Πες μας Ραίσα εσένα πως ζευγάρωσε η δικιά σου?????
κι εγώ αυτό ήθελα να ρωτήσω βρε Γιούλη!
Θέλετε και λεπτομέριες;;;;;

Λοιπόν, ήταν παρασκευή απόγευμα, στα τέλη του Αυγούστου....ζέστη πολύ ζέστη....ξέχασα να σας πω με λένε Ραισα....εγώ σε οίστρο να φωνάζω.....και ξάφνου χτυπάει το κουδούνι...ποιός να΄ναι άραγε;;;

τρέχω στην πόρτα....ένας κύριος με κάτι σαν κλουβί....και μέσα κάτι κουνιέται

....εγώ, όπως πάντα κρατάω αποστάσεις από τον ξένο....κάτι λέει η μαμά με τον κύριο και αυτός φεύγει.....εεεε, κύριε ξεχάσατε το κλουβί σας.....μπα τι γίνεται;

....το κλουβί ανοίγει και ......να ένας μπλε γάτος.....ουάου, φοράει και κουδουνάκι στο λαιμό

....ο κούκλος κάτι έχει, μα τι έπαθε και κάνει έτσι;;; γυρνάει όλο το σπίτι και γω απο πίσω...σε απόσταση ασφαλείας....και αν τολμήσει ας έρθει, να δει ποιά είμαι εγώ χχχχχουυυυυ.

....Πέρασαν μερικές ώρες και αρχίζω να συνηθίζω την παρουσία του.... όχι ότι τρελαίνομαι κιόλας βέβαια....το βράδι όμως

λίγο ο οίστρος λίγο το φεγγάρι....ε, δεν θέλει και πολύ να γίνει το μοιραίο...και έγινε!!!! όλο το βράδι δεν κοιμήθηκα....τον άτιμο!

το ίδιο σκηνικό και το Σάββατο και την Κυριακή....δνε θυμάμαι πόσες φορές έγινε...αλλά ήταν πολλέεεεεςςςςς......Κυριακή απόγευμα χτυπάει πάλι το κουδούνι....ο κύριος ξανά....μα τι κάνει;;;;; φεύγει ο κούκλος;;;;

αααχχχχ....πάνω που τον συνήθισα;;;; ....αντίο λοιπόν...ίσως τα ξαναπούμε που ξέρεις.

....ουφ, ησυχία....ας την πέσω για ύπνο, έχω να κοιμηθώ 2 μέρες.....:cat:
Κάπως έτσι έγιναν τα πράγματα...και 2 μήνες μετά είχαμε 5 μωρά