Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:30 Η Luna έγραψε: #2.881 04-12-08 12:30 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες? Αφου τον ξεζούμισε τώρα τον βαρέθηκε Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!! ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.882 04-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!! ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... να πας στο θέμα "αντρες" να το γράψεις...εκει θα μιλάμε και για "άντρες" γάτους Κακούργα γυναικα θα λεει ο δόλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Luna έγραψε: #2.883 04-12-08 12:41 θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.884 04-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Click για ανάπτυξη... Χωρισέ τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Raisa έγραψε: #2.885 04-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: κατάλαβες? Αφου τον ξεζούμισε τώρα τον βαρέθηκε Click για ανάπτυξη... ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!! ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:36 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.882 04-12-08 12:36 Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!! ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... να πας στο θέμα "αντρες" να το γράψεις...εκει θα μιλάμε και για "άντρες" γάτους Κακούργα γυναικα θα λεει ο δόλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Luna έγραψε: #2.883 04-12-08 12:41 θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.884 04-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Click για ανάπτυξη... Χωρισέ τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Raisa έγραψε: #2.885 04-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: ναι,ειδες??ειναι πολυ παλιογατα!! ζηλευει απροκαλυπτα πλεον!!μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! και με πιανουν τα γελια καθε φορα!!ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... να πας στο θέμα "αντρες" να το γράψεις...εκει θα μιλάμε και για "άντρες" γάτους Κακούργα γυναικα θα λεει ο δόλιος... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:41 Η Luna έγραψε: #2.883 04-12-08 12:41 θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.884 04-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Click για ανάπτυξη... Χωρισέ τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Raisa έγραψε: #2.885 04-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 12:42 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.884 04-12-08 12:42 Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Click για ανάπτυξη... Χωρισέ τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Raisa έγραψε: #2.885 04-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: θα παω...τον λυπαμαι τον καημενο!!!πολυ εχω στεναχωρηθει!!! Click για ανάπτυξη... Χωρισέ τα καλύτερα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:06 Η Raisa έγραψε: #2.885 04-12-08 13:06 Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: εχει οιστρο??αφου μια φορα τον χρονο εχει!!τι εγινε??της ελειψε ο αντρας??? θες να τον κρατησω μεχρι να της τελιωσει???εγω δεν εχω προβλημα... (η Luna εχει σιγουρα...) Click για ανάπτυξη... έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Αρχική Δημοσίευση από Luna: μου τον δειχνει με το ποδι της και κανει ενα νιαουρισμα γκρινιας!! ειναι σαν παιδακι που μου λεει: παρτον απο εδω,δεν τον θελω!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
irene_marga Εκκολαπτόμενο μέλος Η irene_marga αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Κερατσίνι (Αττική). Έχει γράψει 323 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:07 Η irene_marga: #2.886 04-12-08 13:07 Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna Περιβόητο μέλος Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 4.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:31 Η Luna έγραψε: #2.887 04-12-08 13:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Χωρισέ τα καλύτερα Click για ανάπτυξη... το εχω σχεδον κανει!!! Αρχική Δημοσίευση από Raisa: έλα μου ντε...έτσι έλεγα κι εγώ μέχρι χθες....αν και σήμερα είναι ήσυχη...περίεργο, λες να έψαχνε απλώς τον Φιντέλ και να έκανε έτσι? όχι βρε Γιάννα, δεν πειράζει...στείλε τον ξενιτεμένο σπίτι του...να ησυχάσει και η ΈΓΚΥΟΣ Λούνα Click για ανάπτυξη... α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! Αρχική Δημοσίευση από irene_marga: Έκανε ότι έκανε η Λούνα μας, σαν σωστή κυρία, το ευχαριστήθηκε, και πλέον δεν θέλει να τον βλέπει μπροστά της !!! Χαχα. Ωραία η Λούνα!!! Ο Φιντέλ πώς αντιδρά ;;; Αυτός πρέπει να κάθεται σαν βαρώνος και να την παρακολουθεί ε;; Ωραίες καταστάσεις !!!!!! Πολύ μ αρέσουν Click για ανάπτυξη... βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 13:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.888 04-12-08 13:38 Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Luna: το εχω σχεδον κανει!!! α την καημενη την Raisoula!!!της λειπει το αγορι της!!! Σαβατο μαλλον θα το κανουμε γιατι αυριο παιζει να δουλευω!!!! Αχ μακαρι να ειναι εγκυος!!!!