moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η moukelis έγραψε: #2.741 01-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Click για ανάπτυξη... Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η elvenstar: #2.742 01-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση... Click για ανάπτυξη... Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... αν αφήσει κάτι η Λούνα θα φάτε κ εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #2.743 01-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... τοσος που ειναι κατι θα μεινει!!! ρε, αληθεια,ειναι ο ορισμος του τελειου γατου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #2.744 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Click για ανάπτυξη... Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #2.745 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το πικατσουλίνι αρχίζει κ μεγαλώνει επικίνδυνα μήπως να φροντίσεις αν είναι πάνω από 4 που θα δώσεις τα άλλα; Click για ανάπτυξη... Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:00 Η elvenstar: #2.742 01-12-08 00:00 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση... Click για ανάπτυξη... Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... αν αφήσει κάτι η Λούνα θα φάτε κ εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #2.743 01-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... τοσος που ειναι κατι θα μεινει!!! ρε, αληθεια,ειναι ο ορισμος του τελειου γατου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #2.744 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Click για ανάπτυξη... Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #2.745 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχουμε δωδεκα γατογονεις στην αναμονη,βεβαια τους εχω πει οτι ειναι κλεισμενα αλλα αν κανει παραπανω δεν θα ξερω σε ποιον να πρωτοδωσω.Ομολογω οτι αν κανει πανω απο δωδεκα θα βρεθω σε δυσκολη θεση... Click για ανάπτυξη... Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Αρχική Δημοσίευση από Raisa: ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... αν αφήσει κάτι η Λούνα θα φάτε κ εσείς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:06 Η Luna έγραψε: #2.743 01-12-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... τοσος που ειναι κατι θα μεινει!!! ρε, αληθεια,ειναι ο ορισμος του τελειου γατου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #2.744 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Click για ανάπτυξη... Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #2.745 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αν είναι για να είμαστε σίγουροι ας μείνει το παιδί ...αλλά άσε και καμιά μπουκιά και για μένα όταν θα έρθει πάλι σπίτι....μην τον φας όλο μόνη σου εεε!!! Click για ανάπτυξη... τοσος που ειναι κατι θα μεινει!!! ρε, αληθεια,ειναι ο ορισμος του τελειου γατου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η moukelis έγραψε: #2.744 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Click για ανάπτυξη... Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #2.745 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ε! καλά εγω φανταζόμουν γύρω στα έξη όχι κ πάνω από 12 κ σετ με πιατάκια να ήταν πάλι εκεί θα σταματούσε Click για ανάπτυξη... Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:10 Η staman2 έγραψε: #2.745 01-12-08 00:10 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αναστασια ειδες τι ωραια που ειναι τα μπλε; Αχ πες στη Βασιλικη ολη μερα να ειναι απο πανω τους να δουμε αμα θα μεινει εγκυος η Μόιρα,διαβαζεις τι λενε τα κοριτσια;Αγχωθηκα τωρα... Click για ανάπτυξη... Ειναι τέλεια Δώρα μου. Δεν φανταζόμουν το χρώμα έτσι. Τώρα που τα είδα από κοντά καλε΄επαθα. Κάνει και νερά το μπλε... Τρελάθηκα σου λέω. Ειναι κ τα δυο τους κουκλιά και θα κάνουν τέλεια μωρά. Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Ναι λέγε τέτοια Έλενα να πάθει η Δώρα πολλαπλά εγκεφαλικά Και επειδή το ξέρω οτι θα ρωτήσει σίγουρα κάνω εγώ την ερώτηση. Ποια ακριβώς είναι η ιστορία με τα σιαμ? Click για ανάπτυξη... Καλέ σε πειράζει!!!Αλλα ποτέ δεν ξερεις. Πές της και καμιά καλή κουβέντα για τον γαμβρο ρε μάνα!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Με την Σίλβι έκαναν κανονικά...είδα και βίντεο τότε...αλλά τελικά δεν έμεινε έγκυος....αυτό βέβαια πρώτη φορά το άκουγα να ζευγαρώνει κανονικά η γάτα και να μη μένει έγκυος...ρώτησα τότε και τη γιατρό μας και αυτή πρώτη φορά το άκουγε...δεν ξέρω τι δεν πήγε καλά...ίσως να τυχαίνει καμιά φορά. Τώρα για το ούρλιασμα....όταν ο γάτος εισχωρεί στην γάτα αυτή πονάει διότι στο "όργανο " του γάτου υπάρχουν μικροσκοπικές τριχούλες οι οποίες την πονούν μιας και η γάτα δεν έχει κολπικά υγρά όπως πχ. τα σκυλιά...επομένως όταν ο γάτος βρει τον στόχο η γάτα ουρλιάζει και κάνει μια γρήγορη κίνηση να του ξεφύγει και του ρίχνει και από καμιά καρπαζιά...αμέσως μετά αρχίζει να κυλιέται και να κάνει βαρελάκια σαν μανιακή....αυτό το έκανε η Ραίσα σχεδόν κάθε φορά με τον πρώτο γάτο αλλά με τον Φιντέλ όχι πάντα....γι΄αυτό και δεν πίστευα να έχει μείνει έγκυος....αλλά τελικά μας την έφερε και μετά από 1 μήνα κατάλαβα τι τρέχει... Εγώ πάντως πιστεύω όλα να πάνε καλά!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ καλά θα πάνε όλα.Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς κοιτάζονταν και φλέρταραν!!! Πιστευω ήδη ότι έχει... επέλθει το χαρμόσυνο. Να δούμε βέβαια. Και επίσης ο Φιντέλ είναι και εμπειρος πλέον. Αλλά και πολύ τρυφερός. Η Γιάννα μου έλεγε πώς την πιάνει τη ζουζουνα κ πόσο απαλά τη δαγκώνει κι έπαθα καλέ. Είναι πολύ ευγενική φατσουλα. Ελενα, μου θυμίζει σε ευγένεια και λεπτότητα τον Περσουλη μας.!!! Αληθεια Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αναστασία μου.....1000 ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...χαίρομαι που σου άρεσε ο μπαμπάς μας....είδες τι λαπάς είναι? Αλλά και η νύφη όλα τα λεφτά εεε????? Καλά τα μωρά θα είναι το κάτι άλλο!!!! Click για ανάπτυξη... Ειναι ολη η αλήθεια τα λογια μου αυτά. Ναι και ο μπαμπάς μας τελειος κ η νύφη θεά. Καλά τώρα που γνώρισα τον Φιντέλ καταλαβαίνω γιατί ο Σεβαχ μου είναι τόσο καλός χαρακτήρας και τόσο ντελικάτος παρά το μέγεθός του.Παρεπιπτόντως, είναι σήμερα 4 κιλα. Ειπατε τίποτα???? Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Το καταλάβατε ΓΜΤ!!! ναι ζηλεύω παντού φυτρώνουν μωρά:cry::cry::cry: ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩ!!!! Click για ανάπτυξη... Μην κλαις Ελενακι μην κλαις. Θα φτάσει η ώρα που θα διαλέξουμε μαζί το νεο σου μωρό. Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:19 Η elvenstar: #2.746 01-12-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... Τι είπες πάλι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:24 Η Luna έγραψε: #2.747 01-12-08 00:24 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Γιάννα!!! Ξανάρχισαν τα μωρά??? Μπράβο στον Φιντελάκο. Μωρέ αν κατάλαβες, είναι σοφιστικέ γαταρος. Και έτσι με την αποχή του για λίγο την εξιτάρει τη Λούνα κ όλες τις μικρές. Είναι μάλλον το σύστημά του. Φλερτάρει καλέ. Δεν είναι απλός γα@#@$#@κουλας!!! Click για ανάπτυξη... ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:26 Η aalyah έγραψε: #2.748 01-12-08 00:26 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Μα τους γατογονεις τους εχουμε βρει εδω και καιρο,δεν θα τη ζευγαρωνα αν δεν ειχα βρει σιγουρα σπιτια για ολα τα γατακια.Ειναι μολις δυομισι κιλα η μικρη,η γιατρος μας ειπε οτι το πολυ θα κανει τεσσερα.Ας ζευγαρωσουν με το καλο και βλεπουμε.Καλοδεχουμενα ειναι ολα. Click για ανάπτυξη... Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:27 Η aalyah έγραψε: #2.749 01-12-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Άντε μπράβο τα μωρά!! Θα μας βγάλουν κάνα 5-6 και αυτοί να έχουμε να χαζέυουμε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:28 Η moukelis έγραψε: #2.750 01-12-08 00:28 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Απο τεσσερα εκαναν και η μαμα και η γιαγια της...