British - maniacs

καλά μωρέ...μέχρι χθες τι κάνανε ρωτώ...:P
γουστάρουν?Τα βρήκαν?? Ειχαμε επαφή???

Ααααα, μέχρι χθες όλα καλά:up:....τον ξεζούμισε η λυσσιάρα Λούνα:lol::lol:....πάνε μερικές σελίδες πίσω να δεις αγκαλίτσες που κάνουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα, μέχρι χθες όλα καλά:up:....τον ξεζούμισε η λυσσιάρα Λούνα:lol::lol:....πάνε μερικές σελίδες πίσω να δεις αγκαλίτσες που κάνουν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Ναι...τη φωτο - αγκαλίτσα την είδα!! :up:Αντε με το καλό! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!
Πως πάει το ζεύγος??
τη κοπανήσαμε για Σ/Κ αν και κάποια στιγμή σας διαβάζαμε απ΄το σπίτι της Δανάης στους Δελφούς...;):lol:
Σας έχουμε και έννοια!!

Λοιπόν???:D

Καλημερα!!!πως περασες???:)
εμεις εδω εχουμε ρεσιταλ!!!μονο χθες για καμια ωρα την εφτυνε αυτος, και μετα δεν σταματησαν ολο το βραδυ....
απο χαλι σε χαλι τον πηγαινε κια απο πολυθρονα σε πολυθρονα!!!:up::up:

Καλημέρα...Αχ Λούνα ήθελα πολύ να έρθω εχθές..αλλά ταβλιάστηκα ως τις 18.00!!:redface:Τι κάνουν τα παιδία..???Νικολέτα πόσο ακόμα θα μας αφήσεις τον Φιντελ???

Καλημερα!!!πως περασες???:)
εμεις εδω εχουμε ρεσιταλ!!!μονο χθες για καμια ωρα την εφτυνε αυτος, και μετα δεν σταματησαν ολο το βραδυ....
απο χαλι σε χαλι τον πηγαινε κια απο πολυθρονα σε πολυθρονα!!!:up::up:
Τέλεια!!!
τον μάλωνε καθόλου μετά τη...πράξη? έκανε και βαρελάκια???;)

Καλημέρα...Αχ Λούνα ήθελα πολύ να έρθω εχθές..αλλά ταβλιάστηκα ως τις 18.00!!:redface:Τι κάνουν τα παιδία..???Νικολέτα πόσο ακόμα θα μας αφήσεις τον Φιντελ???

δεν πειραζει παιδι μου!!!αλλη μερα!!!θα κατσει ο fidelakos μεχρι να σταματησει η Luna να τον καλει και να τον ξεζουμιζει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Τέλεια!!!
τον μάλωνε καθόλου μετά τη...πράξη? έκανε και βαρελάκια???;)

εχει φαει κατι φαπες ο καημενος που τον λυπαται η ψυχη μου!!!
αυτη ουρλιαζει και του τις ριχνει και μετα κανει βαρελακια και μοιαζει σαν ψαρι που χτυπιεται!!!:lol::lol::lol::lol:

εχει φαει κατι φαπες ο καημενος που τον λυπαται η ψυχη μου!!!
αυτη ουρλιαζει και του τις ριχνει και μετα κανει βαρελακια και μοιαζει σαν ψαρι που χτυπιεται!!!:lol::lol::lol::lol:
ΤΟΤΕ ΕΓΙΝΕ!!!!!!

:up::up::up::up::up::up:
απλά ειναι θέμα ημερών μετά την επαφή τους να διαπιστώσετε την εγκυνοσύνη!!!

δεν πειραζει παιδι μου!!!αλλη μερα!!!θα κατσει ο fidelakos μεχρι να σταματησει η Luna να τον καλει και να τον ξεζουμιζει!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:
:DΑχ θέλω πολύ να τα δω...!!!!:DΕλα δεν παίζει θα έρθω..αλλά όποτε μπορούμε και οι 2!!!:)

Συγνώμη..τα βαρελάκια τι είναι????:hmm::redface:

Συγνώμη..τα βαρελάκια τι είναι????:hmm::redface:
οταν η γάτα κατά τη διάρκεια του οίστρου αλλά ιδιαιτερα μετά την επαφή, κυλιέται και κάνει κάνει βαρελάκια στο πάτωμα;)

η διαδικασια έχει ως εξή....
σβέρκωμα,καβάλημα, επαφή, επίθεση της θηλυκιάς στον αρσενικό, βαρελάκια;)

Αυτό είναι που κυλιέται κάτω με τεντωμένο σώμα??????:):hmm:

μακαρι,μακαρι!!!!αλλα ακομα θελειι κι αλλο αυτη!!ησυχια δεν εχει!!!
θα γυρισει ο fidel μισος και μαδημενος στην Νικολετα κ δεν θα μου τον ξαναδωσει!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μακαρι,μακαρι!!!!αλλα ακομα θελειι κι αλλο αυτη!!ησυχια δεν εχει!!!
θα γυρισει ο fidel μισος και μαδημενος στην Νικολετα κ δεν θα μου τον ξαναδωσει!!!:lol::lol::lol:

Σε βλέπω να θέλεις να τον κρατήσεις κανένα μήνα παραπάνω για να τον συνεφέρεις πριν μου τον στείλεις πίσω....:lol::lol::lol:

(δίνε του λίγο calo pet να πάρει δυνάμεις);):lol:

Αυτό είναι που κυλιέται κάτω με τεντωμένο σώμα??????:):hmm:
αυτο ειναι που κάνει ξαπλωμένη στροφές γύρω απ'τον εαυτό της!!
πως αλλιώς να το πω?:/::P:lol:

Σε βλέπω να θέλεις να τον κρατήσεις κανένα μήνα παραπάνω για να τον συνεφέρεις πριν μου τον στείλεις πίσω....:lol::lol::lol:

και τη τροφή της Royal με το τζίντζερ!! ;):up::up:

Αααααα δεν μας χαλάει καθόλου αυτό!!!Εεεεε αναστασία?????:lol::lol:
Τον ξεκατίνιασε ;)
:lol::lol::lol:Κλασική σλιθεριν!!!!:lol:
αυτο ειναι που κάνει ξαπλωμένη στροφές γύρω απ'τον εαυτό της!!
πως αλλιώς να το πω?:/::P:lol:
Ναι μωρέ το καταλαβα..:redface::redface:Να το σιγουρέψω ήθελα!!!:):P:redface:

:DΑχ θέλω πολύ να τα δω...!!!!:DΕλα δεν παίζει θα έρθω..αλλά όποτε μπορούμε και οι 2!!!:)

να κανονισουμε τοτε!!!!
ποτε μπορεις εσυ να σου πω κι εγω!!!!!

λες εε????δεν με χαλαει!!!:lol::lol::lol:
calo-pet του δινω καθε πρωι και την γλυφει απο το δαχτυλο μου!!!!:rolleyes::rolleyes:

Τον ξεκατίνιασε ;)

:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back