British - maniacs

Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!!:P:lol::up:

Ναι ξέρεις ποιος θα την πληρώσει όμως ε? Που δεν μπορώ να ζουλήξω Ραισόμωρα. Πρώτον η Ραίσα δεύτερον ο Φιντέλ. Και αν μου πούνε "γιατί καλέ κυρα Θένια μας ζουλάς" θα πω και εγώ "Φταίει η μαμά σας διότι τοοοοοοσο καιρό με προκαλεί με τις φωτό τις δικές σας και των μωρών σας". Και μετά θα λένε και τα δύο "Α ρε μάνα τι μας κάνεις....ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ!!!"

:lol::lol::lol::lol:

Καλά Νικολέττα όοοοολα διορθώνονται. Ένα Ραισόμωρο και είμαστε οκ! ;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχοοουυυυυ ο ΜΙΚΡΟΣ!!!

Χρύσα μου είναι πανέμορφος:inlove:....φτου σας μη σας ματιάσω!!!:rolleyes:
Από καμώματα πώς είναι? Έχει πάρει από τον μπαμπά του ή είναι νορμάλ γάτος??:P

βασικα ειναι παιχνιδι σκετο.....:cool:πραγματικα ....τον πιανει κατι ωρες και δεν καθεται σε ησυχια αλλα τον εχω μαθει ειναι η ωρα που παιζουμε κρυφτο!!!!!:lol:αλλα κανει κατι απιστευτα οταν τον πιανει η τρελα του.....:redface:και ειναι και βαρυς τωρα και ακουγονται τα βηματα!!!!εχει γελιο ομως:lol::lol:αλλα δεν ξερω πως ειναι ο φιντελακος αλλα αυτος τις αλλες ωρες...πρωι η οποτε ξυπνα...ειναι μεσα στη γλυκα....τριβεται...:Dκανει βαρελακια....:Dειναι αξιαγαπητος!!!:)

:blink:

Ιιιιιι πλααααααακα κάνεις τωωωρα!!

Θέλω ζου-λη-ξω Γκρίζλυ ΤΩΡΑ!!!!!

Παναγιά μου ενα ΚΟΥΚΛΙ!!!! :inlove:
ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....:):Pμην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!:lol::lol:ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!!:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστουμε....ευχαριστουμε....οποτε καταφερεις θα περιμενουμε να μας ζουληξεις!!!!μονο πριν φυγεις θα σε περασουμε απο ελεγχο.....:):Pμην γινει η απαγωγη και μεσα στο ιδιο μας το σπιτι!!!:lol::lol:ασε...εχω θελω να τον ζουλαω συνεχεια αλλα για να μην το ποναω εσφιγγα το στομα μου....με αποτελεσμα να με ποναει!!!:lol::lol:

Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! :D

Α δεν νομίζω να υπάρχει λόγος ανησυχίας. Μέχρι να καταφέρω απο Θεσσαλονίκη να κατέβω Νάυπλιο θα έχω ζουλήξει πολλάκις Ραίσα και Φιντέλ και θα έχω μάλλον αποκτήσει και το δικό μου Ραισόπουλο άρα δεν θα διατρέχετε κίνδυνο απαγωγής. Η κρίση με τις απαγωγές είναι τωρινή καθώς άγατη βλέπετε και με προκαλείτε με τέτοιες φάτσες! Φυσικά όταν με το καλό θα πατήσω το πόδι μου στο Νάυπλιο (γιατί έχω ακούσει οτι ειναι ωραίο και ήθελα να πάω) προετοιμάστε τον γλυκό σας να υποστεί πολλά ζουλήγματα. Διοτι μπορεί να μην τον απαγάγω μεν....αλλά θα τον ζουλήξω ΣΙΓΟΥΡΑ!!! :D

ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!:):)βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!:up:!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...:Pαν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!!:lol::lol::P

ωραια...θα χαρουμε μας ζουληξετε!!!!:):)βασικα πατρα βρισκομαστε λογω σπουδων αλλα γιορτες κτλ ναυπλιο μαζι με το γκριζλυ!!!:up:!ελπιζω να ειναι προσωρινη η κριση...:Pαν και οσα ραισο γατα και να ζουληξεις....πιστεψε με δεν σου φτανουν!!!!:lol::lol::P

Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι :D:D

Ναι ναι το φαντάζομαι οτι δεν θα μου φτάνει αλλά.....αν τουλάχιστον έχω το δικό μου πιστέυω οτι θα αντισταθώ να κλέψω και τα δικά σας μωρά!!! και την Ραίσα και τον Φιντέλ μαζι :whistle::whistle::whistle:

Αααμμμμ τι νομίζατε κυρία μου.....ότι κι ότι μωρά βγάζουμε εμείς!!!:P:lol::up:
Πραγματικά μωρά κάνουν πολλές Ραϊσάκια όμως μόνο μία;):up:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: σιγουρα!!!!!!

καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!!:up::up:

καλα ο γκριζλυ τρελο μωρο εχει γινει φτου φτου!!!!!!!! θα πεσω απο την καρεκλα αρκουδακι σκετο!!!!!!:up:
ευχαριστουμε πολυ πολυ.............ειναι αρκουδος τελειως!!!:P
ετσι.....

Α πολύ ωραία!! Θα σας έρθουμε για καρναβάλι :D:D
σας περιμενουμε λοιπον!!!!:up::up:

Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος!

Πω πω τι όμορφος ο αρκουδακος!

ευχαριστουμε για τα καλα σας λογια....:up:επειδη τον χαρακτηριζετε σαν αρκουδακο...καταλαβαινω οτι ηταν πετυχημενο το ονοματακι του!!!του ταιριαζει....:D:D:hmm:

ΝΙΚΟΛΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΧΟΥΜΕ ΟΙΣΤΡΟΟ!!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::up::up::up::up::up::rolleyes::rolleyes::rolleyes::up::rolleyes::up::rolleyes::up:
τι κανουμε???προλαβαινουμε?????

Όοοοπα! Οίστρο ακούω. Άντε άντε να κάνουμε μικρά "χαριτοδιπλομενάκια" :P

Αντε να μας πει η Νικολέττα αν προλαβαίνουμε.

που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!!:D:D:D:D:D:P:P

που ειναι η νικολετααα?????μακαρι να προλαβουμε!!!δεν δουλευω κιολας μεχρι την δευτερα οποτε θα μπορεσω να τον παραλαβω και να τον καλοσωρισω κιολας!!!!:D:D:D:D:D:P:P
εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm???;)

δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!!
λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει....

δεν θελω μωρε να την πριξω!!!!!
λεεες???καπου το εχω κι εγω αλλα μονο το σταθερο εχω βρει....
Καλά σου στέλνω pm...

οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!!:D:D:D

μην ανησυχεις Luna..και να χασεις αυτό το κύμα σε 2-3 βδομάδες θα ξανάρθει...;)αντε να δούμε και αλλα μωρα....:)

οκ!ευχαριστω πολυ πολυ!!!:D:D:D
μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρού:P:lol:και πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? :hmm::P:lol:

να μεινει ο Φιντέλ μέρες κάτω γιατί μπορει να χρειαστει και διάστημα προσαρμογής...και να έρθει και ο επόμενος οίστρος...
Αντε συμπεθέρα και στα δικά μας:up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back