Μαλιστα στις προηγουμενες γεννες ειχαν λιγοτερα νομιζω.Δεν το ηξερα οτι οι σιαμ σαν ρατσα κανουν πολλα γατακια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:30 Η moukelis έγραψε: #2.751 01-12-08 00:30 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Καλέ φυσικά και είναι καλοδεχούμενα όλα. Τα 3 θα πάνε στις οικογένειες τους....και τα υπόλοιπα σε μένα!!! ΜουΧΑΧΑΧΑΧΑ (σατανικό γέλιο) Τα θέλω όλα ολα ολα ολα (ξυπνησε πάλι η Ελμάιρα μέσα μου) Click για ανάπτυξη... Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:33 Η aalyah έγραψε: #2.752 01-12-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Click για ανάπτυξη... Εγώ ασυγκράτητη?? Καλέ όχι πως σου ήρθε αυτή η ιδέα? Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.753 01-12-08 00:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Καλά το είπα γιατί σαν ράτσα ξέρω ότι γεννάνε πολλά γατάκια, τώρα αν είναι μικρόσωμη δεν ξέρω. Τι είπες πάλι Click για ανάπτυξη... Καλό έεεε??? Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι μωρε ξαναρχισαν!!! εχεις δικιο,κι εγω τον παρεξηγησα!!! Click για ανάπτυξη... Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Αμαν παιδι μου κι εσυ,ασυγκρατητη εισαι! Ενα μονο θα σου δωσουμε για να μην πασαλειβεσαι με σοκολατες συνεχεια... Αντε Φιντελ γερα!Φανταζεστε να σκεφτεται οτι οσο πιο γρηγορα την καταστησει εγκυο τοσο πιο συντομα θα γυρισει σπιτακι του;Και να βαζει τα δυνατα του ο καημενος ο ξενιτεμενος;Αχ,καποτε πηγαιναν εργατες στη Γερμανια,τωρα πανε......στην Αθηνα... Click για ανάπτυξη... Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:18 Η elvenstar: #2.754 01-12-08 01:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλό έεεε??? Εμ ναι βρε παιδί μου. Είναι πιο γλαφυρό μέσα στη νύχτα Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 01:22 Η staman2 έγραψε: #2.755 01-12-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι ναι πολύ καλό Σήμερα ειναι σα να κάνουμε ολονυκτίες αλλά με έναν πιο εναλλακτικό τρόπο Ε κοιτα για κάποιες είναι δουλειά κ αυτό Click για ανάπτυξη... Σωστά.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 07:48 Η moukelis έγραψε: #2.756 01-12-08 07:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Το δικό σου το κορίτσι τι θα πάει τα Χριστουγεννα θεραπαινίδα στην Αθήνα???? Λέω εγώ τώρα... Click για ανάπτυξη... Κι αλλη που κοροιδευει τον πονο της μανας...Καλα,θα σε σιγυρισω απο κοντα κυρια μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 09:28 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.757 01-12-08 09:28 Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:07 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.758 01-12-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα! Πως πάει το ζεύγος?? τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς... Σας έχουμε και έννοια!! Λοιπόν??? Click για ανάπτυξη... θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:09 Η Raisa έγραψε: #2.759 01-12-08 10:09 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 136 137 138 139 140 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 138 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: θα μας πειτε καλέ τι κάνει η Luna με το Fidel??? Νικολέταααα!!!! Click για ανάπτυξη... Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 1 Δεκεμβρίου 2008 στις 10:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.760 01-12-08 10:10 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Καλέ πού να ξέρω εγώ τι κάνουν??? Είναι και νωρίς ακόμα ....αργότερα θα πάρω τηλέφωνο να μάθω και θα σας πω λεπτομέρειες.....είμαι σίγουρη όμως ότι όλα βαίνουν καλά! Click για ανάπτυξη... καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ... γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή??? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.