elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:31 Η elvenstar: #2.481 27-11-08 22:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Την να την κανει τη στολη αφού είναι αφ εαυτού του έτοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Raisa έγραψε: #2.482 27-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Την να την κανει τη στολη αφού είναι αφ εαυτού του έτοιμος Click για ανάπτυξη... Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #2.483 27-11-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Click για ανάπτυξη... τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #2.484 27-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ χάρηκα....για τον Φιντέλ δεν ξέρω δεν του το είπα ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #2.485 27-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Την να την κανει τη στολη αφού είναι αφ εαυτού του έτοιμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:35 Η Raisa έγραψε: #2.482 27-11-08 22:35 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Την να την κανει τη στολη αφού είναι αφ εαυτού του έτοιμος Click για ανάπτυξη... Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #2.483 27-11-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Click για ανάπτυξη... τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #2.484 27-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ χάρηκα....για τον Φιντέλ δεν ξέρω δεν του το είπα ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #2.485 27-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Click για ανάπτυξη... Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Την να την κανει τη στολη αφού είναι αφ εαυτού του έτοιμος Click για ανάπτυξη... Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:37 Η Luna έγραψε: #2.483 27-11-08 22:37 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Click για ανάπτυξη... τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #2.484 27-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ χάρηκα....για τον Φιντέλ δεν ξέρω δεν του το είπα ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #2.485 27-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Click για ανάπτυξη... τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:39 Η Raisa έγραψε: #2.484 27-11-08 22:39 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ χάρηκα....για τον Φιντέλ δεν ξέρω δεν του το είπα ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #2.485 27-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τι να κανω η τρελη...καταχαρηκα!!!! Click για ανάπτυξη... Και εγώ χάρηκα....για τον Φιντέλ δεν ξέρω δεν του το είπα ακόμα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η zorica έγραψε: #2.485 27-11-08 22:43 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:43 Η Luna έγραψε: #2.486 27-11-08 22:43 ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:45 Η elvenstar: #2.487 27-11-08 22:45 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Πιο πολλά μπαρμπαδέλια δεν είχε να βάλεις? Ε, να μην έχει και κάτι τις κόκκινο επάνω του? Click για ανάπτυξη... Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:47 Η Raisa έγραψε: #2.488 27-11-08 22:47 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Θα εχει,θα εχει..υπομονη κοριτσια... Click για ανάπτυξη... Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ο φτωχος κι αυτος!!δεν ξερει τι τον περιμενει!!θα μπει αυριο σε ενα κουτι και θα αλλαξει πολη.. πες του το σιγα σιγα!!εγω αρχισα να της το λεω ηδη!!!!αλλα μονο πρ,πρ,πρ κανει... Click για ανάπτυξη... Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:48 Η Raisa έγραψε: #2.489 27-11-08 22:48 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:51 Η zorica έγραψε: #2.490 27-11-08 22:51 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Τι μας ετοιμάζεις καλέ? Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπον κατοχύρωσα σήμερα για λογαριασμό σου με copyright τη λέξη μπαρμπαδελι για να ξέρεις Καλα λες να ρίξει κ κατι πρόχειρο πάνω του Click για ανάπτυξη... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:55 Η Raisa έγραψε: #2.491 27-11-08 22:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:02 Η zorica έγραψε: #2.492 27-11-08 23:02 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναιιιιιιιιιιι?Τοτε θα σε ρωταω ..τι κανει το μπαρμπαδελι σου? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:08 Η elvenstar: #2.493 27-11-08 23:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Περιμενω να στησω πρωτα το δεντρο και μετα θα σας ποσταρω και τον Μαρκο καταλληλως... Και εμενα μου αρεσε...ακου μπαρμπαδελι! Click για ανάπτυξη... Θέλουμε κ δωρα μη πας να τη βγάλεις έτσι στο ξερό ναι δεν έιναι τέλειο Μπαρμπαδέλι!!! εγω το λέω συνέχεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:09 Η elvenstar: #2.494 27-11-08 23:09 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... αλήθεια;Νόμιζα οτι την είχες βγάλει εσύ την λέξη Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:13 Η Luna έγραψε: #2.495 27-11-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα του το πω σε λίγο...τώρα κοιμάται! Το πρ πρ πρ είναι καλό σημάδι ...πιστεύω να της αρέσει ο γαμπρός! Click για ανάπτυξη... !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:17 Η aalyah έγραψε: #2.496 27-11-08 23:17 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Λοιπόν είστε εντελώς άσχετες μου φαίνεται......τι πάθατε όλες πια με την λέξη??? Μια χαρά λέξη είναι ....και για να ξέρετε εμείς εδώ στο βορά την λέμε συνέχεια!!!! Ορίστε μας!!!! Click για ανάπτυξη... Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Αρχική Δημοσίευση από Luna: !!αν δεν της αρεσει τετοιος γαμπρος,θα της βγαλω τα αυτια!!!,και θα ειναι scottish earless!!νεα ρατσα!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:40 Η Raisa έγραψε: #2.497 27-11-08 23:40 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? Click για ανάπτυξη... Ελα μου ντε....άσχετες παιδί μου με τον βορά...τι να περιμένεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:41 Η Luna έγραψε: #2.498 27-11-08 23:41 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι καλέ καλά λέει η Νικολέττα. Εμείς το χρησιμοποιούμε συνέχεια στην Θεσσαλονίκη! Νικολεττα γιατί γελάνε αυτες? πλακα πλακα δεν το σχολιασα αυτο,αλλα ειναι φοβερη λεξη!! Click για ανάπτυξη... λες να ειναι πιο ωραια??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 23:50 Η aalyah έγραψε: #2.499 27-11-08 23:50 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι πιο ωραια??? Click για ανάπτυξη... Ποια να είναι πιο ωραία? Μήπως έκανες quote λάθος ποστ? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 28 Νοεμβρίου 2008 στις 00:04 Η Luna έγραψε: #2.500 28-11-08 00:04 τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
τα χασα!!!!εγω σωστα το εκανα,απλα εκανα προεπισκοπηση και μετα το εβαλε σε λαθος post!!ουπς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.