ Νικολεττα....ζημιά εχουμε πάθει με την τσούπρα σου! Click για ανάπτυξη... επιτηδες το κανεις βρε νικολεττα μεγαλη ζημια ομως........................... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 21:55 Η Luna έγραψε: #2.382 22-11-08 21:55 Νικολετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησες με τον γιατρο του Fidelakou??? εμαθες τιποτα????ακομα αγωνια εχω η χαζη!!συγνωμη αν σε πρηζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.383 22-11-08 22:23 τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #2.384 22-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.385 22-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Νικολετααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!μιλησες με τον γιατρο του Fidelakou??? εμαθες τιποτα????ακομα αγωνια εχω η χαζη!!συγνωμη αν σε πρηζω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:23 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.383 22-11-08 22:23 τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #2.384 22-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.385 22-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 22:56 Η aalyah έγραψε: #2.384 22-11-08 22:56 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.385 22-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: τι έπαθε ο Fidel???Πείτε μου κι εμενα Click για ανάπτυξη... Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:14 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.385 22-11-08 23:14 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Όχι καλέ την ομάδα αίματος του παιδιού ψάχνουν για να δουν αν μπορούν να τον ζευγαρώσουν με την Λούνα Click για ανάπτυξη... Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:20 Η aalyah έγραψε: #2.386 22-11-08 23:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Αλήθεια, τα scotish είναι τσιγκούνικα σαν τους Σκωτσέζους?? Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.387 22-11-08 23:53 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Δεν ξέρω η Λούνα να μας πει. Εγώ πάντως εδώ πάνω τόσα χρόνια δεν γνώρισα κανέναν για να το διασταυρώσω.... Click για ανάπτυξη... η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 22 Νοεμβρίου 2008 στις 23:55 Η aalyah έγραψε: #2.388 22-11-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: η τσιγκουνιά στις γάτες άραγε πώς να εκφράζεται? Δεν θα θέλουν μάλλον να μοιράζονται τις κροκέτε τους... Click για ανάπτυξη... Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:13 Η Luna έγραψε: #2.389 23-11-08 16:13 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Τότε τα περισσότερα γατιά απο την Σκωτία θα έπρεπε να είναι Click για ανάπτυξη... ακριβως!!!!και η Luna ειναι σιγουρα μια απο αυτες!! παρα το γεγονος οτι ηταν πολυ καιρο στο pet-shop μαζι με αλλα γατακια,κυριως περσικα,απο τοτε που την πηρα εχει γινει ενα κακομαθημενο μοναχοπαιδι που δεν θελει να μοιραζεται τιποτα!! αλλα οταν μετακομισω μονη μου και παρω αλλα 3 να δουμε ποιος θα μαθει να μοιραζεται!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:14 Η Luna έγραψε: #2.390 23-11-08 16:14 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αααααααα....γι΄αυτό ανησυχεί το Λουνάκι ε??Αντε μωρέ και φοβήθηκα.... Αντε να ευωδώσει το ζευγάρωμα!! Και να σκορπιστούν πάλι Βρετανοσκωτσεζάκια σ'όλες τις άκρες της Ελλάδας Click για ανάπτυξη... δεν θα ειναι υπεροχα μωρα????πως και πως περιμενω να την ξαναπιασει οιστρος!!!εκει που λεγαμε μακαρι να μην της ερχεται να κοιμομαστε κι εμεις λιγο,τωρα την παρακαλαω!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:19 Η ria23 έγραψε: #2.391 23-11-08 16:19 καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλε τι ειναι αυτα που ακουω τι θεικα μωρα θα δουμε παλι και θα τρελαθουμε!!!!!!!!!!!! αχ!! παλι θα τα θελω ολαααααααααα λουνακι σου ερχομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:24 Η Luna έγραψε: #2.392 23-11-08 16:24 οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:28 Η ria23 έγραψε: #2.393 23-11-08 16:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οποτε θες!!!!να δω εγω αμα γεννησει με το καλο, πως θα τα δωσω!!!!!θα κλαιω με μαυρο δακρυ!!!:cry::cry::cry::cry::cry: Click για ανάπτυξη... προσεχε γιατι αυτη την κουκλα και τα μικρα δεν τα χανω με τπτ η νικολεττα ειναι μακρια αλλα εσυ...ετοιμασου θα τρελαθεις να φτιαχνεις καφεδες για τους θαυμαστες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:33 Η Luna έγραψε: #2.394 23-11-08 16:33 καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλε κανενα προβλημα!!!!κανω κ cappuccino κ freddo κ espresso κ γαλλικο κ τους απλους!!!μονο ελληνικο μην ζητησετε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 16:49 Η aalyah έγραψε: #2.395 23-11-08 16:49 Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:15 Η ria23 έγραψε: #2.396 23-11-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ρία μην σκας. Οργανώνουμε μια απαγωγή ΚΑΙ για τα Λουνάκια αν η Λούνα δεν μπορεί να τα δώσει. Click για ανάπτυξη... για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:22 Η aalyah έγραψε: #2.397 23-11-08 17:22 Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ria23: για τα λουνακια οργανωνω απαγωγη ...εσεις κυρια μου προσεξτε τα μοιρακια που θα απαγαγετε το δικο μου μην παρετε.... Click για ανάπτυξη... Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:24 Η ria23 έγραψε: #2.398 23-11-08 17:24 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ τι σκας. Και να το απαγάγω και αυτό έρχεσαι σπίτι μου και το παραλαμβάνεις. Η αν θέλεις στο στέλνω. Μην ανησυχείς θα στο τυλίξω καλά καλά μην σπάσει στην μετακίνηση θα του κολήσω και ένα "ευθραυστον" το μέτωπο και είμαστε εντάξει Να έρθεις λέει σπίτι μου επίσκεψη και να στην πέσουν 3-4 Μοιράκια, 3-4 Λουνάκια, κανά 7-8 Ραισάκια και 3-4 Μορφεοσεμελάκια. Να λες "τι ήπια και τα βλέπω ολα πολλαπλα!" Click για ανάπτυξη... νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:29 Η aalyah έγραψε: #2.399 23-11-08 17:29 Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 118 119 120 121 122 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 120 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ria23: νομιζεις μετα θα γυρισω πισω μονο με το μοιρακι??????? θα παρω και κανενα ακομη ετσι για να μην ερθω σπιτι με αδεια χερια!!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 23 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η ria23 έγραψε: #2.400 23-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ πάρε ένα απ'ολα δεν με πειράζει. Αλλά αν μας ανακαλύψουν θα βοηθήσεις να τα κρύψουμε οκ? Μην μ'αφήσεις μόνη μου γιατί θα είναι και πολλά θα ψάχνω που να τα κρύψω και μετά θα κάνει καμιά Δώρα η καμιά Γιούλη έφοδο σπίτι, θα πεταχτεί κανένα πίσω απο κάνα καναπε και τότε....την κάτσαμε την βάρκα που λένε Click για ανάπτυξη... το ρωτας παιδι μου ??????? θα τα κρυψουμε αλλου φυσικα να μη μας βρουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.