Raisa
Περιβόητο μέλος
Τι έγινε, πλάκωσε δουλειά, ε;;;;;
Καλά πάντα τόσες ώρες δουλεύεις

Το λουνάκι τι κάνει;;; Εδώ οι τσακαλοπαρέα μια χαρά είναι....ο καθένας στον κόσμο του

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος
(καλη ηταν ομως η ατακα

)ολα καλα εδω??τι γινεται??
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
λοιπόν βάλε ένα κουστούμι βιρμανίας στη γάτα σου και έλα σε εμάς, σε παράτησαν όλοι χιχι
Λες ε;;;;;;
Οχι, εγώ επιμένω βρετανικά!!!

(που πουλάνε τέτοια κουστούμια;;; ποτέ δεν ξέρεις)

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
ναι κοίτα όμως φοβήθηκε η Luna και εμφανίστηκε σου λέει μην μείνω μόνη, έτσι έχε την στην τσίτα λίγο.Εμείς είχαμε γνωριμία Μορφέα -Αθηνά, τα έδωσε όλα η Αθηνά από τα χουχου, τον τρόμαξε τον γαμπρό τον έρημο και έφυγε χωρίς να την ακουμπήσει!την επόμενη φορά ελπίχω για καλύτερα
Θέλει λίγες μέρες να συνηθίσουν.
...θα πρεπει να μείνει ο γάτος στο σπίτι της γάτας...με μία επίσκεψη δεν γίνεται τίποτε
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Σωστά τα λές Ραίσα!Θέλει λίγες μέρες να συνηθίσουν....θα πρεπει να μείνει ο γάτος στο σπίτι της γάτας...με μία επίσκεψη δεν γίνεται τίποτε
![]()

Κι εγώ το είπα στη Βάσια... πρέπει να της κάνει μια αρμένικη βίζιτα ο Μορφέας για να τον συνηθίσει....
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πες μας Ραίσα εσένα πως ζευγάρωσε η δικιά σου?????Θέλει λίγες μέρες να συνηθίσουν....θα πρεπει να μείνει ο γάτος στο σπίτι της γάτας...με μία επίσκεψη δεν γίνεται τίποτε
![]()
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πες μας Ραίσα εσένα πως ζευγάρωσε η δικιά σου?????
κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω βρε Γιούλη!
Θέλετε και λεπτομέριες;;;;;

Λοιπόν, ήταν παρασκευή απόγευμα, στα τέλη του Αυγούστου....ζέστη πολύ ζέστη....ξέχασα να σας πω με λένε Ραισα....εγώ σε οίστρο να φωνάζω.....και ξάφνου χτυπάει το κουδούνι...ποιός να΄ναι άραγε;;;
τρέχω στην πόρτα....ένας κύριος με κάτι σαν κλουβί....και μέσα κάτι κουνιέται
....εγώ, όπως πάντα κρατάω αποστάσεις από τον ξένο....κάτι λέει η μαμά με τον κύριο και αυτός φεύγει.....εεεε, κύριε ξεχάσατε το κλουβί σας.....μπα τι γίνεται;
....το κλουβί ανοίγει και ......να ένας μπλε γάτος.....ουάου, φοράει και κουδουνάκι στο λαιμό
....ο κούκλος κάτι έχει, μα τι έπαθε και κάνει έτσι;;; γυρνάει όλο το σπίτι και γω απο πίσω...σε απόσταση ασφαλείας....και αν τολμήσει ας έρθει, να δει ποιά είμαι εγώ χχχχχουυυυυ.
....Πέρασαν μερικές ώρες και αρχίζω να συνηθίζω την παρουσία του.... όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας βέβαια....το βράδι όμως
λίγο ο οίστρος λίγο το φεγγάρι....ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει το μοιραίο...και έγινε!!!! όλο το βράδι δεν κοιμήθηκα....τον άτιμο!
το ίδιο σκηνικό και το Σάββατο και την Κυριακή....δνε θυμάμαι πόσες φορές έγινε...αλλά ήταν πολλέεεεεςςςςς......Κυριακή απόγευμα χτυπάει πάλι το κουδούνι....ο κύριος ξανά....μα τι κάνει;;;;; φεύγει ο κούκλος;;;;
αααχχχχ....πάνω που τον συνήθισα;;;; ....αντίο λοιπόν...ίσως τα ξαναπούμε που ξέρεις.
....ουφ, ησυχία....ας την πέσω για ύπνο, έχω να κοιμηθώ 2 μέρες.....:cat:Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα...και 2 μήνες μετά είχαμε 5 μωρά

Raisa
Περιβόητο μέλος
Αυτή είναι η Συμπίλ... η Scotish Fold...
Βρετανοέμπειροι... πως σας φαίνεται...??
Εμένα για κουκουβαγίτσα... καλή μου φαίνεται!!!![]()
Πανέμορφη η Συμπίλ

Ντροπή Γιούλη!!!!! Τι λόγια είναι αυτά!!!!

Ακους εκεί κουκουβαγίτσα

Πόσο είναι τώρα;;;
Καλέ γιατί δεν μπαίνει ο ίδιος που την έχει στο σαιτ;;;; Εμείς πάντως τον/την περιμένουμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος

Μπράβο της...
Βάσια... άντε και στα... δικά μας...

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δηλαδή δεν τον είχε ξαναδεί ποτέ το μπλε γατούλη??
Μπράβο της...![]()
Βάσια... άντε και στα... δικά μας...![]()
Όχι, πρώτη φορά τον έβλεπε

Άντε και στα δικά σας!
Μακάρι να πάνε όλα καλά
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Πανέμορφη η Συμπίλ
Ντροπή Γιούλη!!!!! Τι λόγια είναι αυτά!!!!
Ακους εκεί κουκουβαγίτσα
Πόσο είναι τώρα;;;
Καλέ γιατί δεν μπαίνει ο ίδιος που την έχει στο σαιτ;;;; Εμείς πάντως τον/την περιμένουμε![]()
Έχει γραφτεί, αλλά ακόμα δεν έχει Internet στο σπίτι.
Τον έφαγα να βάλει...
Κουκουβάου, κουκουβάου... συγνώμη αλλά εμένα κουκουβάου μου θυμίζει... μη μου θυμώνετε...

Οι δικές σας όχι... μόνο αυτή..

Raisa
Περιβόητο μέλος
Έχει γραφτεί, αλλά ακόμα δεν έχει Internet στο σπίτι.
Τον έφαγα να βάλει...
Κουκουβάου, κουκουβάου... συγνώμη αλλά εμένα κουκουβάου μου θυμίζει... μη μου θυμώνετε...
Οι δικές σας όχι... μόνο αυτή..![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Καλέ Ραϊσα,τι περιγραφή μας έκανες,ούτε φωτορομάντζο να διαβάζαμε!![]()
Είδες, είδες;;;;; Ταλέντο παιδί μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool