British - maniacs

Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα:lol::lol: μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; :hmm:
Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση...:hmm::hmm::hmm::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση...:hmm::hmm::hmm::P:lol:
Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε
...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι:mad:....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!!:P:lol::lol::lol:
αν αφήσει κάτι η Λούνα θα φάτε κ εσείς:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί:up: ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι:mad:....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!!:P:lol::lol::lol:

τοσος που ειναι κατι θα μεινει!!!:lol::lol::lol:
ρε, αληθεια,ειναι ο ορισμος του τελειου γατου!!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε
Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα.:up:

Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε;
Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα...
Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά.:up:

Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά :P

Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ?

Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! :lol:

Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά.
Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει...
Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!!
Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα.
Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια:up:

Αναστασία μου.:inlove:....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια:inlove::inlove:...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι?
Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε?????
Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!!
Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.:)Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα????:P:P

Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! :mad: ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry:
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!!
Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό.:D

Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!!:lol::lol::lol:

Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα.:up:
Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω.
Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!!:lol::lol::lol:
:lol::lol::lol::lol: Τι είπες πάλι

Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!!:lol::lol::lol:

ναι μωρε ξαναρχισαν!!!:up::up::up::up::up:
εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο)

Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) :P:lol::lol::lol:

ναι μωρε ξαναρχισαν!!!:up::up::up::up::up:
εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! ;):D

Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω.

Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια.:hmm:

Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο)

Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) :P:lol::lol::lol:
Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι!:P
Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια...:lol:
Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα...:P:P:P:lol:

Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? :P:lol::lol:

Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα...:P:P:P:lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλό έεεε???:lol::lol:

ναι μωρε ξαναρχισαν!!!
εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!!:lol:
Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω :hmm:εγώ τώρα...

Καλό έεεε???:lol::lol:

Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα:lol::lol:

:lol::lol::lol::lol:Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω :hmm:εγώ τώρα...
Ναι ναι πολύ καλό:up:
Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο:D
Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό

Ναι ναι πολύ καλό:up:
Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο:D
Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό
Σωστά..:lol:

Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου...:P:P:P:P:P

Καλημέρα!
Πως πάει το ζεύγος??
τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς...;):lol:
Σας έχουμε και έννοια!!

Λοιπόν???:D

Καλημέρα!
Πως πάει το ζεύγος??
τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς...;):lol:
Σας έχουμε και έννοια!!

Λοιπόν???:D
θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? :blink:
Νικολέταααα!!!!:P

θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? :blink:
Νικολέταααα!!!!:P

Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν???:confused::confused::hmm:
Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες:D.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά!:up:

Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν???:confused::confused::hmm:
Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες:D.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά!:up:
καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ...:P
γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή???

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back