Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Βάσια13859: #2.461 27-11-08 13:31 Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.462 27-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η Βάσια13859: #2.463 27-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Click για ανάπτυξη... ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Luna έγραψε: #2.464 27-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Click για ανάπτυξη... τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #2.465 27-11-08 14:18 Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.462 27-11-08 13:47 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η Βάσια13859: #2.463 27-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Click για ανάπτυξη... ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Luna έγραψε: #2.464 27-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Click για ανάπτυξη... τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #2.465 27-11-08 14:18 Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Γιουλάκι έχω πάψει να το λέω....με την Αθηνά πλέον έχω χάσει κάθε ελπίδα....τι να πω...15 μηνων και ακόμα.. Click για ανάπτυξη... Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 13:51 Η Βάσια13859: #2.463 27-11-08 13:51 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Click για ανάπτυξη... ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Luna έγραψε: #2.464 27-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Click για ανάπτυξη... τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #2.465 27-11-08 14:18 Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δυο τινά... η δεν της έχει έρθει ακόμα ή ήταν κρυφος...ο Ιωνας θα τον ανακαλύψει!! Click για ανάπτυξη... ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:09 Η Luna έγραψε: #2.464 27-11-08 14:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Click για ανάπτυξη... τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #2.465 27-11-08 14:18 Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: μα να μην έχετε το κινητό του γαμπρούκαι πως ανταλάσσαν μηνύματα πάθους τα παιδιά? Click για ανάπτυξη... τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:18 Η aalyah έγραψε: #2.465 27-11-08 14:18 Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ έυχομαι να πάνε όλα κάλά πάντως και να προλάβαιτε και να δούμε μωρουλίνια!!! Φαντάζεστε να βγει κανένα λιλά φολντ? Ολα τα λεφτά!. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.466 27-11-08 14:28 Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:41 Η Luna έγραψε: #2.467 27-11-08 14:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η Luna έγραψε: #2.468 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχά...το έχουν τα Βρετανάκια αυτο ε?? Αντε με το καλό!!!!! Κι εγώ στο "Ραισα" το έχω Click για ανάπτυξη... μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:43 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.469 27-11-08 14:43 Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: λες να ειναι βρατανακικο???? τωρα το αλλαξα!!!το εβαλα στο νικολετα!! Click για ανάπτυξη... κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.470 27-11-08 14:44 Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου εστειλες ΠΜ???μου εβγαλε οτι εχω νεο μηνυμα και παω να δω και δεν εχω τιποτα...... Click για ανάπτυξη... οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 14:49 Η Luna έγραψε: #2.471 27-11-08 14:49 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... στανταρ!!!!! Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: οχι...ειναι το προηγούμενο...κι εμένα καμια φορά μου στέλνει λάθος ειδοποίηση Click για ανάπτυξη... αα!!ειπα κι εγω!!το εχω ξαναπαθει κι αλλη φορα τωρα πολυ το λες!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 19:57 Η Raisa έγραψε: #2.472 27-11-08 19:57 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εχω το κινητό της! Να στο στείλω με Pm??? Click για ανάπτυξη... Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: ναι...τοσο κρυφός που ούτε αυτη το ξέρει Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Luna: τελικα το ειχα η χαζη αλλα οχι στο νικολετα αλλα στο raisa μιλησαμε!!!!!! θα μαθουμε το απογευμα αν θα προλαβει η νικολετα να μαθει και τα αποτελεσματα για την ομαδα αιματος, και αν ολα ειναι οk πιθανον να μπορεσουμε και αυριο!!!!!!!!! αλλα ας μην προτρεχουμε!!αν δεν γινει την επομενη φορα!!!! δυστυχως δεν εχει καθε 2-3 βδομαδες η Luna!ειναι λιγο πιο αραιη η κατασταση!!! Click για ανάπτυξη... Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Λοιπόν άκου....τα αποτελέσματα δεν τα έχω γιατί η γιατρός μας λείπει και δεν την βρίσκω...ΑΛΛΑ....το έψαξα σε γερμανικά σαίτ και είδα ότι ΔΕΝ υπάρχει πρόβλημα διότι όταν η γάτα έχει ομάδα αίματος Α/Α ο γάτος ό,τι ομάδα και να έχει δεν υπάρχει πρόβλημα...μόνο όταν η γάτα έχει Β/Β ομάδα πρέπει να ελέγχεις και τον γάτο....οπότε αν θέλεις αύριο σου έρχεται ο Φιντέλ .... Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κι όταν ειναι να τη ξαναπάρεις θα το ψάχνεις στο Ραισα Click για ανάπτυξη... κι εγώ στο Λούνα την έχω ...αλλά τουλάχιστον το ξέρω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:35 Η elvenstar: #2.473 27-11-08 20:35 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Γιούλη μου είπαμε....είσαι γεννημένη μάνατζερ....:kiss::kiss: Λουνάκι μου πού είσαι? Παίρνω τηλέφωνο αλλά δεν σε βρίσκω Click για ανάπτυξη... Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 20:43 Η katerina10: #2.474 27-11-08 20:43 ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:08 Η Raisa έγραψε: #2.475 27-11-08 21:08 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Μηπως να πάρεις τηλέφωνο τη Γιουλη να πάρει τη Λούνα; Και άλλα Φιντελάκια!!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σκέφτομαι κι εγώ Αρχική Δημοσίευση από katerina10: ΦΙΝΤΕΛΟΛΟΥΝΑΚΙΑ ακούω...Έλα να ομορφήνει το φόρουμ κι άλλο!!!!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:12 Η zorica έγραψε: #2.476 27-11-08 21:12 Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Τι κανετε βρε Ραισακια? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:16 Η Raisa έγραψε: #2.477 27-11-08 21:16 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τι κανετε βρε Ραισακια? Click για ανάπτυξη... Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:19 Η zorica έγραψε: #2.478 27-11-08 21:19 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλά είναι τα Ραισάκια....η μαμά τους τρέχει σαν τρελή αυτόν τον καιρό...εσείς τι κάνετε? Πήρατε στολή για τον Μάρκο...τα Χριστούγεννα πλησιάζουν! Click για ανάπτυξη... Ετοιμαζοομαστε,ετοιμαζομαστε...φτερα και πουπουλα εχουμε να γινουμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 21:49 Η Raisa έγραψε: #2.479 27-11-08 21:49 B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 122 123 124 125 126 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 124 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
B/B Katze x B/B Kater = B/B Kinder B/B Katze x A/A Kater = A/B Kinder (für die Kinder lebensgefährlich) B/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 50% B/B (für die A Kinder lebensgefährlich) A/A Katze x A/A Kater = A/A Kinder A/A Katze x A/B Kater = 50% A/A und 50% A/B Kinder A/A Katze x B/B Kater = A/B Kinder A/B Katze x A/B Kater = 50% A/B und 25% A/A und 25% B/B Kinder A/B Katze x B/B Kater = 50% A/B und 50% B/B Kinder Λούνα δες λίγο Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 27 Νοεμβρίου 2008 στις 22:30 Η Luna έγραψε: #2.480 27-11-08 22:30 ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΥΡΙΟ Ο FIDEEEEEELLLLLLLL!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.