θα τρελαθω απο την χαρα μου!!!! βασικα πιο πολυ την φοβαται γιατι της βγαινει κακια και αυτος ειναι πολυ ευαισθητος οπως φαινεται!!!! Click για ανάπτυξη... Λαπαδάκος που λεει και η μαμά του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:14 Η moukelis έγραψε: #2.889 04-12-08 18:14 Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Βρετανακια χρονια σας πολλα,ελπιζω ο Αη-Βασιλης να σας φερει πολλα μωρα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:37 Η Raisa έγραψε: #2.890 04-12-08 18:37 Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστούμε Δώρα μου:kiss:....μακάρι να μας φέρει πολλά δώρα και πολλά μωρά....σε όλους μας Τι υπέροχα μάτια που έχει αυτό το βρετανάκι εεε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:41 Η moukelis έγραψε: #2.891 04-12-08 18:41 Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 18:51 Η Raisa έγραψε: #2.892 04-12-08 18:51 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Εχει πολυ ομορφα πορτοκαλενια ματια!Τελικα η λιλα μπουλουκα εχει παλι οιστρο;Τι θα κανεις,θα τα εχεις χωρια μεχρι να περασει; Click για ανάπτυξη... Ναι, έχει οίστρο η μπουλούκα...αλλά είναι κάπως διαφορετικός...πιο ήπιος θα έλεγα...ελπίζω να της περάσει γρήγορα...λέω να τους έχω χώρια αν έχει ακόμα όταν έρθει ο Φιντέλ....δεν υπολόγιζα από τώρα νέα εγκυμοσύνη, αν και περάσανε 7 μήνες από την τελευταία φορά που ζευγάρωσε....κατά το Μάρτη- Απρίλη έλπιζα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:01 Η aalyah έγραψε: #2.893 04-12-08 19:01 Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:08 Η Raisa έγραψε: #2.894 04-12-08 19:08 Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από aalyah: Είναι καλό όμως να ζευγαρώσει τώρα? Μήπως θα ήταν καλύτερα να τους έχεις χωριστά ώς την επόμενη φορά? Να δυναμώσει πιο πολύ ο οργανισμός της? Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει και ραγάδες φούσκωσε ξεφούσκωσε καλέ Click για ανάπτυξη... Μα αυτό λέω κι εγώ.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aalyah Διάσημο μέλος Η aalyah αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 3.182 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:16 Η aalyah έγραψε: #2.895 04-12-08 19:16 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Μα αυτό λέω κι εγώ.... Click για ανάπτυξη... Α οκ. Νομιζα οτι το σκεφτόσουν. Όχι και τίποτα άλλο αλλά δεν θέλω να χάσω την ευκαιρία να πάρω ζουζούνι και από αυτήν την γέννα Λίγο αργότερα λίγο αργότερα να του πάρω και όλα του τα προικιά να τα έχω έτοιμα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:19 Η Βάσια13859: #2.896 04-12-08 19:19 Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859 Διακεκριμένο μέλος Η Βάσια13859 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 6.614 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:22 Η Βάσια13859: #2.897 04-12-08 19:22 οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
katerina10 Περιβόητο μέλος Η katerina10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 43 ετών και μας γράφει από Ηράκλειο (Αττική). Έχει γράψει 4.256 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:25 Η katerina10: #2.898 04-12-08 19:25 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Ilias83 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: οριστε οι δικια μου ακόμα, η Raisa της ήρθε οιστρος, γεννησε και ξανά και η Αθηνα ..τον ύπνο του δικαιου.. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ...την είδαμε την δικιά σου με το ποδαράκι της που πάει και το βάζει ...ξέρει αυτή...τις σιγανοπαπαδιές να φοβαστε λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 19:54 Η Raisa έγραψε: #2.899 04-12-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 143 144 145 146 147 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 325 Επόμενη First Προηγούμενη 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 145 από 325 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Βάσια: Νικολετα ειναι πολύ νωρις να την ξαναβάλεις...δυστυχώς πρέπει οι γατούλες να εχουν μια γέννα το χρόνο...και δεν θα της φύγει...θα της ξανάρθει και θα ταλαιπωρείται...κάτι πρέπει να κάνεις..μηπως να μιλησεις με την Γιούλη, να ρωτήσει αν εχουν κάτι οι γερμανίδες σε ομοιοπαθητικο.. Click για ανάπτυξη... Ναι Βάσια μου, αυτό λέω κι εγώ ότι δεν θέλω από τώρα να την βάλω...υπάρχει κάτι ομοιοπαθητικό...δεν το ήξερα....θα ρωτήσω την Γιούλη να μου πει...ξέρεις αν υπάρχει και εδώ στην Ελλάδα ή μόνο από Γερμανία Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 4 Δεκεμβρίου 2008 στις 20:00 Η moukelis έγραψε: #2.900 04-12-08 20:00 Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναι ειναι πολυ νωρις για να ζευγαρωσει ξανα...Και θα της ξαναερθει κανονικα τον Φλεβαρη;Και ξανα την ανοιξη;Πω πω...Ναι ειχα διαβασει κι εγω για κατι απο ομοιοπαθητικη,ισως τη βοηθησει,καλα λεει η Βασια ρωτα τη Γιουλη που ειναι εξπερ σε κατι τετοια. Βασια η Αθηνα ουτε τωρα που εχει τον Ιωνα κοντα της δεν δειχνει σημαδια; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.