aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:34 Η aalyah έγραψε: #2.441 24-11-08 17:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρεις ποιος θα την πληρώσει όμως ε? Που δεν μπορώ να ζουλήξω Ραισόμωρα. Πρώτον η Ραίσα δεύτερον ο Φιντέλ. Και αν μου πούνε "γιατί καλέ κυρα Θένια μας ζουλάς" θα πω και εγώ "Φταίει η μαμά σας διότι τοοοοοοσο καιρό με προκαλεί με τις φωτό τις δικές σας και των μωρών σας". Και μετά θα λένε και τα δύο "Α ρε μάνα τι μας κάνεις....ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!" Καλά Νικολέττα όοοοολα διορθώνονται. Ένα Ραισόμωρο και είμαστε οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η nickis έγραψε: #2.442 24-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχοοουυυυυ ο ΜΙΚΡΟΣ!!! Χρύσα μου είναι πανέμορφος....φτου σας μη σας ματιάσω!!! Από καμώματα πώς είναι? Έχει πάρει από τον μπαμπά του ή είναι νορμάλ γάτος?? Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι παιχνιδι σκετο.....πραγματικα ....τον πιανει κατι ωρες και δεν καθεται σε ησυχια αλλα τον εχω μαθει ειναι η ωρα που παιζουμε κρυφτο!!!!!αλλα κανει κατι απιστευτα οταν τον πιανει η τρελα του.....και ειναι και βαρυς τωρα και ακουγονται τα βηματα!!!!εχει γελιο ομωςαλλα δεν ξερω πως ειναι ο φιντελακος αλλα αυτος τις αλλες ωρες...πρωι η οποτε ξυπνα...ειναι μεσα στη γλυκα....τριβεται...κανει βαρελακια....ειναι αξιαγαπητος!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιιιιιι πλααααααακα κάνεις τωωωρα!! Θέλω ζου-λη-ξω Γκρίζλυ ΤΩΡΑ!!!!! Παναγιά μου ενα ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η aalyah έγραψε: #2.443 24-11-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Click για ανάπτυξη... Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η nickis έγραψε: #2.444 24-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #2.445 24-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ξέρεις ποιος θα την πληρώσει όμως ε? Που δεν μπορώ να ζουλήξω Ραισόμωρα. Πρώτον η Ραίσα δεύτερον ο Φιντέλ. Και αν μου πούνε "γιατί καλέ κυρα Θένια μας ζουλάς" θα πω και εγώ "Φταίει η μαμά σας διότι τοοοοοοσο καιρό με προκαλεί με τις φωτό τις δικές σας και των μωρών σας". Και μετά θα λένε και τα δύο "Α ρε μάνα τι μας κάνεις....ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!" Καλά Νικολέττα όοοοολα διορθώνονται. Ένα Ραισόμωρο και είμαστε οκ! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:35 Η nickis έγραψε: #2.442 24-11-08 17:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχοοουυυυυ ο ΜΙΚΡΟΣ!!! Χρύσα μου είναι πανέμορφος....φτου σας μη σας ματιάσω!!! Από καμώματα πώς είναι? Έχει πάρει από τον μπαμπά του ή είναι νορμάλ γάτος?? Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι παιχνιδι σκετο.....πραγματικα ....τον πιανει κατι ωρες και δεν καθεται σε ησυχια αλλα τον εχω μαθει ειναι η ωρα που παιζουμε κρυφτο!!!!!αλλα κανει κατι απιστευτα οταν τον πιανει η τρελα του.....και ειναι και βαρυς τωρα και ακουγονται τα βηματα!!!!εχει γελιο ομωςαλλα δεν ξερω πως ειναι ο φιντελακος αλλα αυτος τις αλλες ωρες...πρωι η οποτε ξυπνα...ειναι μεσα στη γλυκα....τριβεται...κανει βαρελακια....ειναι αξιαγαπητος!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιιιιιι πλααααααακα κάνεις τωωωρα!! Θέλω ζου-λη-ξω Γκρίζλυ ΤΩΡΑ!!!!! Παναγιά μου ενα ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η aalyah έγραψε: #2.443 24-11-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Click για ανάπτυξη... Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η nickis έγραψε: #2.444 24-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #2.445 24-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αχοοουυυυυ ο ΜΙΚΡΟΣ!!! Χρύσα μου είναι πανέμορφος....φτου σας μη σας ματιάσω!!! Από καμώματα πώς είναι? Έχει πάρει από τον μπαμπά του ή είναι νορμάλ γάτος?? Click για ανάπτυξη... βασικα ειναι παιχνιδι σκετο.....πραγματικα ....τον πιανει κατι ωρες και δεν καθεται σε ησυχια αλλα τον εχω μαθει ειναι η ωρα που παιζουμε κρυφτο!!!!!αλλα κανει κατι απιστευτα οταν τον πιανει η τρελα του.....και ειναι και βαρυς τωρα και ακουγονται τα βηματα!!!!εχει γελιο ομωςαλλα δεν ξερω πως ειναι ο φιντελακος αλλα αυτος τις αλλες ωρες...πρωι η οποτε ξυπνα...ειναι μεσα στη γλυκα....τριβεται...κανει βαρελακια....ειναι αξιαγαπητος!!! Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ιιιιιι πλααααααακα κάνεις τωωωρα!! Θέλω ζου-λη-ξω Γκρίζλυ ΤΩΡΑ!!!!! Παναγιά μου ενα ΚΟΥΚΛΙ!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 17:49 Η aalyah έγραψε: #2.443 24-11-08 17:49 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Click για ανάπτυξη... Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η nickis έγραψε: #2.444 24-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #2.445 24-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....μην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!! Click για ανάπτυξη... Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:05 Η nickis έγραψε: #2.444 24-11-08 18:05 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #2.445 24-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! Click για ανάπτυξη... ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 18:11 Η aalyah έγραψε: #2.445 24-11-08 18:11 Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από nickis: ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...αν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!! Click για ανάπτυξη... Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:34 Η elvenstar: #2.446 24-11-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!! Click για ανάπτυξη... Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ria23 Διάσημο μέλος Η Σωτηρια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Καλλιθέα (Αττική). Έχει γράψει 2.369 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 19:39 Η ria23 έγραψε: #2.447 24-11-08 19:39 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... σιγουρα!!!!!! καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 24 Νοεμβρίου 2008 στις 23:42 Η nickis έγραψε: #2.448 24-11-08 23:42 Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ria23: καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!! Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία Click για ανάπτυξη... ετσι..... Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι Click για ανάπτυξη... σας περιμενουμε λοιπον!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 09:53 Η moukelis έγραψε: #2.449 25-11-08 09:53 Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nickis Πολύ δραστήριο μέλος Η nickis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 886 μηνύματα. 25 Νοεμβρίου 2008 στις 12:25 Η nickis έγραψε: #2.450 25-11-08 12:25 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος! Click για ανάπτυξη... ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Luna έγραψε: #2.451 26-11-08 22:55 ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! τι κανουμε???προλαβαινουμε????? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 26 Νοεμβρίου 2008 στις 23:04 Η aalyah έγραψε: #2.452 26-11-08 23:04 Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:08 Η Luna έγραψε: #2.453 27-11-08 13:08 που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.454 27-11-08 13:13 Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!! Click για ανάπτυξη... εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:19 Η Luna έγραψε: #2.455 27-11-08 13:19 δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.456 27-11-08 13:22 Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Luna: δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!! λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει.... Click για ανάπτυξη... Καλά σου στέλνω pm... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:25 Η Luna έγραψε: #2.457 27-11-08 13:25 οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:26 Η Βάσια13859: #2.458 27-11-08 13:26 μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...αντε να δούμε και αλλα μωρα.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:27 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.459 27-11-08 13:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 121 122 123 124 125 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 123 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!! Click για ανάπτυξη... μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:30 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.460 27-11-08 13:30 να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος... Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.